- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
- #5.361
Belki + kahve olabilir sütlü kahve / türk kahvesi şekersiz
Dondurma akşam değil öğlendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biber dolması olmasa akşam iyi olacaktıEki Görüntüle 2145920 Eki Görüntüle 2145921 Vee benim şimdi korktuğum tüm gün menüm
Belki + kahve olabilir sütlü kahve / türk kahvesi şekersiz
Dondurma akşam değil öğlendi
Biber dolması olmasa akşam iyi olacaktı
Kabağı çok seviyorsan kizartmadan az yağla kapamasini yap, hem detoks yapmis olursun :)Canım kabak dolması aslında ama onu bulamadım ve küçücüktü saat de erken daha 6 olmadı diye yedim(
Sanırım kabak zaafım var çok seviyorum![]()
Evet inşallah :) Ama işte eve git öğrenci evine git derken arada bi düzen kuramadım detoks içinKabağı çok seviyorsan kizartmadan az yağla kapamasini yap, hem detoks yapmis olursun :)
Nerede ve hangi bolumde okuyorsun, tanisamadik seninleEvet inşallah :) Ama işte eve git öğrenci evine git derken arada bi düzen kuramadım detoks için
İnşallah bayramdan sonra kabak bulabilirsem yapmayı düşünüyorum
İstanbul’da tıp okuyorum :)Nerede ve hangi bolumde okuyorsun, tanisamadik seninle
Ne güzel. Ben İngilizce ögretmeniyim. 32.5 yaşındayımİstanbul’da tıp okuyorum :)
Siz ne yapıyorsunuz okul iş?
Yaaa ne kadar güzelNe güzel. Ben İngilizce ögretmeniyim. 32.5 yaşındayım![]()
Yaa inşallah işe yarar canımKizlar ptsi 58 dim cuma 58.8 e cikmistim kacamak yapmamama ragmen. Dun ara ogunlu ve 3 ogune gectim ondan mi bilmiorum 500gr gitmis. Bugun de oyle devam etcem bakalim ise yarayan o mu anlariz
Bir süre devam et bakalım, ise yaradı mı yoksa giden odem miydiKizlar ptsi 58 dim cuma 58.8 e cikmistim kacamak yapmamama ragmen. Dun ara ogunlu ve 3 ogune gectim ondan mi bilmiorum 500gr gitmis. Bugun de oyle devam etcem bakalim ise yarayan o mu anlariz
Adıyaman'da çalışıyorum canım, ÇanakkaleliyimYaaa ne kadar güzel
İstanbul da mı
Günaydın arkadaşlar
Artik evimdeyim. Düzenli menü paylaşımı ve paylasimlarinizda benj etiketlemenizi bekliyorum. Açıkçası kacamak istemiyorum özellikle ptesiden itibaren. Yaparsaniz da cezasi son bir ayın güzelliğine iki katı olacak![]()
Hoşbulacagim inşallahcgdmk hosgeldinnnnn, donusummm aci olacak diosun demekk
Ne kadar güzelAdıyaman'da çalışıyorum canım, Çanakkaleliyim
vaay çok iyiymişş canım hakkaten işe yaradı galiba 3 öğün sende acaba bende mi denesem yaaKizlar ptsi 58 dim cuma 58.8 e cikmistim kacamak yapmamama ragmen. Dun ara ogunlu ve 3 ogune gectim ondan mi bilmiorum 500gr gitmis. Bugun de oyle devam etcem bakalim ise yarayan o mu anlariz