- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
- #5.901
Kızlar grubumuz sessizleşti mii bana mı öyle geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine mi cezaİftar
1 yk pilav
1 yk et sote
1 dilim baklava
2 hurm
1 ayran
Dondurma
Öğlen
4 kayısı 1 kk peynir
Evet canım, gelen giden pek yok bizden başkaKızlar grubumuz sessizleşti mii bana mı öyle geliyor
Ya cidden bu ceza bana hiç yaramadıYine mi ceza![]()
Kız ben gözümü açamıyorum sen yürüyüş nasıl yaptın?Evet canım, gelen giden pek yok bizden başka![]()
Afıyet olsun cnm.sahurda az yemişsn sanki.dayanabıldınmı o kadar yemekle akşama kadarKızlar ramazandan dolayı sürekli bi uyku ve hareketsiz yaşam sergiliyorum. Çok etkiliyor doğrusu..
cgdmk
Sahur
1 tambuğdaylı tost
Karpuz
Domates
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 yk pilav
Et kavurma
Salata
Kuş kadar yemişsincgdmk günün menüsüü şöylekii
gündüz yine canım bişi yemek istemedi midem biraz tuhaftı nedense
Gündüz yoğurt 1 muz
arada ev yapımı limonata ,kahve, bi avuç tuzsuz fıstık
akşam 3 köfte domates salatalık biber
Sanki öyle olmuş.nerde bu milletKızlar grubumuz sessizleşti mii bana mı öyle geliyor
Bu yaramamis hali mi, hala devam ediyorsunYa cidden bu ceza bana hiç yaramadı![]()
Afıyet olsun cnm.gözüme Batan baklava oldu.dıgerleri yenılebılır türden yıyecekler benceİftar
1 yk pilav
1 yk et sote
1 dilim baklava
2 hurm
1 ayran
Dondurma
Öğlen
4 kayısı 1 kk peynir
Bu karbonhidratlar da miskinlestirirKızlar ramazandan dolayı sürekli bi uyku ve hareketsiz yaşam sergiliyorum. Çok etkiliyor doğrusu..
cgdmk
Sahur
1 tambuğdaylı tost
Karpuz
Domates
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 yk pilav
Et kavurma
Salata
Spor olarak aynı seylerı yapmışız Yarın da çamaşır ütü var bende de.Iyı geceler kızlar.sabahtan beri Pertim çıktı
Yediklerimi yazayımcgdmk
Sabah
2 haşlanmış yumurta,2 adet hurma,bol yeşillik,peynir,zeytın,yoğurt
Akşam
Taze fasulye,yoğurt,turp
Su
2 yi geçmiştir
Spor
Tüm gün temizlik dip köşe her yer yarında yıkananları ütülerim ancak@Verano_porteno
Agzim burnum kurudu gelinceKız ben gözümü açamıyorum sen yürüyüş nasıl yaptın?
Aslında bugün avmye gittik pazar gezdim
2 saat salına salına yürüyüş diyebilirim
Verano_porteno
1 hafta evde olmayınca ev almış başını gitmişSpor olarak aynı seylerı yapmışız Yarın da çamaşır ütü var bende de.
Aynı ben pek sevmememde ütüyü mecbur yapıyorum. Ütüsüz gıydıremıyorum çocuklara bıle kıyafetını.1 hafta evde olmayınca ev almış başını gitmişneyseki bırazda olsa toparlandı.ütü en gıcık olduğum iştir ama çoraplar hariç herşeyi ütülerim nasıl bır gıcıklıksa
Sana şimdiden kolay gelsin cnm benim![]()
Günler cok yoğun geçer oldu fırsat bulamıyorum pek.Sanki öyle olmuş.nerde bu millet![]()
Ya evde yapmadığım için oluyor kendi evime geldim ama kendi evimde hiç iftar yapamadımBu yaramamis hali mi, hala devam ediyorsun![]()