- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.561
ne demek cigdemcim:) o zamanlar ben de ilk kez duyuyodum, p90i erkek arkadasim bulmustu hatta. baslayis o baslayis iste:)Cok teşekkür ederim, zahmet edip yazmissin, ne kadar cahilim yaa hepsini de ilk kez duyuyorum, hayatta aklımda tutamam ss alayım en iyisi
valla benden incesin verano benim kalca 98 cm:)Senin 2 cm zor olabilir sokolam cok fazlan yok ama senin de 1 olsun hadi :)
Senin boyuna normal canim ama idealini sen bilirsin tabi. Senin simit disinda var mi inceltmek istedigin bi yervalla benden incesin verano benim kalca 98 cm:)
kalça katiyyen gitmiyor iki ayda belim 7cm inceldi kalçam iki cmvalla benden incesin verano benim kalca 98 cm:)
Malesef yaglarimizin birikmeyi tercih ettigi yerler var, yag yakicaz baska yolu yok. Bel 7 cm incelirken kalcadan 2 gitmesi de cok insafsizmis yakalça katiyyen gitmiyor iki ayda belim 7cm inceldi kalçam iki cmşuan vücudum tam bir kum saati gögüs 90, bel 73 , basen 107
ben o biriken yağlarıı var yaaaaaMalesef yaglarimizin birikmeyi tercih ettigi yerler var, yag yakicaz baska yolu yok. Bel 7 cm incelirken kalcadan 2 gitmesi de cok insafsizmis ya
Walla ya keske ole bi sey olsa, inat edenlerin vursak kafasina gidermisin gitmezmisinben o biriken yağlarıı var yaaaaagerçekten bazı yerlerden daha çabuk gidiyor bazı yerlerde tam keçii yok ben burda iyiyim bi yere gitmem diyor
Walla ya keske ole bi sey olsa, inat edenlerin vursak kafasina gidermisin gitmezmisinSPorla da olmuo malesef zaten hocalar da dio bolgesel zayiflama yok die. Allahim ya bu konuya dair hersey cok aci
kalcam da kuculse hayir demem, soyle 93 cm falan iyi:)) hatta baslamisken belim de incelsin, o da 60 cm falan olsun mis:))Senin boyuna normal canim ama idealini sen bilirsin tabi. Senin simit disinda var mi inceltmek istedigin bi yer
benim de kalca daha zor gidiyo bele gore vallakalça katiyyen gitmiyor iki ayda belim 7cm inceldi kalçam iki cmşuan vücudum tam bir kum saati gögüs 90, bel 73 , basen 107
hadii yaa baya gitmişş sende göğüs bende artık alayım ölçü yaa hep unutuyorum spor yaptıktan sonra aklııma geliyor hephepsini gectim gogusten bu kadar hizli gitmesin bari yaaadiyete basladim gogus mogus kalmadi, diger yerler gidim gidim giderken gogus 92den 86ya falan indi
gitti valla yapcak bisi yok. regl zamani odemden buyuyo 3 cm falan, ben de seviniom istehadii yaa baya gitmişş sende göğüs bende artık alayım ölçü yaa hep unutuyorum spor yaptıktan sonra aklııma geliyor hep
gitti valla yapcak bisi yok. regl zamani odemden buyuyo 3 cm falan, ben de seviniom iste
Ne güzel, benim de göğüs gitmiyor, paylasabilirimhepsini gectim gogusten bu kadar hizli gitmesin bari yaaadiyete basladim gogus mogus kalmadi, diger yerler gidim gidim giderken gogus 92den 86ya falan indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?