Hedef 15 Haziran!

Musmutlu sağlıklı yaşları olsun inşallaaaah

ohh iste geldim burdayiiim:) benim de menume bak cgdmk :)
Oglen: kiymali domatesli bi hint yemegi (icinde karbonhidrat namina bisey yoktu), yaninda birazcik yesil salata
Aksam: ton balikli ve tavuklu salata (midesizim evet:)))

Spor icin de yeni sehrimde bi studyoya yazildim. Is cikisi orda pilates inferno diye bi derse girdim ne siz sorun ne ben soyliyim valla. 40 dereceye isitilmis sinifta yarim saat pilates yarim saat tabata yaptim Verano_porteno . spor kiyafetlerim yikamakla temizlenmicek sanirim bi daha(

Günaydın millet ramazan misafirler ve temizlikle geçiyor resmen dünde vardı yarın yine var bugün biraz dinlemeliyim heryerim ağrıyor. Dün yarım saat yürüyüş yaptım normal tempolu, yarım saatte ütü ,temizligi saymıyirum çünkü aksam aciktim 1avuç soslu leblebi yedim Verano_porteno

40 derecemiiiii o neymiş öyle yaaa

Aynen ya, ben bu ara genelde gidiyorum ama o da yoruyor, bir de ağır yemekler oluyor. Kafana göre de yiyemiyorsun. Gün boyu da zaten yatıyorum. Halim olmuyor, gerçi vücut biraz alıştı gibi. Daha dinç oluyorum..

Menulerin böyle kacamaksiz olursa sen de bi +1 ordan kaparsin

cgdmk maşallaahhhh
79 puanla birincisin şu anda

nasıl yaptın 2 kilodan fazla vermişsin bir haftada
Demiştim ya müthiş bi puan bekliyorum diye, oruç eksi gormemde sasirtici bicimde etkili oldu bende. Ama 60 a indim ya, yıllardır inmemistim, sabitlemeye çalışıyor sanirim, iki gündür artı görüyorum ama hedefim yine de ptesi 59.5. rayina girecegini umuyorum

Aramızda en hırslı o valla. Maşallah diyelim de,.. nazar değmesin. Bizim yarışma 1. Belli 2. Kim gibi oldu
Cok hirsliyim cidden kızım bile yeter bıktım su diyetinden diyor
Cok istiyorum 55 olmayi temmuza kadar. Hazır oruç da bu kadar etkiliyken faylanayim, daha bi gaza geldim, hırs yaptım ☺ ama nazar değdi galiba, iki gündür az az artı gördüm, iki dediğim bugün de gecerli, aksama kadar inerim sanırım biraz daha.

Maşallah size.
Ben bugün su kabak detoksunu deneyim dedim ama yiyemedim yaa.Allah günah yazmasın ama tadı iğrenç geldi 2kasik zor yuttum. Yanına domates salatalık kesmistim onları yedim ama şimdi de acıktım. Ne yesem ne yesem geziyorum mutfakta

baharatla acıyla sarımsak yogurtla deneseydin osekilde kabagın tadı pek olmuyor canm

bolca baharat koysaydın canım güzel bişi aslında amaa normalde kabak sevmezmisin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…