- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.401
Degisti mi direksiyon sinavi, kucuk yerlerden almak da daha iyi oluo. Ben calsitigim bi ilcede almistim cok kolaydiAradan gir ya muhabbete, bişe olmaz. Evet bu direksiyon sınavı zor ya. Ben Allahtan diğer gruptaydım basitten alıverdim
ya burda aşırı zorluyorular kırk yıllık şoförler bile hata yapıyor bizden sıfır hatayla bitirmeyi bekliyorlarDegisti mi direksiyon sinavi, kucuk yerlerden almak da daha iyi oluo. Ben calsitigim bi ilcede almistim cok kolaydi
Evet canım pazartesi sınavım çok sıkıştımteletubbies nerelerdesin kuzum. Ders mi çalışıyorsun?
Hadi yaaa bunun icin indirdiler mi, gercekten cok zormus o zaman umarim gecersinya burda aşırı zorluyorular kırk yıllık şoförler bile hata yapıyor bizden sıfır hatayla bitirmeyi bekliyorlargecen sınavda araba cok az sağa kactı diye indirdiler
Canim ben bugun disardayim telefona pek bakamadimKızlar nerdesiniz Allah aşkına?
Kusura bakma canım ya, doğum günü telasiyla cok yoğundum.bugün geçti artık ama yarın yapabilirim canım o yüzden şimdi verirseen çoooook minnettar olurumm
Benbde merak ediyorum, sinav sinavsiydi sanirin ders çalışıyorteletubbies nerelerdesin kuzum. Ders mi çalışıyorsun?
Kolay gelsin canım, başarılarEvet canım pazartesi sınavım çok sıkıştım
Perşembe de sözlü sınavım var
Ve tartım gelmedi hala
Kusura bakmayın arada uğrayıp kaçıyorum buralara
Ben bugün çok yoğundum canım, hic oturmadim sabah 10dan beri desem..Kızlar nerdesiniz Allah aşkına?
çok teşekkür ederimm canımm yarın yapıcamm inşallaah gerçi çok evde olamıcam ama pazartesi mi yapsamKusura bakma canım ya, doğum günü telasiyla cok yoğundum.
1.5 lt sütü elini yakar yakmaz sıcaklığa getir. İçini 2 yemek kaşığı yeşil çay ya da ben a101 in sade yeşil cayiyla yapıyorum, öyle yapabilirsin 8-10 paket atıyorum. 20 dk demlensin. Sonra çıkar. 2 saatte bir bi su bardağı ic. Erken basla ki çok geçe kalmasın en son 8 mesela. Yesilcayli süt iğrenç gibi görünse de ben rahatlıkla iciyorum ve hiç acikmiyorum. Gün içinde başka yiyecek yok, şekersiz icecek olabilir bitki çayı falan.
Yarından önce okumana çok sevindim canım, geç kaldığım için üzülmüştüm. Evde oldugun bi gun yapmalisin bence çünkü iki saatte bir icmen gerekiyorçok teşekkür ederimm canımm yarın yapıcamm inşallaah gerçi çok evde olamıcam ama pazartesi mi yapsamevdeyken yapmam daha mantıklı sanırımm
oyyy canım yaa o kadar koşturmaya bide bunu düşünmüşsün yazmışsın geç olsa nolur senin canın sağolsun canımYarından önce okumana çok sevindim canım, geç kaldığım için üzülmüştüm. Evde oldugun bi gun yapmalisin bence çünkü iki saatte bir icmen gerekiyor
Haftaya pazar da yapabilirsin. Puanlamaya etki ederoyyy canım yaa o kadar koşturmaya bide bunu düşünmüşsün yazmışsın geç olsa nolur senin canın sağolsun canımzaten görünen o ki yarın yapamıcam hem sabah hem öğlen sınavlarım var pazartesi rahat rahat yaparımm yarın yapabilsem iyi olurdu gerçi ,bu şişlik gözümü korkutuyor tartıda artı çıkmam inşallah yaa bugün baya bi yürüdüm yarında yürücem inşallah faydası olur
puanlamaya değilde benim moral motivasyonuma etki etsin ya o bana yeterHaftaya pazar da yapabilirsin. Puanlamaya etki eder
Bildirimini yarin yapmayi unutma canımkremsokola canım epeydir nete giremedim kilom aynı halen. bildirimlere devam etcem insallah
O bi kuzen diyordu ya galiba canım. Senin Doğum günü nasıldı bakalım?pegasus07 nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?