- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.421
Teşekkürler, sizin de 7. Yılınız kutlu olsun, maaşallah size :)Anneler gununuz kutlu olsun grubumuzun guzelleri:) ben dun menu yazmadim, cunky 7. yildonumumuzdu, restoran sarap vs. derken pek diyet menusu olmadi tabi:) ama cok keyifli bi gundu.
tesekkurler cigdemcim:) nice nice 7 yillara insallah:)Teşekkürler, sizin de 7. Yılınız kutlu olsun, maaşallah size :)
Kizlar zannediyorum cogu kisi yatmistir ama gruba biraz daha hareketlilik katacagini dusundugumuz bikac uygulamayi sizinle paylasmak istiyorum. Oncelikle, spordan daha fazla insanin + puan kazanabilmesine imkan vermek icin spor puanlarina yeni bi duzenleme getirdik. Yarindan itibaren spor puanlamasi su sekilde olacak:
1.ye 5 puan
2.ye 4 puan
3.ye 3 puan
4. ve 5.ye 2 puan
6.dan 10.ya kadar da 1 puan.
Bu sayede spor katiliminin articagini umuyorum:) Buna ek olarak daha aktif bi sekilde kilo vermemiz icin, yarindan itibaren pazartesi gunleri bir hedef belirler ve bir sonraki pazartesi o hedefe ulasirsaniz +2 puan odulunuz olucak. hedefleriniz icincgdmk yi etiketleyebilirsiniz. tabiki kisisel hedefiniz tamamen sizin elinizde, ama bu ek puanin amacinin kilo vermeye tesvik oldugunu unutmayin:)
Son olarak, menulerinizdecgdmk yi etiketler ve haftayi kacamaksiz bitirirseniz +1 puan da oradan odulunuz olucak. dedigim gibi bunlar tamamen kilo vermemizi hizlandirmaya yonelik, yapmayana ceza vs. yok:) artik son 1 ayimiz, son duzlukteyiz, ha gayret hepimize:)
Senin günlük kalori sınırın nedir canim?cgdmk bugunku menum
Sabah: 2 kepekli etimek, 2 kasik salca, 1 kk peynir, 2 tane yagda yumurta, 8 dilim sucuk, yarim domates, yarim salatalik
Aksam: yarim levrek, bol salata (avokadolu ve peynirli)
Toplam: 1400 kalori
Çok iyi gidiyorsun, bi de wc sıkıntın olmasa demek ki ucacaksin :)Kızlar maalesef wc sıkıntım devam ediyor
Tartı
Geçen hafta : 63.3
Bu hafta :62.2(cuma61,9dum:/)
Fark : 1.1 kilo
Puan: (63,3-62,2)*1000/63,3 = 17,37 sanırım bu 17 ye yuvarlanıyor
Spor durumumuzda kaçıncıyım bilmiyorum
Ben de aldım bu hafta o rahatlattı biraz canım ama kendi evime getirmemiştim iki gün kalıyorum diyeÇok iyi gidiyorsun, bi de wc sıkıntın olmasa demek ki ucacaksin :)
Ben wc için doğadan kayısılı form çayı içiyorum, çok iyi geliyor.
Ben duzenli olarak kullandım, memleketteyken çoğu zaman icmedim ve alıştı sanirim kendiliğimden wc ye çıktım :)Ben de aldım bu hafta o rahatlattı biraz canım ama kendi evime getirmemiştim iki gün kalıyorum diye
O ara yine boş geçti
Ayy çok güzel darısı başımaaaBen duzenli olarak kullandım, memleketteyken çoğu zaman icmedim ve alıştı sanirim kendiliğimden wc ye çıktım :)
Seninle muhtemelen haftaya yarisicam, bu hafta yetisemem sanirim :)cgdmk ben 61 hedefliyorum
164 :)Seninle muhtemelen haftaya yarisicam, bu hafta yetisemem sanirim :)
Hedefler aynı sayılır. Baya dişli gordum seni :)
Boyun kaç
Ahahaha yok aslında çok azimli değilim maalesef :/Himm sen 8 cm uzunsun.
Azmin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?