Hedef 15 Haziran!

Bugünki menüme ek şekersiz filtre kahve ve öğlende mevsim salata var, sporu ya birazdan yaparım ya yapamam karar veremedim henüz tüm gün boyunca yeni dinlenme fırsatıı buldum

kremsokola 66.4 canım kilom puanı hesaplayamadım şuan yazılanlarıda okuyamadım bi ara okucam inşallah müsait olduğumda

İyi akşamlar şekerler çok geç kaldım kusura bakmayın bütün gün koşturdum yeni girdim eve. Sabah tartıldım evde. Sabitim
Gecen pazartesi 73.1
Bugün 73.1
Fark 0
Adet olmalıyım bugün ama henüz tik yok. Çtesi sancı yaptı ama hala yok şişlik te var. Neyse uzatmiyim kremsokola

sueno34 bugün yarım saat koştum.
Yarim saatte plates yaptım.. Gecen hafta full misafir vardı bu hafta daha düzenli olucam inşallah. Spor ve yemek olarak

Iyı akşamlar yedıklerımı yazayım
Sabah
Kıymalı yumurta,peynır,zeytın,kuruyemiş,yeşillik ,yoğurt
Akşam
Taze fasulye,cıger kavurma,pıyaz,ayran
Spor
1 saat hızlı tempo yürüyüş,20 dk bölgesel vıdeodan spor
Su
2,5 lt

Hoş geldin kuzum.teşekkürler bende ıyıyım
Dıyet spor sürünüyoruz işte

Selam kızlar ayy geldim sonunda okuyup bizim diğer evde laminant işleri olaacakta yarın o yüzden bugünden geldim sabahtan beri yerleri silip süpürmekten sanırım belim koptu bugün ve yarın yediklerim biraz saçma sapan olucak ama mecbur ocak falan hiç bişi yok yoğurda verdim kendimi bugün tartı memnun etmedi tabii her zamanki gibi regl döneminde olmamında katkısı vardır heralde sağolsun

Selam kızlar ayy geldim sonunda okuyup bizim diğer evde laminant işleri olaacakta yarın o yüzden bugünden geldim sabahtan beri yerleri silip süpürmekten sanırım belim koptu bugün ve yarın yediklerim biraz saçma sapan olucak ama mecbur ocak falan hiç bişi yok yoğurda verdim kendimi bugün tartı memnun etmedi tabii her zamanki gibi regl döneminde olmamında katkısı vardır heralde sağolsun

kolay gelsin tatlim, olsun kalori yakiyosun onu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…