- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.701
Ooo muthis canım tebrikler ❤Kııızzzlaaaaaaaaaaaar 64,7 çıktım ben şooooookşuan nasıl mutluyumm bilemezsiniz pazartesinden bugüne 900 gr bu bi ilkk tarihe geçsin
Teşekkür ederimm canımm inşallaaah yaaOoo muthis canım tebrikler ❤
Ptesiye daha da eksilerek devami gelsin inşallah. Demek ki vücut direnmeyj bırakmış
Onun bi parça etkisi olmuştur, bence bu senin azminin sonucu ❤Teşekkür ederimm canımm inşallaaah yaabıraksın artık bi zahmeet yanii belkidee senin verdiğin tarifin etkisidir benim bünye geç algılıyorsaa demekkii
ya işte biraz iyi geldi diye ondan dedimBen bağırsakların boşaldigini hissedinceye kadar sabah ve gece içiyorum, orucluyken de iftardan hemen sonra ve gece yatarken içiyorum. Bugün sadece gece icicem mesela.
Bu arada tebrikler 200 gr gitmisptesiye hedefi tutturabilecek misin☺
Bağırsakları guzelce bosalt, cikarsinya işte biraz iyi geldi diye ondan dedim
akşam iki bardak içtim
sabaha etki etti o da biraz
bu akşam yeniden içeyim
pazartesi 55,9 çıkarım ya
inanıyorum
evet canm bir hafta oldu hergün misafir var hiç bakamadım siteye
İyi gidiyor cok şükürevet canm bir hafta oldu hergün misafir var hiç bakamadım siteyetartımında pili bitmiş ptesiye kadar hallederim nasıl gidiyor sizin
Evet bahsetmişti bundan galiba@pegasus07 canım az önce rastgele denk geldim de sen 6. Takım kaptani mıydın?
6. Takımda olduğunu kacirmisim.Evet bahsetmişti bundan galiba
Eveeeet
Harika!Eveeeetvalla sabahtan beri keyfim nasıl yerinde bi bilsen canım ne güzel bi duyguymuş yaa bi anda o kadar eksiyi görmek bi güzelde yürüdük bugün annemle birazdan da sporumu yaparımm
Aynen öylee canım çok daha iyi hissediyorum kendimi. çok iyi bi eksi gördüm hadi yiyim bari ödüllendireyim kendimi demek yok aslaaaa. hatta daha çok ne yapabilirim havasına girdimHarika!
Boyle eksi gorunce insan iyice motive oluyor, daha dikkatli besleniyorsun dimi ☺
Ptesi 1i geçeceğine eminimAynen öylee canım çok daha iyi hissediyorum kendimi. çok iyi bi eksi gördüm hadi yiyim bari ödüllendireyim kendimi demek yok aslaaaa. hatta daha çok ne yapabilirim havasına girdim
Sağol canım sana da ❤Güzel haftasonları kızlar
Evet ptesi için 51.5 zorlar ama 52 olursun benceKızlar benim kilom hala 52.5. Pazartesi için bi iddiam kalmadı galiba. En azından 52 olurum belki.
Umarım. hadi sen de bildir yahu merak içindeyizEvet ptesi için 51.5 zorlar ama 52 olursun bence
7.50de yazarim ☺Umarım. hadi sen de bildir yahu merak içindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?