Hedef 15 Haziran!

Selam kızlar o kadar hareketli ve az beslenmeli bi hafta olmasına rağmen yine sonuç hüsran :işsiz: hala 66larda dolanıp duruyorum yani 66,2 benim bi doktora gitmem şart oldu heralde :işsiz: yine canım sıkıldıı hee . uyku düzenimide düzeltemiyorum onunda etkisi vardır tabii ayy ben bu kafamı nerelere vuram :kızgın::kızgın::kızgın:

Bu hafta herkes hedef soyledi mi ya, ben kaçırdım. Söyleyeyim. Bu saatten sonra sayılmaz ama en azından tutturabiliyor muyum göreyim. Ptesi 62.9 dum. Bu ptesi buyuk oynayip 62.9 diyeyim, sanki -2 dedim :D izinden sonra sabit kalmak cok büyük hedef benim için

Bu hafta herkes hedef soyledi mi ya, ben kaçırdım. Söyleyeyim. Bu saatten sonra sayılmaz ama en azından tutturabiliyor muyum göreyim. Ptesi 62.9 dum. Bu ptesi buyuk oynayip 62.9 diyeyim, sanki -2 dedim :KK70: izinden sonra sabit kalmak cok büyük hedef benim için
Yok canım herkes yazmadı. Kızlar bu hafta yazın, öyle devam edelim

sueno34 sueno34 sen ara ogunlu fln denedin mi. Ben bide onu denicem, 2 ogun yapiorum pek ise yaramio gibi. Bugun 3 ana 2 ara ogun yapcam bakalim. Diyete basladigimdan beri hic denemedim, belki faydasi olur. Bu 3 gun o sekilde takilcam.
Yok canım hiç denemedimm bide zaten çok geç yiyorum ilk öğünü diğerlerini nereye sığdırayım bilemedim :D uyku düzenini halletmem lazım önce 3 öğün ve ara öğün için :işsiz:

Back