- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.121
mantikli, yapiyodum ben bunu aslinda gene basliyim. dun hatta ben kafamin uzerinde dururken yanda bi cocuk bunu yapiyoduOlc ya bende en cok giden yerlerden biri, salonda yatay bi mekik aleti var. Onda agirlikla yan mekik cekenleri goruorum.Bu sanki direk simit icin
Haftasonu benim de öyleydi var ya, 6 saat temizlikle geçti diyebilirim. Hem de cam silmeli, sandalye in çık. Tabi seninki daha yorucudur eminimVerano_porteno bana düne ve bugüne 2,5 saat temizlik yazabilir misin canım aslında daha çokta zorlu olan kısımlar ortalama 2,5 saat sürekli markete git ustaya falan yemek almaya git ona git buna git yürüyüşlerim de var ama onları es geçicem süre tutamadığım için hatta eşya taşımaktan ağırlık çalışması bile var ama onu da es geçtim dün ve bugün canımı çıkarma konusunda çok başarılıydım anlıcanızzz
çok sağol canımm benim çok şükür bitti ama bende bittimgeçen sen vardı demir eksikliği ilaç vermişti ama çok düzenli kullandığımı söyleyemicem ama çok haklısın bi daha bi baktırmakta fayda var en kısa zamanda inşallaah
Eğer ki akşam yemeğini de geç yemediysen bence güzel olmuşİyi akşamlar kızlar
Sabah
Menemen,peynir,zeytın kavurması,dünden kalan ciğer,yeşillik
Akşam
Çöp şiş,közlenmiş patlıcan yoğurtlu sarımsaklı,ızgara mantar,salata ve süs biber
Su
2,5 lt
@cgdmk
Spor
20 dk video bölgesel,1 saat hızlı tempo,30 dk sallana sallana yürüyüş
Verano_porteno
Yaa lahmacun da olsa bence acıyı abartırsak güzel olabilirEki Görüntüle 2144564 Herkese iyi akşamlar kızlar bugün mesaiye kaldım 10 a kadar çalıştık yemeği de iş yerine söyledik napiim lahmacun yedim
Verano_porteno dün de bugün de 2 km yürüyüşüm var orta hızda 20 dakika sadece öğlen araları yürüyorum bu ara , mesai sıkıyor biraz
ayy o cam silmede ne illet bişeydirr iç kısımlar tamamda dışarıyı silmek tam bi eziyeet bana hiç sevmiyorum hiiiiç . valla çok yoruldum ama değdii çok güzel oldu çünkü yerleerHaftasonu benim de öyleydi var ya, 6 saat temizlikle geçti diyebilirim. Hem de cam silmeli, sandalye in çık. Tabi seninki daha yorucudur eminim
ellerıne sağlık cnm
tesekkürler cnm. erken yedım 6 olamamıştı.Eğer ki akşam yemeğini de geç yemediysen bence güzel olmuş
Ve kızartma değil ızgara olmaları müthiş
yeşil seebzee tamamda haftada 3 kez kırmızı et bilemediim yaa öyle çok etçil bi insan değilim galibaa ama ver bana ıspanağı pırasayı her gün yerimCanım haftada 3 kez kırmızı et ye
Ve yanında yoğurt ve mamülleri yeme
Yeşil sebze de ye
bu kesinlikle çok etkilii ben eskiden salona giderken yapıyorrdum çok iyi geliyordu simitleremantikli, yapiyodum ben bunu aslinda gene basliyim. dun hatta ben kafamin uzerinde dururken yanda bi cocuk bunu yapiyodu
iyi geceler canim:)Ben gideyim de artık yatağımaa bayılayımiyi geceler kızlaaarr
Benim doctor bi arkadasim yogurdu yemeklerle yeme demisti, aynen demir emilimini azaltiomus. Bi yarim saat sonra ye demisti. Et cok yiemiosan koyu yaprakli sebzelerde, kuruyemislerde ve baklagillerde de varmis. Midye veya ciger fln seviosan onlar en iyisiymisyeşil seebzee tamamda haftada 3 kez kırmızı et bilemediim yaa öyle çok etçil bi insan değilim galibaa ama ver bana ıspanağı pırasayı her gün yerimyoğurt yiyince noluyor canım ben sebzenin yanında çok yiyorumda demiri falan o yüzden mi alamıyorum ki ben acaba
ip atlamada da süre tutacağım teşekkür ederimmmCanim spor icin beni etiketliosun, burda sayiyla hesap yapmioruz spor icin sure tutarsan sevinirim.Ipi normal hizda atladin kabul ettim sn de 1 tane yani 2.5 dk dan hesapladim. Toplam 520 puan
:) ya bi de kaymağını yeseydik iyiydi ben hu ara mesaiye verdim kendimi , hiç yürüyüş yok tek yürüyüşüm öğlen arası
Sen naptın bugün nasıl gidiyor
Oh oh yoğurt iyidir e kalori de yakıyorsun kolay gelsin
Kişiden kişiye değişir ama mesela ben zamanında sabah uyanıp birkaç saat çalışırdım acıkmaya başlayınca bırakırdım sonra iftardan 1 saat sonra bi başlardım gece yarısına kadar çalışırdım yani kendini iyi hissettiğin zamanlarda çalışmak en mantıklısıdır biyolojik saatine göre sen ayarlarsın durumunu
Hoşgeldin canım
Ne güzel menü ya. Her şeyden var. Bugün bende alet çalışcamgünaydınn dünkü menüm
sabah haşlanmış yumurta
bol yeşillik
zeytin 5 ad
peynir beyaz kibrit kutusu kadar
çiğ badem çiğ fındık ceviz kahve fincanı kadar
öğle
tavuklu bol yeşillikli salata
spordan 2 saat önce ara
1 kaşık müsli
5-6 kiraz
yarım avuç çiğ meyve kurusu
boll tarçın üzerine süt
spordan sonra akşam 9 gibi
göz kararı maydonoz
az biraz turp
nane fesleğen
yoğurt su blenderdan geçip ayran gibi içtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?