Hedef 15 Haziran!

Aslında o yazdıklarım kendımeydi
Bılıyorum cnm yedıklerını vede sporunu.yarından ıtıbaren başlıyoruz o zaman.yedıklerım de dıkkat edebılıyorum sma sporda devamlılık cok zor gelıyor bana.duzenli yapabılrcegım sporlar lazım tam bılmıyorum ne yapabılırım

yaa evet spor konusu bende de sıkıntı bişeye başlayıp devam ettiremiyorum her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum o yüzden ben galiba yürüyüş her gün olmakla birlikte bölge bölge gidicem işte bigün simit bölgesi ağırlıklı bi gün bacak ağırlıklı bi gün kol ağırlıklı gibi gibi arada cardio da yapmak lazım

Ben ben ben ❤
Benim de 5 vermem lazim o zamana, nasıl yapicaz
ne güzel 3 kişi olduk bile
Cnm bence herkes evdeki duruma göre ayarlayabılır yerıklerını

Ben günlük 750 kaloriyi gecmemeye calisicam, Karatay artı sıfır kaçamak tabi
Kalorı hesabı hiç yapmadım.bı araştırayım belkı bana uyar.yedıklerımızın kalorısını nasıl bılecegız acaba
Yatıyorum arkadaşlar iyi geceler hepinize ❤
ıyı geceler cnm

Cnm sen salona gıdıyormuydun

Fat secret diye bi uygulama var ya da onun gibi baska bi ugulama da olabilir kalori hesaplayan. Ben öyle hesapliyordum.

cgdmk bugun biraz fazla yedim ya is cikisi bi yere gittik, aksam yemegini komple atlicaktim aslinda keske oyle yapsaydim
Oglen: 200 gr civari haslanmis tavuk, ustune domatesli bi sos, yarim avokado, bol yesil salata, 3 kasik meksika fasulyesi
Aksam: 1 bardak bira, thai usulu yer fistikli bi tavuk yemegi, patlican sote, 2 kasik pilav

Bira ve pilav olmasaydi iyi bi menü aslında.

Cok saol canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…