- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.601
Haydaaa geçmiş olsuun kuzum yaa bu ara geziye giden helak oluyorSelam kizlar, buraya pek hos bi giris yapmadik. Bisey oldu bana basim agrio, midem bulanio, bayilacak gibiydim. Simdi kaldigimiz eve geldik dinleniorum, sanirim susuz kaldim biraz. Suan iyi gibiyim sans iste..
Guzel anlatmissin canim cekti kabaktan , ben de annemin yemeklerini ozledim. En cok da yaz fasulyesi bole ekmekle yiceksin off, bamya da olurBugünün menüsü;cgdmk
Gündüz 2 yumurta, lor, 5 zeytin, salatalık, domates, 5-6 çilek
Akşam kabak vardı yine ama çok güzel olmuş böle yeşil biberli kırmızı biberli domatesli yapmış annem ellerine sağlıkbi kasede yoğurt
spor; 30 dk leslie 210 p
30 dk jillian 255 p
5 dk plank 50 p
45 dk orta aerobic 382,5 p
Toplam : 897,5 p
Bu kadar az yemeğe bu kadar çok spora rağmen doğru düzgün eksi göremeyen ben isviçreli bilim adamları tarafından incelemeye alınmalıyımm
Vallaa anlattığım kadar güzeldi annemde ilk defa denedi bunu tavsiye ederim herkesee . anne yemeklerii bi başka oluyorr yaa bende öğrencilikte çok arardım onun yemekleriniGuzel anlatmissin canim cekti kabaktan , ben de annemin yemeklerini ozledim. En cok da yaz fasulyesi bole ekmekle yiceksin off, bamya da olur
Dimi ya once @kolera88 sonra ben. New yorkta tuvalet sorun oluo, evsiz cok heryerde giremiosun. O sebepten az su ictim gelmesin die, son gunler de hava cok sicakti. Bu kadar etkileyecegini dusunemedimHaydaaa geçmiş olsuun kuzum yaa bu ara geziye giden helak oluyor
Kabak yemesi de iyi tencereyi yesen 200 kalori etmez, sebzeler can walla ama senin yemegin bugun de az olmus. Ondan veremio olabilirmisin acabaVallaa anlattığım kadar güzeldi annemde ilk defa denedi bunu tavsiye ederim herkesee . anne yemeklerii bi başka oluyorr yaa bende öğrencilikte çok arardım onun yemeklerini
Bugün akşam yemeğinin yanına birazda tavuk falan eklicektim ama aceleyle yiyip evden çıkmak zorunda kaldım dışarda da ekstra bişi yemek istemedim bencede ondan olabilir heralde kilolarımı korumaya aldı benim sevgili bünyemKabak yemesi de iyi tencereyi yesen 200 kalori etmez, sebzeler can walla ama senin yemegin bugun de az olmus. Ondan veremio olabilirmisin acaba
ben de yerimde sayiyodum suenocum, simdi simdi inmeye basladi kilom. sabret az dahaBugünün menüsü;cgdmk
Akşam kabak vardı yine ama çok güzel olmuş böle yeşil biberli kırmızı biberli domatesli yapmış annem ellerine sağlıkbi kasede yoğurt
spor; 30 dk leslie 210 p
30 dk jillian 255 p
5 dk plank 50 p
Bu kadar az yemeğe bu kadar çok spora rağmen doğru düzgün eksi göremeyen ben isviçreli bilim adamları tarafından incelemeye alınmalıyımm
gecmis olsun canim, dikkat et valla. gatorade falan gibi bisey ic olmadi elektrolit olan icinde.Selam kizlar, buraya pek hos bi giris yapmadik. Bisey oldu bana basim agrio, midem bulanio, bayilacak gibiydim. Simdi kaldigimiz eve geldik dinleniorum, sanirim susuz kaldim biraz. Suan iyi gibiyim sans iste..
ben de yerimde sayiyodum suenocum, simdi simdi inmeye basladi kilom. sabret az daha
Menün çok iyi ama meyve kilo verme aşamasında pek tavsiye edilmiyor, istersen bi meyveyi kesip devam et bakalım değişecek miBugünün menüsü;cgdmk
spor; 30 dk leslie 210 p
30 dk jillian 255 p
5 dk plank 50 p
Günde 1 porsiyoncuk bile de mi yoookMenün çok iyi ama meyve kilo verme aşamasında pek tavsiye edilmiyor, istersen bi meyveyi kesip devam et bakalım değişecek mi
Bi dene bakalım bi haftaGünde 1 porsiyoncuk bile de mi yoook
kahve icebilirsin belki bi de sueno, termojenik yag yakicilarin icinde falan da kafein var malum. gunde 2 bardak falan sutsuz sekersiz kahve icebilirsin. nescafenin icinde daha az kafein var turk kahvesi ve filtre kahveye gore bu arada.hmmm deniyiiim bakiimmm o zaman ben
Hosbuldum canım boyum 164 . Senin kac sen evlimisn? doktor norml yolla bebek sahibi olamazsnz demis eşime .tup bebek demis.cok istiyoruz 2 yıl bana 12 yıl gibi geldi. Ama Allah büyük vardir bir hayır.Hosgeldin canim, 15 kilo vermek istiosan hedef kilomuz ayni demekki. Boyun kac senin ? Bide dur daha 2 sene olmus evleneli, olmadi olmuo demek icin erken deil mi?Daha 24 yasindasin :)
Spor yapmadan önce içiyorum genelde 1 bardak filtre kahve sütsüz ve şekersiz nescafe zaten mecbur olmadıkça tercih etmiyorum ben artık kahveyi ikiye çıkarayım ben olmadı içine biraz tarçın madem artık meyve de yokkahve icebilirsin belki bi de sueno, termojenik yag yakicilarin icinde falan da kafein var malum. gunde 2 bardak falan sutsuz sekersiz kahve icebilirsin. nescafenin icinde daha az kafein var turk kahvesi ve filtre kahveye gore bu arada.
Canım sabah çok erken uyanamıyorum 8 de de yola çıkıyorum yani kahvaltı yok , yumurta haşlayıp yolda arabada giderken eşimle yiyoruz :) tok tutuyorKahvaltın çok az değil mi sence. Her gün sadece 1 haşlanmış yumurta yiyorsun
Aman tanrımİyi akşamlar kızlar, annemler geldi memleketten giremiyorum pek
Dün ve bugün 1saat normal tempo yürüyüş var @sueno
Bide 2gune adet olucam iştahım coştu. Belim agriyor. Neyse annem yarın akşam gidecek o zaman normale donerim herhalde. Sarmalar kurabiyeler kekler havada ucuyor. Allahım beni koru
Akşam yemeği menümüz aynı , ben içine ceviz de koyuyorum şahane oluyor tok tutuyor regl zamanım ama iştahımı tuttuBugünün menüsü;cgdmk
spor; 30 dk leslie 210 p
30 dk jillian 255 p
5 dk plank 50 p
Canım geçmiş olsun havasındandır birde susuz kaldığın için de baş sğrıdı yapmış olabilirSelam kizlar, buraya pek hos bi giris yapmadik. Bisey oldu bana basim agrio, midem bulanio, bayilacak gibiydim. Simdi kaldigimiz eve geldik dinleniorum, sanirim susuz kaldim biraz. Suan iyi gibiyim sans iste..
Hayırlısı tabiki , ama vazgeçme derim yıllar sonra bebek sahibi olan çok kişiye tanık oldum Rabbim dize de nasip eder inşallahHosbuldum canım boyum 164 . Senin kac sen evlimisn? doktor norml yolla bebek sahibi olamazsnz demis eşime .tup bebek demis.cok istiyoruz 2 yıl bana 12 yıl gibi geldi. Ama Allah büyük vardir bir hayır.
İnşallaah canım en kısa zamanda mutlu haberler alırsınıızzzHosbuldum canım boyum 164 . Senin kac sen evlimisn? doktor norml yolla bebek sahibi olamazsnz demis eşime .tup bebek demis.cok istiyoruz 2 yıl bana 12 yıl gibi geldi. Ama Allah büyük vardir bir hayır.
Aaaa ceviiiiz gerçekten harika olurdu yaa hiç aklıma gelmediii bi dahaki sefere inşallah ekliyiimCanım sabah çok erken uyanamıyorum 8 de de yola çıkıyorum yani kahvaltı yok , yumurta haşlayıp yolda arabada giderken eşimle yiyoruz :) tok tutuyor
Aman tanrım
Akşam yemeği menümüz aynı , ben içine ceviz de koyuyorum şahane oluyor tok tutuyor regl zamanım ama iştahımı tuttu
Canım geçmiş olsun havasındandır birde susuz kaldığın için de baş sğrıdı yapmış olabilir
Hayırlısı tabiki , ama vazgeçme derim yıllar sonra bebek sahibi olan çok kişiye tanık oldum Rabbim dize de nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?