- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
- #5.201
Ne guzel ya eski gunlerim geldi aklima , 3 kisisiniz sanirim. OgrencimisinEvet canım
Maden suyu içtim şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel ya eski gunlerim geldi aklima , 3 kisisiniz sanirim. OgrencimisinEvet canım
Maden suyu içtim şimdi
Yok canımNe guzel ya eski gunlerim geldi aklima , 3 kisisiniz sanirim. Ogrencimisin
Yok ya burda okuduklarimizla motivasyonumuz bozulmaz, sahsen katilim olmayinca motivasyonum bozuluo benim. Ama yemeden once yaz ki durduralim seniÇok güzel başlamıştım ama öğrenci evinde iken istediğim gibi devam edemiyorum yasanırım bu hafta veremedim bugün aşırı yorgundum spor yapsam hiç ders çalışamayacaktım ondan spor da yapamadım temizlik yaptım
Umarım az da olsa verebilirim almak istemiyorum ama şu boğazımı da tutamıyorum
Sizin de motivasyonunuzu kırıyorsam kusura bakmayın ya
Tamam inşallahYok ya burda okuduklarimizla motivasyonumuz bozulmaz, sahsen katilim olmayinca motivasyonum bozuluo benim. Ama yemeden once yaz ki durduralim seni![]()
MasallahYok canım
Öğrenciyim
Ev büyük Allah a şükür yeni bir arkadaş daha geldi ve 7 kişi olduk
hahahh gel yapiyim verano evde ne varsa ondan olcak icinde ama:))Bana da bana da
7 kisi zor cidden yemek olayi ya. ben diyetteyim kendime ayri pisiricem desen olmaz mi? hatta yemek pisirmene bile gerek yok, aksam buyukce bi salata yapsan kendine yeter zatenÇok güzel başlamıştım ama öğrenci evinde iken istediğim gibi devam edemiyorum yasanırım bu hafta veremedim bugün aşırı yorgundum spor yapsam hiç ders çalışamayacaktım ondan spor da yapamadım temizlik yaptım
7 kisi zor cidden yemek olayi ya. ben diyetteyim kendime ayri pisiricem desen olmaz mi? hatta yemek pisirmene bile gerek yok, aksam buyukce bi salata yapsan kendine yeter zaten
55 dakika hızlı yürüyüş 357.5Sabahki sporunu yazmismiydin, yazmadin sanirim
wuhuuuuu55 dakika hızlı yürüyüş 357.5
15 dakika salınarak yürüyüş 52.5
5 dakika kürek çekme 47.5
20 dakika kondisyon bisikleti hızlı şekilde 35 filan hızı 200
40 dakika ağırlıkları çalışma yüksek ağırlık 380
Toplam 1037.5
cnm senın 5 kılo fazlan varmış.yanı dıkkat edersen en gec hazıran sonu hedefındesın hatta daha da yakınÇok güzel başlamıştım ama öğrenci evinde iken istediğim gibi devam edemiyorum yasanırım bu hafta veremedim bugün aşırı yorgundum spor yapsam hiç ders çalışamayacaktım ondan spor da yapamadım temizlik yaptım
yani senin baya ayri alisveris ve yemek isine girismen gerekiyo sanirimAslında olur ama salata malzememiz her zaman olmuyor :/
Yemez miyim canım, kaymaklı yumurta bile yedimcgdmk keşkek hosmerım koyun yoğurdu yedınmı :)))
İnşallah ama sanki 5 değil 15 gibicnm senın 5 kılo fazlan varmış.yanı dıkkat edersen en gec hazıran sonu hedefındesın hatta daha da yakın![]()
Evetyani senin baya ayri alisveris ve yemek isine girismen gerekiyo sanirim![]()
hic farketmez cok guzelll gozukuohahahh gel yapiyim verano evde ne varsa ondan olcak icinde ama:))
Gonul isterdiki seni bi 5 kilo eksik yollayalim memlekete, diledigin gibi yee. Ah ah hic yetismez zaten bu diyetler ila herseyi batircakYemez miyim canım, kaymaklı yumurta bile yedim![]()
Uye Adi | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | Toplam |
![]() | 825 | 825 | 770 | - | - | - | - | 2420 |
B bilinmeyenkullanici | 967.5 | 315 | 1037.5 | - | - | - | - | 2320 |
![]() | 560 | 665 | 900 | - | - | - | - | 2125 |
![]() | 0 | 510 | 1290 | - | - | - | - | 1800 |
![]() | 721 | 991 | 0 | - | - | - | - | 1712 |
![]() | 0 | 850 | 540 | - | - | - | - | 1390 |
![]() | 880 | 255 | - | - | - | - | - | 1135 |
![]() | 705 | 420 | 0 | - | - | - | - | 1125 |
@kolera88 | 262.5 | 466.5 | 352.5 | - | - | - | - | 1081.5 |
![]() | 0 | 520 | 0 | - | - | - | - | 520 |
![]() | 90 | 90 | 0 | - | - | - | - | 180 |