- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi kremsokola
- #5.001
tamamdır canım okuyorum hemenAA spora devam edelim canım. Bizim puanlarımız biraz farklı ilk sayfayı bi incele istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır canım okuyorum hemenAA spora devam edelim canım. Bizim puanlarımız biraz farklı ilk sayfayı bi incele istersen
Bu aralar sessiz biraz . Herkes gezmelerde.. menü paylaşımı yapmaya çalışıyoruz, spora baya önem veriyoruz. Spor yapan baya arkadaş var.2 nisandan itibaren 500 sayfa yazılmış maşşallah bu gruba :)
Sen nerdesin kaç zamandır elbiseni atacaktın en son? Kilo bildirimi de yapmadın49.4 kiloyumson 2 kg nasıl gidecek bilmiyorum
boy kilo endeksime göre benimde olmam gereken kilo 48 miş49.4 kiloyumson 2 kg nasıl gidecek bilmiyorum
spor olmadan kilo vermek bence çok zor..Bu aralar sessiz biraz . Herkes gezmelerde.. menü paylaşımı yapmaya çalışıyoruz, spora baya önem veriyoruz. Spor yapan baya arkadaş var.
Tabi canım nabız hemen düşmüyor. Benim bugün aerobik var bakalım pertim çıkar benim bugünbirde hocamın söylediği şey spordan 2 saat sonra bile vücut kalori harcamaya devam edermiş
bende gideceğim bugün spora haftada 4 gün zatenTabi canım nabız hemen düşmüyor. Benim bugün aerobik var bakalım pertim çıkar benim bugün
Ben Ramazan’da iftardan sonra başlayıp sahurdan sonra biraz daha çalışmıştımgünaydın canlar size birşey danışcam aranızda sınavlara hazırlananlar illa vardır ramazanda gündüz çalışmak mı etkili olur yoksa gece sabah 6lara kadar calışıp gündüz uyumak mı ? bir düzen oturtmalıyım bu iki ay ciddi anlamda çalışmam lazım yoksa 16 yıllık emeğim çöp olacak![]()
Boy kaçtı.48 çok az degılmıboy kilo endeksime göre benimde olmam gereken kilo 48 miş
bakalım 55-53 lere kadar geleceğim kendimi kötü hissedersem 48 için hedef koyacağım
Attım elbisemi önceki sayfalarda:) dikkat edemiyorum şuan sınav dönemimdeyim yine de kilomu yazmak istedimSen nerdesin kaç zamandır elbiseni atacaktın en son? Kilo bildirimi de yapmadın
Benim de boyum 156 internette 48 olmam gerektiğini gösteriyor ben 47 istiyorum :)))boy kilo endeksime göre benimde olmam gereken kilo 48 miş
bakalım 55-53 lere kadar geleceğim kendimi kötü hissedersem 48 için hedef koyacağım
Aaa cidden resim yükledinmi.bende kaçırmışım hala beklıyorum mezunıyet resımlerı gelecek dıyeAttım elbisemi önceki sayfalarda:) dikkat edemiyorum şuan sınav dönemimdeyim yine de kilomu yazmak istedim
Seydacıgım yaş kaçtı senin.Benim de boyum 156 internette 48 olmam gerektiğini gösteriyor ben 47 istiyorum :)))