- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.941
Ahhhh tartı neler gösteriyorHer gun baklavaları, pilavları, mantilari götüren ben olmadigima göre ben iyiyim tabi kikazanmazsam ayıp olur
Haklısın aslında bı saatten sonra acıkıyorsunCanım zaten ben kadar yersen ye. 1 den sonra falan acıkıyorsun. Vücuda bişe yiyemezsin sinyali veriyorsun, o da sakinleşiyor
İyi gidiyor da hiç hareket Yok. Bugün temizlik artı misafir var bakalım halim nice olacak
bu günü ıyı degerlendır benceAhhhh tartı neler gösteriyor
Değerlendirdim değerlendirdim yoksa yarına hedefime ulaşamayacağımHaklısın aslında bı saatten sonra acıkıyorsun
Kolay gelsin cnm
bu günü ıyı degerlendır bence
Hedefe ulaşmayana cezamı vardı ben kaçırdım o kısımlarıDeğerlendirdim değerlendirdim yoksa yarına hedefime ulaşamayacağım
yok kuzum bi hedef söylüyosun tutturursan artı puan alıyorsun tutturamazsan ceza yokHedefe ulaşmayana cezamı vardı ben kaçırdım o kısımları
Neler gösteriyor merak ettimAhhhh tartı neler gösteriyor
Değerlendirdim değerlendirdim yoksa yarına hedefime ulaşamayacağım
Ceza yok kuzum da ulaşana +2 puanHedefe ulaşmayana cezamı vardı ben kaçırdım o kısımları
61.5Neler gösteriyor merak ettim
Spor puanlarım hep cezaya gitti belki ordan alırım diyordum yine yatacak gibiHedefe ulaşmayana cezamı vardı ben kaçırdım o kısımları
Evet ya bu cezalar iyi olmadı. Zaten zar zor yapıyoruz o da hop cezaya gidiverdiSpor puanlarım hep cezaya gitti belki ordan alırım diyordum yine yatacak gibi
Wuhuuuu seni geçmişim
Spor puanlarım hep cezaya gitti belki ordan alırım diyordum yine yatacak gibi
Ben de aynen kıl payı kacirabilirim, fazla soylemisimBen de artı 2 bilmiyorum inşallah alırım ama kıl payı kaçıracak gibiyim
Yemeyin canimmm, yemeyinnn kuzummmEvet ya bu cezalar iyi olmadı. Zaten zar zor yapıyoruz o da hop cezaya gidiverdi
Gerçekten olan da gittiEvet ya bu cezalar iyi olmadı. Zaten zar zor yapıyoruz o da hop cezaya gidiverdi
AmaWuhuuuu seni geçmişim
500-600 gr gerideydim diye hatırlıyorum, sen daha ye baklavalari, mantilari
şey psikolojisine girdimhala da uslanmiyorsun
Yaa kaç çıktın senBen de aynen kıl payı kacirabilirim, fazla soylemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?