- Emoji Skoru
- 4.386
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.221
Musmutlu sağlıklı yaşları olsun inşallaaaahBakıp cikma, ses ver gelen olur, sahipsiz birakma grubu.
Bu aralar temizlikle meşgulüm, bugun oğlumun doğum günüydü. Bugün sadece kendi aramizda kutladık. Ctesi akşam kutlicaz esas. O yüzden her gun azar azar dip köşe girmeye çalışıyorum, susamadan. Menümü yazayım
Bugun
İftar
2 hurma
Dunden kalan fırında et yemeği
Cacık
Erik
Karpuz
Çekirdek (tuzluydu, cezasi bugünkü temizliğe gelsin)
2800 su
300 bitki çayı
Sagol canimmm inşallah ❤Musmutlu sağlıklı yaşları olsun inşallaaaah
aaa dogru diyosun pegasuscum, olsun ya senin ozel durumun vardi...sanırım beni görmedin.nur topu gibi bir 800 gr aldım
hayırlı olsun cnm.guzel günlerde giy
40 derecemiiiiiohh iste geldim burdayiiim:) benim de menume bakcgdmk :)
Oglen: kiymali domatesli bi hint yemegi (icinde karbonhidrat namina bisey yoktu), yaninda birazcik yesil salata
Aksam: ton balikli ve tavuklu salata (midesizim evet:)))
Spor icin de yeni sehrimde bi studyoya yazildim. Is cikisi orda pilates inferno diye bi derse girdim ne siz sorun ne ben soyliyim valla. 40 dereceye isitilmis sinifta yarim saat pilates yarim saat tabata yaptimVerano_porteno . spor kiyafetlerim yikamakla temizlenmicek sanirim bi daha (
Aynen ya, ben bu ara genelde gidiyorum ama o da yoruyor, bir de ağır yemekler oluyor. Kafana göre de yiyemiyorsun. Gün boyu da zaten yatıyorum. Halim olmuyor, gerçi vücut biraz alıştı gibi. Daha dinç oluyorum..Günaydın millet ramazan misafirler ve temizlikle geçiyor resmen dünde vardı yarın yine var bugün biraz dinlemeliyim heryerim ağrıyor. Dün yarım saat yürüyüş yaptım normal tempolu, yarım saatte ütü ,temizligi saymıyirum çünkü aksam aciktim 1avuç soslu leblebi yedimVerano_porteno
Menulerin böyle kacamaksiz olursa sen de bi +1 ordan kaparsinohh iste geldim burdayiiim:) benim de menume bakcgdmk :)
Oglen: kiymali domatesli bi hint yemegi (icinde karbonhidrat namina bisey yoktu), yaninda birazcik yesil salata
Aksam: ton balikli ve tavuklu salata (midesizim evet:)))
Spor icin de yeni sehrimde bi studyoya yazildim. Is cikisi orda pilates inferno diye bi derse girdim ne siz sorun ne ben soyliyim valla. 40 dereceye isitilmis sinifta yarim saat pilates yarim saat tabata yaptimVerano_porteno . spor kiyafetlerim yikamakla temizlenmicek sanirim bi daha (
Aramızda en hırslı o valla. Maşallah diyelim de,.. nazar değmesin. Bizim yarışma 1. Belli 2. Kim gibi oldu
Valla maşallahAramızda en hırslı o valla. Maşallah diyelim de,.. nazar değmesin. Bizim yarışma 1. Belli 2. Kim gibi oldu
Demiştim ya müthiş bi puan bekliyorum diye, oruç eksi gormemde sasirtici bicimde etkili oldu bende. Ama 60 a indim ya, yıllardır inmemistim, sabitlemeye çalışıyor sanirim, iki gündür artı görüyorum ama hedefim yine de ptesi 59.5. rayina girecegini umuyorum
Cok hirsliyim cidden kızım bile yeter bıktım su diyetinden diyorAramızda en hırslı o valla. Maşallah diyelim de,.. nazar değmesin. Bizim yarışma 1. Belli 2. Kim gibi oldu
Bence sen suan benden daha iyisin maaşallah. Hedefine de cok az kaldıValla maşallah
baharatla acıyla sarımsak yogurtla deneseydin osekilde kabagın tadı pek olmuyor canmMaşallah size.
Ben bugün su kabak detoksunu deneyim dedim ama yiyemedim yaa.Allah günah yazmasın ama tadı iğrenç geldi 2kasik zor yuttum. Yanına domates salatalık kesmistim onları yedim ama şimdi de acıktım. Ne yesem ne yesem geziyorum mutfakta
bolca baharat koysaydın canım güzel bişi aslında amaa normalde kabak sevmezmisin kiMaşallah size.
Ben bugün su kabak detoksunu deneyim dedim ama yiyemedim yaa.Allah günah yazmasın ama tadı iğrenç geldi 2kasik zor yuttum. Yanına domates salatalık kesmistim onları yedim ama şimdi de acıktım. Ne yesem ne yesem geziyorum mutfakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?