Hedef 15 Haziran!

Sabah koca bi tabak marul yaninda 2 yumurta,1 domates, 1 kk peynir, 5 zeytin, yarim elma yedim. Saat 6 da spora gidicem, gitmeden 1 muz, kucuk bi kase yogurt yerim. Aksam da et izgara ve salata yapicaz. Degisiklik olursa soylerim cgdmk cgdmk

heh okudum @kolera88 senin tartismayi. amaaan tirt ya bosver. surda gunde 1-2 saat girdigimiz sitede insanlar nasi tartiscak enerji buluyo, sasiriyorum

pegasus07 pegasus07 inşallah ama acıktım
4b199d48-c633-4c9b-9366-e7cd175a6e10.jpg

aaa ben de sabah kendimi olceyim iyi hatirlattin kremsokola kremsokola bakalim 1 kilo nerden gitti. Buarada nasi gitmez yaa o bolgeyi calissan instagramda videolari var. Dun hiplip die biseyin varligini ogrendim boy aynam da yok, bende varmi yokmu bakamadim :KK70:

Boy kaçtı.48 çok az degılmı :KK75:
Canım merhaba boyum 1.58 ideal kilo 48 diyor internet

Benim de boyum 156 internette 48 olmam gerektiğini gösteriyor ben 47 istiyorum :)))
Ayyy hadi inşallah

@kolera88 cok merak ettim bakicigim, once bi gecmis olsun diyim tabiki
pakizee pakizee hosgeldin aramiza
Hoşbuldum canımmm
Hoşgeldin canım :KK36:
Hoşbuldum canımmm

ziraat mühendisiyim 8ay once mezun oldum canm
pakizee pakizee hoşgeldin :))
deniyim birkac gün bakalım verimli olacakmı
Hoşbuldumm

aaa ben de sabah kendimi olceyim iyi hatirlattin kremsokola kremsokola bakalim 1 kilo nerden gitti. Buarada nasi gitmez yaa o bolgeyi calissan instagramda videolari var. Dun hiplip die biseyin varligini ogrendim boy aynam da yok, bende varmi yokmu bakamadim :KK70:
ben de anlamadim ya. simitlerin orayi hic olcmedim simdi yalan olmasin, orayi da olceyim bari. belki ben farketmiyorumdur.

Kolay gelsin canım. İnşaat işi zor gerçekten. Ama o arada bile ne güzel yoğurt falan yemişsin kahvaltılık yemişsin. Bi değerlerine baktırsana senin bi eksikliğin var mı acaba Demir falan gibi.
çok sağol canımm benim çok şükür bitti ama bende bittim :D geçen sen vardı demir eksikliği ilaç vermişti ama çok düzenli kullandığımı söyleyemicem:işsiz: ama çok haklısın bi daha bi baktırmakta fayda var en kısa zamanda inşallaah

Back