- 20 Kasım 2010
- 5.036
- 10.089
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.961
Tamam canımcanim ilk bildirimin gecen cuma oldugu icin cuma gunku kilona gore yazicam puanini
Bugün canımcanim bu bildirim hangi gun icin, pazartesi sanirim dimi?
MaşallhhMenü bildirimi @cgdmk
Sabah
2 haşlanmış yumurta azıcık peynir
Öğle spordan sonra proteinli süt
Ara patlamış mısır
Akşam bakla yemeği yoğurt
Teşekkürler canımMaşallhh
liste guncel veranocum, simdi gec bildirim yapanlari eklicemBencede arkadaslar daha aktif olup birbirimizi motive etmekten baska caremiz yok. Veremedigimize uzulmektense, verdigimize sevinecegiz artik.kremsokola listeyi guncelle de bi bakalim kim ne alemdeymis
sen de cok iyi verdin yalniz verano, senin baslangic da 65 civariydi dimi?Bencede arkadaslar daha aktif olup birbirimizi motive etmekten baska caremiz yok. Veremedigimize uzulmektense, verdigimize sevinecegiz artik.kremsokola listeyi guncelle de bi bakalim kim ne alemdeymis
Hoş geldin kuzum.teşekkürler bende ıyıyımSağol canım bütün gün baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı ne varsa hepsi yani Regl olunca ben toptan hasta oluyorumyattım sadece ya da uyudum yani o kadar
Sağol canım döndüm bugün iyim şükür sen nasılsın
Aynen 15 ocak 65 baslangic benim, 6 kilo verdim toplamda belki daha da fazla yarin gorucez bakalim :) yani bu gidisle hedeflerimiz yaza yetismicek ama az gitsin yagdan gitsin napalimsen de cok iyi verdin yalniz verano, senin baslangic da 65 civariydi dimi?
kolay gelsin tatlim, olsun kalori yakiyosun onu dusunSelam kızlar ayy geldim sonunda okuyupbizim diğer evde laminant işleri olaacakta yarın o yüzden bugünden geldim sabahtan beri yerleri silip süpürmekten sanırım belim koptu bugün ve yarın yediklerim biraz saçma sapan olucak ama mecbur ocak falan hiç bişi yok yoğurda verdim kendimi bugün tartı memnun etmedi tabii her zamanki gibi regl döneminde olmamında katkısı vardır heralde sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?