Hedef 15 Haziran!

Akşama kendime ceza verdim çünkü kahvaltıyı arkadaşımda yaptım o da baya bi abartmış :işsiz: günahım büyük anlıcanız:kızgın:
1 yumurrta 3 zeytin az bişi lor ve beyaz peynir 2 küçük sigara böreğii çeyrek simit cgdmk cgdmk
akşamım sadece yoğurt olacak buda bana ceza olsunn
daha sporda yapamadım eve yeni geldim yapcam inşallaah birazdan
O kahvaltı bile nasıl ağır geldi yerken güzeldi tabi ama sonra bi ağırlık çöktü midem şişti sanki 1 koca pizza yemişim gibi :D

Akşama kendime ceza verdim çünkü kahvaltıyı arkadaşımda yaptım o da baya bi abartmış :işsiz: günahım büyük anlıcanız:kızgın:
1 yumurrta 3 zeytin az bişi lor ve beyaz peynir 2 küçük sigara böreğii çeyrek simit cgdmk cgdmk
akşamım sadece yoğurt olacak buda bana ceza olsunn
daha sporda yapamadım eve yeni geldim yapcam inşallaah birazdan
O kahvaltı bile nasıl ağır geldi yerken güzeldi tabi ama sonra bi ağırlık çöktü midem şişti sanki 1 koca pizza yemişim gibi :KK70:
Bugün bizim okulda da Ramazan’a girmeden kahvaltı organizasyonu vardı. Ben de biraz abarttım. Öğlen salata, akşam da yine kahvaltılık yedim. Yumurta domates salatalık yedim. Bir de regl benim psikolojimi çok etkiledi bu sefer ya. Acayip bi gerginliğim var. Sürekli yeme isteği var.
Bir de yatmadan soda içeyim bari.

B8969ED3-2458-4223-B41B-0869DA74EF92.png
83CE7021-CF34-4210-828C-4E12F3566318.png
cgdmk cgdmk ama azar azar yediiiim

Bugün bizim okulda da Ramazan’a girmeden kahvaltı organizasyonu vardı. Ben de biraz abarttım. Öğlen salata, akşam da yine kahvaltılık yedim. Yumurta domates salatalık yedim. Bir de regl benim psikolojimi çok etkiledi bu sefer ya. Acayip bi gerginliğim var. Sürekli yeme isteği var.
Bir de yatmadan soda içeyim bari.
O gerginlik bende de var neden anlamıyorum ama :işsiz: reglimde yeni bitti .

Regl den dolayı bende çok kötüyüm bu ara. Sinirliyim. Elimde terlikle geziyordum resmen . eşim dalga geçiyor. Ajda Pekkan ı gectin diyor. Ve sürekli açım. Diyet psikolojimi bozdu. Biz hep böyle tatlısız tuzsuz bir hayat mı yaşıycaz. Ciss yemedim ama sınırdayım
Verano_porteno Verano_porteno
Yarım saat hızlı tempo yürüyüş
Yarım saat plates yaptım.

Back