Hedef 15 Haziran!

çok sağol canımm :KK70: aynen öylee ama bittik vaziyetteyim beslenme desen abidik gubidik :KK70: gündüzz yoğrt salatalık falan yedimm akşam kahvaltı misaliii peynir zeytin salatalık domates saçma sapan bişi yani :KK70:
Reglden sonra 1 kilo daha gitcek verano demisti dersin , kolay gelsin buarada

Ahhh nerde bee kuzum 500 gr gitsin ben ona da razıyım kiii :KK70: çok sağoll canımmm :KK200:
Kolay gelsin canım. İnşaat işi zor gerçekten. Ama o arada bile ne güzel yoğurt falan yemişsin kahvaltılık yemişsin. Bi değerlerine baktırsana senin bi eksikliğin var mı acaba Demir falan gibi.

Gunaydin kizlar. Bugun iyi baslamistim, ama gunu kizartmayla kapadim. Regl oldum olucam, milletin cani tatli ister, ben de tuzlu yagli bisiler ariyorum surekli:)
Oglen: etli ve beyaz peynirli salata, 1 dilim ekmek, 1 kasik kuru cacik
Aksam: izgara tavuklu ve avokadolu salata, 1 haslanmis yumurta, 7 tane sogan halkasi :(
Toplam: 1700 kalori

Spor sueno34 sueno34 40 dk bisiklet, 20 dk power yoga, 10 dk orta seviye agirlik, 35 dk eliptik

Gunaydin kizlar. Bugun iyi baslamistim, ama gunu kizartmayla kapadim. Regl oldum olucam, milletin cani tatli ister, ben de tuzlu yagli bisiler ariyorum surekli:)
Oglen: etli ve beyaz peynirli salata, 1 dilim ekmek, 1 kasik kuru cacik
Aksam: izgara tavuklu ve avokadolu salata, 1 haslanmis yumurta, 7 tane sogan halkasi :KK43:
Toplam: 1700 kalori

Spor sueno34 sueno34 40 dk bisiklet, 20 dk power yoga, 10 dk orta seviye agirlik, 35 dk eliptik
Sporda çok yapmışsın ama canım. 7 tane değil de 3 tane falan olsaymış iyiymiş

günaydın canlar size birşey danışcam aranızda sınavlara hazırlananlar illa vardır ramazanda gündüz çalışmak mı etkili olur yoksa gece sabah 6lara kadar calışıp gündüz uyumak mı ? bir düzen oturtmalıyım bu iki ay ciddi anlamda çalışmam lazım yoksa 16 yıllık emeğim çöp olacak :KK12:

pakizee pakizee ciğim gel tatlım. Kızlar yine ben yine vukuatlı..
başka grupla da anlaşamadım, Pakize de benim peşimden sürüklendi, onu buraya çağırdım.
Hoşgeldin canım tekrar. Kendini tanıtıp hedef kilonu yazar mısın?
ahh canım benimmm kıyamam sana rakibimsin dedim sen nereye ben oraya :)

günaydın canlar size birşey danışcam aranızda sınavlara hazırlananlar illa vardır ramazanda gündüz çalışmak mı etkili olur yoksa gece sabah 6lara kadar calışıp gündüz uyumak mı ? bir düzen oturtmalıyım bu iki ay ciddi anlamda çalışmam lazım yoksa 16 yıllık emeğim çöp olacak :KK12:
Çok zor ve kişiden kişiye değişir. Ama bence şöyle yapabilirsin. İftardan sonra biraz dinlenip saat 23:00 gibi başlarsın sonra sahurdan sonra mutlaka çalış, kahvaltı yaptığını düşün. Zihnin en çok çalıştığı zamanları kaçırma. Atıyorum 7 ye kadar çalışsan sonra uyursun. Aç aç zaten bişe okuyup anlayacağını düşünmüyorum ben öyleydim yani

kızlar selam bursadan katılıyorum 30 yaşındayım evliyim 4 yaşında oğlum var
babamın iş yerinde muhasebesine bakıyorum
çalışma saatlerim oldukça esnek.
64.2 ile başladım 62.7 üm şuanda
boyum 158 hedefim 15 hazirana kadar 58 olmak
hakkımızda hayırlısı

Back