Hedef 15 Haziran!

helloo. cakma smoothie beni iyi tuttu, aksami cok hafif gecistirdim. menum soyle
Oglen: 2 tabak balik corbasi, 200 gr izgara et (yagli bi etti), yarim tabak sebze sote
Ara: protein tozlu chia tohumlu smoothie, 10 tane badem, bi avuc yaban mersini
Aksam: buyukce bi kase cacik, 1 kasik zeytinyagi
Toplam: 1300 kalori

Spor Verano_porteno Verano_porteno 40 dk bisiklet, 75 dk power yoga

Bu hafta cok cekismeli spor yarismasi. Bu arada yeni gelen arkadaslar bu puanlar ayni zamanda yakilan kaloriye esit. Haftada 3500 u tutturmaya calisalim en azindan. teletubbies teletubbies pakizee pakizee bnnu bnnu Zmnesrin Zmnesrin carsamba yokmu sporunuz
Tamam inşallah
Ya ben yürüdüm ama 45 dk normal sanırım ve temizlik yaptım bir de ama süpürüp ortalığı toplayıp silme

Ders çalışamıyorum diye dün yapamadım :(

Kahvaltı:
1 az haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
1 küçük domates
Zeytin ezmesi 1 Tatlı k
Zeytinyağı döktüm üzerlerine
Yarım kk peynir
1 inçe dilim çavdar ekmeği
tatlım menüleri toplu yazsan daha iyi olur, ve cgdmk cgdmk yı etiketliyoruz. Kendisi bu ara pek takılmıyor burda gezmelere gitti de. haftaya bomba gibi gelir.

Gonul isterdiki seni bi 5 kilo eksik yollayalim memlekete, diledigin gibi yee. Ah ah hic yetismez zaten bu diyetler ila herseyi batircak

tatlım menüleri toplu yazsan daha iyi olur, ve cgdmk cgdmk yı etiketliyoruz. Kendisi bu ara pek takılmıyor burda gezmelere gitti de. haftaya bomba gibi gelir.
Kızlar haftasonu kaldığım yerden devam edicem inşallah. Psikolojik olarak da odaklanmisim diyete, kaçamakli seyler yiyince kendimi rahatsız hissettim hep, midem de rahatsız oldu. Suanki artilarim odem, onları ptesiye kadar atamazsam bile hemen haftaya ptesi eksiyle devam edeceğimi düşünüyorum.

kızlar bu hafta sonu yine gezmelerdeyim ya..
Bu seferde Ege tarafına gidiyorum, Aydın'a.. 3 gün yine ne yiyeceğim belli değil. Umarım en az hasarla gelirim.
Ege harikadır :KK200:

Kızlar haftasonu kaldığım yerden devam edicem inşallah. Psikolojik olarak da odaklanmisim diyete, kaçamakli seyler yiyince kendimi rahatsız hissettim hep, midem de rahatsız oldu. Suanki artilarim odem, onları ptesiye kadar atamazsam bile hemen haftaya ptesi eksiyle devam edeceğimi düşünüyorum.

4 yıl Aydın’da yaşadım. Hala aklım ordadır. Çok seviyorum Ege’yi.

Tamam inşallah
Ya ben yürüdüm ama 45 dk normal sanırım ve temizlik yaptım bir de ama süpürüp ortalığı toplayıp silme

Ders çalışamıyorum diye dün yapamadım :KK43:
Temizligin ne kadar surdu onun da puani var :)

Verano_porteno Verano_porteno spor listesi için çok uğraşıyorsun, teşekkürler canım. Bu hafta gerçekten güzel gidiyor herkes.
Pazartesi inşallah güzel eksiler gelir.
Ne demek canim :)

kızlar bu hafta sonu yine gezmelerdeyim ya..
Bu seferde Ege tarafına gidiyorum, Aydın'a.. 3 gün yine ne yiyeceğim belli değil. Umarım en az hasarla gelirim.
Gecenkinde bile hasar almadin bisey olmaz merak etme, gezide tamam cok yioruz ama cok da yoruluo vucut. Keyfini cikar :KK200:
günaydın ben dün yazmayı unuttumm 1 saat hızlı yürüyüş vardıı :)
aldim cnm
Kızlar 13000 adım attım bile daha da çooook yürücem bugün
:super:

Beklioruz cgdmk cgdmk cim donusun muhtesem olsun

Sabah menemen ve üc ince dilim kepekli ekmek zeytin peynir ve çay

Ara öģun yarım avuc kaju

Az once aksam yemegimi yedim
Birkactane Sarma ve yogurt

15 dk egzersiz
Afiyet olsun. Aksam hafif kalmis bence bi sebze yada salata fln ekleyebilirdin. Tabi sarmalar kac tane bilmiorum. Bide ekmek 3 Dilim cok deil mi sabah icin

Afiyet olsun. Aksam hafif kalmis bence bi sebze yada salata fln ekleyebilirdin. Tabi sarmalar kac tane bilmiorum. Bide ekmek 3 Dilim cok deil mi sabah icin
Saol canım.Kahvalti oglenle bir oldu ondan 3 dilim Oldu :)
Sarmaları Saymadim ama yarim tabak kadardı
Hafif degil aslinda sonucta kahvaltimda kuvvetliydi.Acıkmam acıkirsamda salatalık yerim heralde ;)

Back