Hedef 15 Haziran!

Eveet :)
Mısır olmamış mı
Kalori hesabı yapıyorum ama 1000 altında durmaya çalışıyorum ama oranlarına da bakıyorum
Mesela protein az yağ fazla olduysa biraz daha az durmaya çalışıyorum
Her gün olmuyor tabi :/
Düşük karbonhidrat diyeti yaptın mi hic? Kalori hesabından daha etkili bence.

cgdmk cgdmk bir de bu ceza işi nasıl olacak :) mesela ben kalorimi çok düşük tutsam 1 parça bitter yiyebiliyor muyum sorun olur mu :KK17:
Bugun onu düşündüm ben de.
Kalori hesabi ve Ayça Kaya'nın diyetinde her sey serbest kalori ve puani asmadigin sürece. Bu yüzden herkesin uyguladigi yöntemi bileyim ki ona göre cezayi keserim :) mesela ben yarindan itibaren düşük karbonhidrat diyeti ile birlikte şeker orucu yapicam, normalde düşük karbonhidrat diyetinde de herşey serbest puanı asmazsan ama ben şeker orucu da yapicam ki kaçamak olmayacak.

Bugun onu düşündüm ben de.
Kalori hesabi ve Ayça Kaya'nın diyetinde her sey serbest kalori ve puani asmadigin sürece. Bu yüzden herkesin uyguladigi yöntemi bileyim ki ona göre cezayi keserim :) mesela ben yarindan itibaren düşük karbonhidrat diyeti ile birlikte şeker orucu yapicam, normalde düşük karbonhidrat diyetinde de herşey serbest puanı asmazsan ama ben şeker orucu da yapicam ki kaçamak olmayacak.
Ben şeker orucu denedim daha önce ama devam edemiyorum ve tam tersi bi psikoloji oluyor

En rahat yapabildiğim kalori saymak şu an
Yazın kendi evime geçince kilo verme durumuma göre yöntem değiştirebilirim de şu an böyle alışmışken devam edeyim :)

Ben şeker orucu denedim daha önce ama devam edemiyorum ve tam tersi bi psikoloji oluyor

En rahat yapabildiğim kalori saymak şu an
Yazın kendi evime geçince kilo verme durumuma göre yöntem değiştirebilirim de şu an böyle alışmışken devam edeyim :)
Tamam o zaman günlük hedeflediğin 1000 kalori mi? 1000 üzerine çıkınca cezayı keserim o zaman :) 1050 ye kadar pay bırakalım :D

Ayrıca ben puanımı yazmadım. 25 puanı gecmicem, geçersem cezayı kendime de kesicem ;) bilginiz olsun
Herkes uyguladığı diyeti söyleyebilir mi? Kalori ya da puan varsa onları da bildirin ki kaydedeyim ;)

Bana kalori diebilirsin cnm ama suan zigzag yapiorum. Kalori degisio. En iyisi sen bana pizza, alkol, ekmek, tatli, hamburger tarzi seylerde ceza kes. Onun disinda yedigim kotu bisey yok. Zor olur mu senin icin

Selam kızlarr cgdmk cgdmk canım benim diyetimin bi adı yok :D bende de zararlı şeylere ceza verebilirsinn
bu arada evet biraz pasifleştik galibaa kaldı şurda bi ayımız :işsiz: ben zaten çok bişi beklemiyorum ama sizler iyi gidiyosunuzz bu arada pegasus07 pegasus07 nerelerdesin hakkaten valla merak ettim kaç gündür görünmüyorsun her şey yolundadır umarıımm

tesekkurler suenocum:) bugun guzel guzel toparlayip yarina harika bi eksi goruciim insallah:)
toparlarsın toparlarsın saat farkının avantajını kullan :D bizde artık gün bitti anneler günü vesilesiyle sporda yalan oldu ama sağlık olsun ;) resmen adam akıllı spor yapmayı özledim şu 3 günde yaa :spor:

Back