Hedef 15 Haziran!

kalça katiyyen gitmiyor iki ayda belim 7cm inceldi kalçam iki cm şuan vücudum tam bir kum saati gögüs 90, bel 73 , basen 107
Malesef yaglarimizin birikmeyi tercih ettigi yerler var, yag yakicaz baska yolu yok. Bel 7 cm incelirken kalcadan 2 gitmesi de cok insafsizmis ya

Malesef yaglarimizin birikmeyi tercih ettigi yerler var, yag yakicaz baska yolu yok. Bel 7 cm incelirken kalcadan 2 gitmesi de cok insafsizmis ya
ben o biriken yağlarıı var yaaaaa gerçekten bazı yerlerden daha çabuk gidiyor bazı yerlerde tam keçii yok ben burda iyiyim bi yere gitmem diyor

ben o biriken yağlarıı var yaaaaa gerçekten bazı yerlerden daha çabuk gidiyor bazı yerlerde tam keçii yok ben burda iyiyim bi yere gitmem diyor
Walla ya keske ole bi sey olsa, inat edenlerin vursak kafasina gidermisin gitmezmisinSPorla da olmuo malesef zaten hocalar da dio bolgesel zayiflama yok die. Allahim ya bu konuya dair hersey cok aci

Walla ya keske ole bi sey olsa, inat edenlerin vursak kafasina gidermisin gitmezmisinSPorla da olmuo malesef zaten hocalar da dio bolgesel zayiflama yok die. Allahim ya bu konuya dair hersey cok aci
bi ara basenleri duvara vurma furyası vardı işe yaraadımı acaba ya

hepsini gectim gogusten bu kadar hizli gitmesin bari yaaa diyete basladim gogus mogus kalmadi, diger yerler gidim gidim giderken gogus 92den 86ya falan indi
hadii yaa baya gitmişş sende göğüs bende artık alayım ölçü yaa hep unutuyorum spor yaptıktan sonra aklııma geliyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…