• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Aynı ben pek sevmememde ütüyü mecbur yapıyorum. Ütüsüz gıydıremıyorum çocuklara bıle kıyafetını.
Sanada kolay gelsin canım
teşekkür ederim cnm.bende ütüsüz gıydırırsem rahatsız oluyorum.bu huyumuzdan kurtulmamız lazım :confused:

Baklavayı da gözüm kaldı :KK43: ama hata ettim ya pazartesi bu kadar yakınken :KK43:
Olmuş artık cnm.daha dıkkatlı olursun artık.:KK36:
Evet canım yaa bu aralar iştahım yok bikaç gündür böylee :KK43:
nıye cnm rahatsızmısın yoksa canınmı sıkkın.geçici bırşeydır umarım.:KK36:

teşekkür ederim cnm.bende ütüsüz gıydırırsem rahatsız oluyorum.bu huyumuzdan kurtulmamız lazım :confused:

Olmuş artık cnm.daha dıkkatlı olursun artık.:KK36:
nıye cnm rahatsızmısın yoksa canınmı sıkkın.geçici bırşeydır umarım.:KK36:
Yaniii uzun zamandır can sıkkın tabii ama iştahsızlık son günlerde başladı bide çok üst üste regl oldum falan iyice bi dengem şaştı bide bi bahar depresyonu geçiriyorum sanırım :D toparlarım yaa yakın zamanda inşallaah kuzum :KK200:

Sen iyi gidiyorsun yediklerinde, sen daha inatçı çıkacaksın, devam et canım
Valla her yemekten sonra gelen tatlı krizlerim yok , ekmeksiz doymam düşüncesi yok, yemeklerimin yanında kola yok , ben bugün yine hiç su içmedim yok , paketli gıdalar yok evet tartıda harika eksilerde yok ama sağlıklı beslenme var sizden öğrendiklerim var bunlar benim en büyük kazancım oldu zaten canım :KK36:

Valla her yemekten sonra gelen tatlı krizlerim yok , ekmeksiz doymam düşüncesi yok, yemeklerimin yanında kola yok , ben bugün yine hiç su içmedim yok , paketli gıdalar yok evet tartıda harika eksilerde yok ama sağlıklı beslenme var sizden öğrendiklerim var bunlar benim en büyük kazancım oldu zaten canım :KK36:
Evet en önemlisi sağlıklı besleniyorsun, bu bile yeter ki zaten bi yerde kirilacak, eksiye duseceksin, inanıyorum ;) direncli ve motivasyonun, iraden yüksek birisin

Evet en önemlisi sağlıklı besleniyorsun, bu bile yeter ki zaten bi yerde kirilacak, eksiye duseceksin, inanıyorum :KK66: direncli ve motivasyonun, iraden yüksek birisin
:KK28: ayyy teşekkür ederim canım valla daha da arttırdın motivasyonumu:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK15: inşallah hepimiiiz istediğimiz kilolara ulaşıcaz en kısa zamanda ve sağlıklı bi şekildee :halay:

Afıyet olsun cnm.sahurda az yemişsn sanki.dayanabıldınmı o kadar yemekle akşama kadar:oops:
Canım zaten ben kadar yersen ye. 1 den sonra falan acıkıyorsun. Vücuda bişe yiyemezsin sinyali veriyorsun, o da sakinleşiyor :KK70:
İyi gidiyor da hiç hareket Yok. Bugün temizlik artı misafir var bakalım halim nice olacak

Back