- Emoji Skoru
- 385
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.201
67.8 diyim hedef ama ulaşamam regl birkac gün var şişerim yavaştanZmnesrin teletubbies kızlar sizin hedefi kaydetmemisim, geri donup baktim, bulamadim. Tekrar söyler misiniz
Ben yazayım, hırs yapıp belki ulaşmaya çalışırsın67.8 diyim hedef ama ulaşamam regl birkac gün var şişerim yavaştan
Tamam kaydediyorumGecen P.tesi 59.9
Salı 59.8
Fark 100ama hunharca yiyorum. . Oruç da tutamıyorum ki. şükr arti yok
Ama su 58 ı bi gorsem di iyidi
meraklaaa bekliyoruz vallaabu arada pullu elbisem de geldi, en kisa zamanda fotograf gondericiim. askida guzel duruyo valla
sanırım beni görmedin.nur topu gibi bir 800 gr aldımoh kizlar listeyi guncelledim sukur:) kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum, alan yok zaten sanirim bu hafta
hayırlı olsun cnm.guzel günlerde giybu arada pullu elbisem de geldi, en kisa zamanda fotograf gondericiim. askida guzel duruyo valla
Ben burdayım cnm.burda okullar tatıl cocuklar gezmek istiyor o yüzden gündüZkeri gelemıyorum pekNeden kimsecikler Yok yahu?
Bugün ben biraz fazla yedim. Yazmaya utanıyorum
Evet ben de bakıyorum pek kimse yok. Çıkıyorum. Çiğdem görünmedi bugün.Ben burdayım cnm.burda okullar tatıl cocuklar gezmek istiyor o yüzden gündüZkeri gelemıyorum pek
Neler gömdün merak ettimEvet ben de bakıyorum pek kimse yok. Çıkıyorum. Çiğdem görünmedi bugün.
İyiymiş canım güzel menüYedıklerim
Sabah
Kıymalı yumurta,2 hurma,peynır,zeytın,yeşillik ve yoğurt
Akşam
Ciğer kavurma,soğan salatası,mercimek çorba,ayran
Su 2,5
cgdmk
Spor
1 saat hızlı tempo yürüyüş
Verano_porteno
Bakıp cikma, ses ver gelen olur, sahipsiz birakma grubu.Evet ben de bakıyorum pek kimse yok. Çıkıyorum. Çiğdem görünmedi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?