- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.601
Ben de regl donemindeyim, 3. gün, yarın tutmiycam yani bir kaç günGerçekten canım
çok dikkatli olamadığım zamanlar oldu
spor aksadı işlerim yoğunlaştı misafirlerim geldi
yemekler içecekler havalarda uçuştu
ama çok şükür kilolar gitti
inşallah ramazanda da oruçla beraber dikkatli yiyerek devamı gelecek
şu anda regl oldum,
ödem de atarsam süper olacak
Haftaya 58.9 görmek isterim ama sanrim pek zor bi hedef olacak.@Sevgi999 @degisimdonusum @gonulll @bilinmeyenkullanici @bnnu @mavi1000vorones kızlar haftalık hedef belirleyecek misiniz? (Soylediyseniz görmedim)
Ve uyguladiginiz beslenme şeklini de söyler misiniz?
ne zaman gidiosun sokolacim, orda kalacagin yer fln belli miselamlar kizlaaar:) ben de bugun salatali falan bi menu ayarlicam kendime, bu haftanin ikinci yarisi yollarda gecicegi icin bastan hafif tutmam lazim:)
Ben de bugun acim ya, ara ogunumu erken yaptim banamisin demedi. Bide boyle bacaklarimda fln derman yok, dunku spordan sanirimÖğlen atıştırması olan şeftali muz arkadaşım kendine tabak yapmış meyve ondan bi muz bi şeftali(parça) aldım
Açım bugün doymuyorum
Belki sütlü kahve falan da içebilirim az süt ile yaptığımdan
Eki Görüntüle 2146669 Eki Görüntüle 2146670 Eki Görüntüle 2146671
Hayirdir umarim onemli bisey deildir. Biz ayni bildigin gibi mucadeleye devam edioruz. Sorunlarin olsa da ugramaya calis hem kafan dagilir.Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum özür dilerim sizlerden ailevi bazı problemlerim vardı hala çözülmüş değil ama toparlanmaya çalışıyorum
Sizler nasılsınız kilolar ne alemde
Benim güncel kilom böyle şuan
Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar dilerim
cgdmk kesin ekmeklere kizacakcgdmk yok canım yemedim.
Sabah
1 yumurtayla omlet
6 zeytin domates salatalık
Öğlen
4 zeytin
1 dlm ekmek
Akşam
Tavuk ızgara
1 dlm ekmek
Patlıcan salatası
Arada bir de çilek yedim dalından koparıp.. Nefisti.
Su 1.5
Kesin kesin. Ama sıfıra indiremiyorum ben napıyım.cgdmk kesin ekmeklere kizacak
Tamam canım karatay dışı cissslar olmasin lütfenHaftaya 58.9 görmek isterim ama sanrim pek zor bi hedef olacak.
Beslenme şekli karatay. Aslında delikli çakma karatay. Sadece yapmaya çalışıyorm ve 2 öğün yiyorum
Bal,ekmek arti akşam da pek olmamış sankiÖğlen atıştırması olan şeftali muz arkadaşım kendine tabak yapmış meyve ondan bi muz bi şeftali(parça) aldım
Açım bugün doymuyorum
Belki sütlü kahve falan da içebilirim az süt ile yaptığımdan
Eki Görüntüle 2146669 Eki Görüntüle 2146670 Eki Görüntüle 2146671
Akşam ekmek yemeseydin keşkecgdmk yok canım yemedim.
Sabah
1 yumurtayla omlet
6 zeytin domates salatalık
Öğlen
2 dlm kaşar
4 zeytin
1 dlm ekmek
Akşam
Tavuk ızgara
1 dlm ekmek
Patlıcan salatası
Arada bir de çilek yedim dalından koparıp.. Nefisti.
Su 1.5
Ben dün de çok spor yapmadımBen de bugun acim ya, ara ogunumu erken yaptim banamisin demedi. Bide boyle bacaklarimda fln derman yok, dunku spordan sanirim
Ekmeksiz de kahvalti oluyormus dedin ya heh dedim oldu bu iş ama kandırık yapmışsınKesin kesin. Ama sıfıra indiremiyorum ben napıyım.
Ben de bi baslayamadim yaa, dun baslicaktim güyaBen dün de çok spor yapmadım
Kendime gelemiyorum resmen
Ama adetim yaklaştı sanırım ondan da olabilir bu dizlerimin ferinin kalmaması
Canım fasulye azdı 4 kaşık girdim oraya ama 3 olabilir gece saldırmamak içim 1 yk da pilav yedim akşam ama biri geçmedimBal,ekmek arti akşam da pek olmamış sanki
Sen ogrencisin yavrucum, bak anac damarima bastin. OYle 3 kasik, 1 kasik yemek mi olur, bayilir dusersin. Fasulyeden ne olacak yeseydin bi tabak. Bide doktor cikacan cik cik cikCanım fasulye azdı 4 kaşık girdim oraya ama 3 olabilir gece saldırmamak içim 1 yk da pilav yedim akşam ama biri geçmedim
Sabah yulaf yapınca çok tatsız olduğu için bal döktümama yumurta aldık artık sahurda haşlarım inşallah
Ekmek de öğlen aram çok azdı 10 dk ta yiyecek zeytin ezmesi buldum onu bir tost ekmeğine sürdüm çünkü 5.30 saat de olmuştu ve tekrar Derse dönecektim
Yoksa ben de ekmek yemeyecektim de derste kötü olmayayım diye yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?