Hedef 15 Haziran!

Ekmek yiyen arkadaslar yediğiniz ekmegin iki kati kalorisi kadar spor yapmayı unutmayın, ve bu spor puanlamaya dahil değildir. ekmek yiyen çok olduğu icin her gün herkese tek tek yazmak hoş olmaz diye düşünüyorum. Tabi bu diğer kacamaklar icin de gecerli.

Aslında ekmek ınsanın daha çabuk surede acıkmasına sebep oluyor. Bunu denedım.

Kolerayla senin metabolizma iyi çalışıyor, az dikkat etseniz gidecek de, az kaldı diye sıkmıyorsunuz kendinizi
Ben gitme hizindan memnunum aslinda ya:) bi ara yavaslamisti ama su an iyi. vercek cok bi kilom yok diye acayip zorlamak istemiyorum kendimi. Daha surdurulebilir, zorlamayan bi diyet yapiyim, yavas olsun bizim olsun kafasindayim:)

Ben gitme hizindan memnunum aslinda ya:) bi ara yavaslamisti ama su an iyi. vercek cok bi kilom yok diye acayip zorlamak istemiyorum kendimi. Daha surdurulebilir, zorlamayan bi diyet yapiyim, yavas olsun bizim olsun kafasindayim:)
Memnun olduğun belli zaten
Hedef 15 haziran ya ona istinaden söylüyorum

Aynı kafadayız. Ama ben karbonhidrat tüketiyorum. Sen tüketmiyorsun fazla.

Yaa ben sahurda 600 kalori almışım neredeyse inşallah iftarda dururum
Sahurda cok yiyince erken acikiyorum ben, daha doğrusu sahurda yiyince acikiyorum, kalkmiyorum bu yüzden, iftarda ne yediysem onunla ve hiç acikmiyorum. 600 kalorinin uzerine inşallah cabuk acikmazsin

Bir de ben spor yapmıyorum. Vücudum şekil almadı. Zayıfladın diyenler çok da istediğim şekilde değil işte
Aynı durum bende de mevcut. İzinde aaa cok zayiflamissin vs dediler ama onlar en son 76 kilo civarinda gördüler, haliyle evet zayifladim ama suanki vucudum beni tatmin etmiyor, Spor yapmadigim için, özellikle ic bacak ve kollar. Yuruyus ve dumbell a baslicam ptesiden beri ama baslicam inşallah

degisimdonusum ü rakip seçtim vakti zamanında, aldı başını gitti
Dikkat edemedim, dikkat etseydim ben şimdi hedefime çoktan ulaşmış olurdum
Ben de regl donemindeyim, 3. gün, yarın tutmiycam yani bir kaç gün
Ben tutuyorum canım
işyerimde yemek çıkıyor ama o kadar insanın önünden geç git yemek ye olmaz, oda arkadaşım da oruç tutuyor ne su içebilirim ne bişey yiyebilirim
en iyisi kendimi hazırlayayım dedim

Sahurda
1 domates, 2 salatalık, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 yeşil biber, 4 tatlı kaşığı yoğurt yedim
ama zorla yedim desem yeridir, akşam yemeklerini az tutmaya karar verdim artık
3 te kalkınca acıkmış hissetmiyorum, zorla yiyorum resmen

sokolanın tavsiyerleri de güzeldi, ben de onlara bi bakıcam. p90 falan diyordu nasıl bişeyse.. ama ramazan dolayısıyla yapamam biliyorum.
Bir de şu cezalar ne olacak? yapamayız ki, ekmeğe ceza verme ya, bazı diyetisyenler veriyor çünkü. Dengeli olması önemli çünkü diye düşünüyorum.

Sahurda cok yiyince erken acikiyorum ben, daha doğrusu sahurda yiyince acikiyorum, kalkmiyorum bu yüzden, iftarda ne yediysem onunla ve hiç acikmiyorum. 600 kalorinin uzerine inşallah cabuk acikmazsin
Elhamdülillah henüz acıkmadım :) normalde acıkırdım bu saate ve sahuru erken yaptım ama elhamdülillah :)

aynen ya aç uyanmıyorsun zaten. Yumurta iyi oluyor, her gün sıksa da 4 gün yerim ben. iftardan sonra da yürürsek gayet güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…