• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Iyı geceler kızlar.sabahtan beri Pertim çıktı:deli:
Yediklerimi yazayım cgdmk cgdmk
Sabah
2 haşlanmış yumurta,2 adet hurma,bol yeşillik,peynir,zeytın,yoğurt
Akşam
Taze fasulye,yoğurt,turp
Su
2 yi geçmiştir
Spor
Tüm gün temizlik dip köşe her yer yarında yıkananları ütülerim ancak:KK12:@Verano_porteno

Kızlar ramazandan dolayı sürekli bi uyku ve hareketsiz yaşam sergiliyorum. Çok etkiliyor doğrusu..
cgdmk cgdmk
Sahur
1 tambuğdaylı tost
Karpuz
Domates

İftar
1 kase mercimek çorbası
2 yk pilav
Et kavurma
Salata
Afıyet olsun cnm.sahurda az yemişsn sanki.dayanabıldınmı o kadar yemekle akşama kadar:oops:

Iyı geceler kızlar.sabahtan beri Pertim çıktı:deli:
Yediklerimi yazayım cgdmk cgdmk
Sabah
2 haşlanmış yumurta,2 adet hurma,bol yeşillik,peynir,zeytın,yoğurt
Akşam
Taze fasulye,yoğurt,turp
Su
2 yi geçmiştir
Spor
Tüm gün temizlik dip köşe her yer yarında yıkananları ütülerim ancak:KK12:@Verano_porteno
Spor olarak aynı seylerı yapmışız Yarın da çamaşır ütü var bende de.

Kız ben gözümü açamıyorum sen yürüyüş nasıl yaptın?
Aslında bugün avmye gittik pazar gezdim
2 saat salına salına yürüyüş diyebilirim
Verano_porteno Verano_porteno
Agzim burnum kurudu gelince :D
Oglusun doğum günü alisverisi icin ve pazar için çıktık mecbur, çok da sıcaktı. Buraların meshur güneydoğu sıcakları basiyor :(

Spor olarak aynı seylerı yapmışız Yarın da çamaşır ütü var bende de.
1 hafta evde olmayınca ev almış başını gitmiş:KK70:neyseki bırazda olsa toparlandı.ütü en gıcık olduğum iştir ama çoraplar hariç herşeyi ütülerim nasıl bır gıcıklıksa :mad:
Sana şimdiden kolay gelsin cnm benim:KK68:

1 hafta evde olmayınca ev almış başını gitmiş:KK70:neyseki bırazda olsa toparlandı.ütü en gıcık olduğum iştir ama çoraplar hariç herşeyi ütülerim nasıl bır gıcıklıksa :mad:
Sana şimdiden kolay gelsin cnm benim:KK68:
Aynı ben pek sevmememde ütüyü mecbur yapıyorum. Ütüsüz gıydıremıyorum çocuklara bıle kıyafetını.
Sanada kolay gelsin canım

Back