- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.801
eveet izmirİzmir'e gideceksin dimi?
bence cok guzel yaa, ben de buna benzer bi elbise begenmistim ama bedeni yoktu. zaten pulun durusunu begeniyorum ben ama iste hem batiyo kasindiriyo, hem saclarimi yoluyo
Benim saçlarım uzun değil cok ve sırtı da açık olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Benim olculerime gore baktım beden tablosu xlbence cok guzel yaa, ben de buna benzer bi elbise begenmistim ama bedeni yoktu. zaten pulun durusunu begeniyorum ben ama iste hem batiyo kasindiriyo, hem saclarimi yoluyo
ben aslinda soyle sirti komple acik bisey istedim ferah ferah ama bulamadim gonlume gore biseyBenim saçlarım uzun değil cok ve sırtı da açık olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Benim olculerime gore baktım beden tablosu xlkotta 27-28, üst giysilerde m giyiyorum ama göğüs sigmiyor m-l ye
Ooo iddialı bir çıkışBu hurmalqr ptesi seni tirmalar
Uc gun dikkar et, 61 olursam seni geçerim yoksa
Onu duymadım hiç, AliExpress ten bolca alışveriş yapıyorum ama ona da bakayım.ben aslinda soyle sirti komple acik bisey istedim ferah ferah ama bulamadim gonlume gore biseyshein diye bi site var bu arada, cin merkezli bi kiyafet sitesi. orda da guzel seyler olabiliyo aklinda olsun:)
Cokca havalı, havadan nem yapmis gibi camlaray bi de havali bi gozluk aldim ona da bakin
Ters bi durum olmazsa inşallah ben yakınım haberin ola, sen hala ye tatlilariniOoo iddialı bir çıkıştamam inşallah
Yemekten yaptığın sporlara yazik
Aynen çorba yetiyor gerçektencgdmk
Sahur
Menemen
Zeytin
1 dlm ekmek
İftar
Mercimek çorbası
Az pilav, az Kilis tava
Bol salata
Ev yapımı limonata
1 dlm su böreği (harikaydı ya, zor tuttum kendimi)
Davetler de sıkıntı oluyor ya. Yarın evdeyiz, eşim diyor tek çorba içip yürüyelim. 2 gün bize uygun değildi
ayyy seninkiler de pek bi havali cigdeeemEki Görüntüle 2147558 Eki Görüntüle 2147558 Eki Görüntüle 2147559
İkisini aldim, güya geldi ama getirmediler daha
İyi kas yaparsınacayip spor yapasim var yaaa, ama birazdan yola cikicaz. arabada 7 saat dumbelllarla calisirim artik
iyi geceleeerkremsokola iyi yolculuklar bu arada canım
Ben yattım, sabaha sen varmış olursun :)
Bana da iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?