Hedef 15 Haziran!

Ne güzel menü ya. Her şeyden var. Bugün bende alet çalışcam
bugün evdeyim malesef ama evde birşeyler yapacağım bende
ben beslenmeyi değiştireceğim sanırım regl durumuna göre
4. gün geçti vucutta ödem den kaynaklı sanırım - istediğim kıvamda değil...
o kadar inandırmıştım ki kendimi 1 ayda 4 kg vericem diye toplam 1,5 kg anca verebilmişim..

Günaydınlar :KK36:
Karatay kahvaltımı yaptım biraz yürüyüp ögle yemegi hazırlayacağım.hava güzel ben güzel kıloda verırsem daha ne olsun:KK70:
Hadıyın kalkın bakım temizliği bıtırıp yürüyüşe.bebegı olanlar alsınlar bebek arabasını bahane yok hem onlarda temiz hava alır:KK71:bu arada 5 haftamızmı kaldı kızlar:KK57:

Son düzenleme:
Günaydınlar :KK36:
Karatay kahvaltımı yaptım biraz yürüyüp ögle yemegi hazırlayacağım.hava güzel ben güzel kıloda verırsem daha ne olsun:KK70:
Hadıyın kalkın bakım temizliği bıtırıp yürüyüşe.bebegı olanlar alsınlar bebek arabasını bahane yok hem onlarda temiz hava alır:KK71:bu arada 5 haftamızmı kaldı kızlar:KK57:
Canım sen kendine haftalık eder koydun mu? Ben bu hafta 200 gr koydum ya.. pek de az oldu. Ama onu bile verir miyim bilmiyorum. 2 gündür kötüyüm. Regl de üstüne gelince yarın toparlarım ama

Canım sen kendine haftalık eder koydun mu? Ben bu hafta 200 gr koydum ya.. pek de az oldu. Ama onu bile verir miyim bilmiyorum. 2 gündür kötüyüm. Regl de üstüne gelince yarın toparlarım ama
Normalde 1 kılo vermektı amacım ama sanırım anca 500 gr verebılırım.:63:
70,5 olsun barı pazartesıye kadar 600 gr hedef koymuş olayımo_O

yeşil seebzee tamamda haftada 3 kez kırmızı et bilemediim yaa öyle çok etçil bi insan değilim galibaa ama ver bana ıspanağı pırasayı her gün yerim :KK70: yoğurt yiyince noluyor canım ben sebzenin yanında çok yiyorumda :işsiz:demiri falan o yüzden mi alamıyorum ki ben acaba
Evet canım Demir’in emilimini engelliyor
Köfte ye et sote ye İskender ye(diyete uygun değil galiba:/ ) ızgara et ye
Ama yanında yoğurt yeme
En iyi Demir kaynağı kırmızı et

Yeşil sebzeler

Haa bir de pekmez dut pekmezi olabilir

Benim doctor bi arkadasim yogurdu yemeklerle yeme demisti, aynen demir emilimini azaltiomus. Bi yarim saat sonra ye demisti. Et cok yiemiosan koyu yaprakli sebzelerde, kuruyemislerde ve baklagillerde de varmis. Midye veya ciger fln seviosan onlar en iyisiymis
Hmmm o zaman bundan sonra öyle yapayım canım valla hiç bilmiyordum sağolun canlar bilgilendirme için :KK200: ciğer hiç mi hiç sevmem ama midyeee bayılırımmmm

Evet canım Demir’in emilimini engelliyor
Köfte ye et sote ye İskender ye(diyete uygun değil galiba:/ ) ızgara et ye
Ama yanında yoğurt yeme
En iyi Demir kaynağı kırmızı et

Yeşil sebzeler

Haa bir de pekmez dut pekmezi olabilir
Vallaa hiç bilmiyodum bizim ailede hatta kimse bilmiyor bunu :D onlarıda uyarayım barii çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için :KK15: ete de alıştırırım kendimi biraz birazz iskender evet biraz fazla diyet dışı :D pekmez diyet için uygun mu değil heralde bilemedimm :işsiz:

Vallaa hiç bilmiyodum bizim ailede hatta kimse bilmiyor bunu :KK70: onlarıda uyarayım barii çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için :KK15: ete de alıştırırım kendimi biraz birazz iskender evet biraz fazla diyet dışı :KK70: pekmez diyet için uygun mu değil heralde bilemedimm :işsiz:
Aynen canım çok uygun Olmaz sanırım ama hani sabah kahvaltıda bir Tatlı kaşığı falan belki
Yanda zayıflayınca ona başlarsın :)

Back