Hedef 15 Haziran!

bugün geçti artık ama yarın yapabilirim canım o yüzden şimdi verirseen çoooook minnettar olurumm
Kusura bakma canım ya, doğum günü telasiyla cok yoğundum.
1.5 lt sütü elini yakar yakmaz sıcaklığa getir. İçini 2 yemek kaşığı yeşil çay ya da ben a101 in sade yeşil cayiyla yapıyorum, öyle yapabilirsin 8-10 paket atıyorum. 20 dk demlensin. Sonra çıkar. 2 saatte bir bi su bardağı ic. Erken basla ki çok geçe kalmasın en son 8 mesela. Yesilcayli süt iğrenç gibi görünse de ben rahatlıkla iciyorum ve hiç acikmiyorum. Gün içinde başka yiyecek yok, şekersiz icecek olabilir bitki çayı falan.

Kızlar nerdesiniz Allah aşkına?
Ben bugün çok yoğundum canım, hic oturmadim sabah 10dan beri desem..
Doğum günü telaşıni atlattim cok şükür hem de cok ufak kacamakla.
Menüm
Kahvaltı
Avuc ici kadar ekmek(nasılsa aksam cozutucam diye, ama cozutmadim, yorgunlukla fazlasiyla erimistir.
O ekmegi bir kaç kez recele bandirdim.
Bir kaç zeytin
Domates salatalık peynir
Sade omlet
İki kucuk kup patates kızartması

Akşam
Yemedim misafirlerle yediklerim:
5 sarma pirinçli
3-4 çatal pastadan aldım
Bir bardak kola
3400 su
250 bitki çayı
Cezam bugünkü kosusturmacaya gelsin
Gündüz ondan gece 12 ye kadar.

çok teşekkür ederimm canımm yarın yapıcamm inşallaah gerçi çok evde olamıcam ama pazartesi mi yapsam evdeyken yapmam daha mantıklı sanırımm

çok teşekkür ederimm canımm yarın yapıcamm inşallaah gerçi çok evde olamıcam ama pazartesi mi yapsam evdeyken yapmam daha mantıklı sanırımm
Yarından önce okumana çok sevindim canım, geç kaldığım için üzülmüştüm. Evde oldugun bi gun yapmalisin bence çünkü iki saatte bir icmen gerekiyor

Yarından önce okumana çok sevindim canım, geç kaldığım için üzülmüştüm. Evde oldugun bi gun yapmalisin bence çünkü iki saatte bir icmen gerekiyor
oyyy canım yaa o kadar koşturmaya bide bunu düşünmüşsün yazmışsın geç olsa nolur senin canın sağolsun canım zaten görünen o ki yarın yapamıcam hem sabah hem öğlen sınavlarım var pazartesi rahat rahat yaparımm yarın yapabilsem iyi olurdu gerçi ,bu şişlik gözümü korkutuyor tartıda artı çıkmam inşallah yaa bugün baya bi yürüdüm yarında yürücem inşallah faydası olur

Haftaya pazar da yapabilirsin. Puanlamaya etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…