Hedef 15 Haziran!

Kizlar saat turkiyede daha 9, gun bitmis deil kaldirin totolari cizgilere puan gelsin. Diger arkadaslar spor yaptikca listeye alicam yerleriniz reserve merak etmeyin :).
sueno34 sueno34 tekrar tekrar cok tesekkur ederim sevdiysen ortagim ol :KK70:
Olurumm tabii kuzumm ayıpsınnn :KK59: :D

@kolera88 deli gibi ter attım bugün
30 dakika yürüyüş
15 dk eliptik
30 dk pilates
150 ip
kremsokola kremsokola
Canim spor icin beni etiketliosun, burda sayiyla hesap yapmioruz spor icin sure tutarsan sevinirim.Ipi normal hizda atladin kabul ettim sn de 1 tane yani 2.5 dk dan hesapladim. Toplam 520 puan

Verano_porteno Verano_porteno bana düne ve bugüne 2,5 saat temizlik yazabilir misin canım aslında daha çokta zorlu olan kısımlar ortalama 2,5 saat :D sürekli markete git ustaya falan yemek almaya git ona git buna git yürüyüşlerim de var ama onları es geçicem süre tutamadığım için :D hatta eşya taşımaktan ağırlık çalışması bile var ama onu da es geçtim :D :D dün ve bugün canımı çıkarma konusunda çok başarılıydım anlıcanızzz :D

Canım merhaba boyum 1.58 ideal kilo 48 diyor internet

Ayyy hadi inşallah

Hoşbuldum canımmm

Hoşbuldum canımmm

Hoşbuldumm
34 beden olursun o zaman:KK70:

çok sağol canımm benim çok şükür bitti ama bende bittim :KK70: geçen sen vardı demir eksikliği ilaç vermişti ama çok düzenli kullandığımı söyleyemicem:işsiz: ama çok haklısın bi daha bi baktırmakta fayda var en kısa zamanda inşallaah
inşaat gerçekten de zor yanı.kurtulmuşsun cnm.bu evlendıgınde oturacağınız ev mi:KK64:

bugün düne göre daha normal beslendim sayılır :D
cgdmk cgdmk
sabah biraz peynir 4 zeytin domates salatalık
öğlen bi bardak çorba bi aktivia yoğurt şu içine maydanozlu bilmem neli bişi eklenenlerden :D
akşamda tavuk dünyasına gittik ızgara tavuk tarzı bişi yedim yanında da az bişi salata yanındaki makarnayı yememek için nasıl zor tuttuğumu bence en iyi siz anlarsınız :D :D

34 beden olursun o zaman:KK70:

inşaat gerçekten de zor yanı.kurtulmuşsun cnm.bu evlendıgınde oturacağınız ev mi:KK64:
yani şimdilik öyle görünüyor canım boşta ev dururken kiraya çıkmanın manası yok diye düşünüyoruz ama birazda iş durumlarına bağlı tabii şehrin öbür ucunda olursa iş durumu mecbur kiraya çıkıcaz öyle bi durumda da o evi kiraya vericez bakalımm artık hayırlısıı

Hoş geldin kuzum.teşekkürler bende ıyıyım❤️
Dıyet spor sürünüyoruz işte:KK70:
:) ya bi de kaymağını yeseydik iyiydi ben hu ara mesaiye verdim kendimi , hiç yürüyüş yok tek yürüyüşüm öğlen arası :işsiz:
Sen naptın bugün nasıl gidiyor

Selam kızlar ayy geldim sonunda okuyup :KK70: bizim diğer evde laminant işleri olaacakta yarın o yüzden bugünden geldim sabahtan beri yerleri silip süpürmekten sanırım belim koptu :işsiz: bugün ve yarın yediklerim biraz saçma sapan olucak ama mecbur ocak falan hiç bişi yok yoğurda verdim kendimi :KK70: bugün tartı memnun etmedi tabii her zamanki gibi regl döneminde olmamında katkısı vardır heralde sağolsun :işsiz:

Oh oh yoğurt iyidir e kalori de yakıyorsun kolay gelsin :KK70:

günaydın canlar size birşey danışcam aranızda sınavlara hazırlananlar illa vardır ramazanda gündüz çalışmak mı etkili olur yoksa gece sabah 6lara kadar calışıp gündüz uyumak mı ? bir düzen oturtmalıyım bu iki ay ciddi anlamda çalışmam lazım yoksa 16 yıllık emeğim çöp olacak :KK12:
Kişiden kişiye değişir ama mesela ben zamanında sabah uyanıp birkaç saat çalışırdım acıkmaya başlayınca bırakırdım sonra iftardan 1 saat sonra bi başlardım gece yarısına kadar çalışırdım yani kendini iyi hissettiğin zamanlarda çalışmak en mantıklısıdır biyolojik saatine göre sen ayarlarsın durumunu :KK37:

kızlar selam bursadan katılıyorum 30 yaşındayım evliyim 4 yaşında oğlum var
babamın iş yerinde muhasebesine bakıyorum
çalışma saatlerim oldukça esnek.
64.2 ile başladım 62.7 üm şuanda
boyum 158 hedefim 15 hazirana kadar 58 olmak
hakkımızda hayırlısı
Hoşgeldin canım :KK3:

416669C6-0D9E-46DF-9315-9C40CA160CC7.png
Herkese iyi akşamlar kızlar bugün mesaiye kaldım 10 a kadar çalıştık yemeği de iş yerine söyledik napiim lahmacun yedim :(
Verano_porteno Verano_porteno dün de bugün de 2 km yürüyüşüm var orta hızda 20 dakika sadece öğlen araları yürüyorum bu ara , mesai sıkıyor biraz

:) ya bi de kaymağını yeseydik iyiydi ben hu ara mesaiye verdim kendimi , hiç yürüyüş yok tek yürüyüşüm öğlen arası :işsiz:

Kişiden kişiye değişir ama mesela ben zamanında sabah uyanıp birkaç saat çalışırdım acıkmaya başlayınca bırakırdım sonra iftardan 1 saat sonra bi başlardım gece yarısına kadar çalışırdım yani kendini iyi hissettiğin zamanlarda çalışmak en mantıklısıdır biyolojik saatine göre sen ayarlarsın durumunu :KK37:

Vallaa yaptığım işlerlee baya bi yakmış olmam lazım kalori ama benim bünyee bi anormal biliyosunuz kiii :D

Ayy bidee benim bu ay reglim gerçekten kafayı yedii normalde bugün tam anlamıyla bitmiş olması gerekiyordu ama halaa sanki 2. 3. günüymüş şeklinde devam ediyor benim bu kilo vermeye çalışma olayı yanlış hormonlara etki etti sanırım :D :D

yani şimdilik öyle görünüyor canım boşta ev dururken kiraya çıkmanın manası yok diye düşünüyoruz ama birazda iş durumlarına bağlı tabii şehrin öbür ucunda olursa iş durumu mecbur kiraya çıkıcaz öyle bi durumda da o evi kiraya vericez bakalımm artık hayırlısıı
Aynen cnm hayırlısı oldun.herşey gönlünce olsun❤️

bu günüde kazasız atlattım ben.cnm dıyet artı spor olursa mutlaka karşılığını alıyorsun.❤️

Eki Görüntüle 2144564 Herkese iyi akşamlar kızlar bugün mesaiye kaldım 10 a kadar çalıştık yemeği de iş yerine söyledik napiim lahmacun yedim :KK43:
Verano_porteno Verano_porteno dün de bugün de 2 km yürüyüşüm var orta hızda 20 dakika sadece öğlen araları yürüyorum bu ara , mesai sıkıyor biraz
afıyet olsun cnm.yedıklerın gayet güzel bence.karataya göre cıs hiçbişey yok:halay:

bugün düne göre daha normal beslendim sayılır :KK70:
cgdmk cgdmk
sabah biraz peynir 4 zeytin domates salatalık
öğlen bi bardak çorba bi aktivia yoğurt şu içine maydanozlu bilmem neli bişi eklenenlerden :KK70:
akşamda tavuk dünyasına gittik ızgara tavuk tarzı bişi yedim yanında da az bişi salata yanındaki makarnayı yememek için nasıl zor tuttuğumu bence en iyi siz anlarsınız :KK70: :KK70:
Senin gorumcenin tarif ettigi kefirli bi kür vardı, işe yaradı mı?

Back