- Emoji Skoru
- 7.596
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.881
dedin ve beni bitirdin su an. neyse param cebimde kalir o zaman:))Pek anladigim bi konu deil sokolacim yaaa sacimi sadece bi defa boyadim . Ama yipratma sacini renk ne kadar guzel olursa olsun yipranmis sac kotu duruo
ayyy super gel gel, montreal'de. mayista makale yollicam kabul edilir diye umit ediyorum, haziranda aciklanir sonuclar:))Haha ben gelirim her turlu ekimde mi hangi sehir
Suanki hali guzelmis turuncu neresinde ben goremedim. Ama istiosan da boyayabilirsin cok yipranmis durmuo. Uclari fln gayet iyi durumdadedin ve beni bitirdin su an. neyse param cebimde kalir o zaman:))
Sen bana haber et gelirim otobusle bile 7 saatmis hic bisey hahaayyy super gel gel, montreal'de. mayista makale yollicam kabul edilir diye umit ediyorum, haziranda aciklanir sonuclar:))
ortalar biraz daha turuncumsu. evet su an uclar fena degil, 2 ay once baya kestirmistim ondan once korkunctu uclarSuanki hali guzelmis turuncu neresinde ben goremedim. Ama istiosan da boyayabilirsin cok yipranmis durmuo. Uclari fln gayet iyi durumda
ayyyy anlastik cok heyecanlandim simdidenSen bana haber et gelirim otobusle bile 7 saatmis hic bisey haha
Coconut sur coconutortalar biraz daha turuncumsu. evet su an uclar fena degil, 2 ay once baya kestirmistim ondan once korkunctu uclar
Uhuuu aynen ya ben de heyecanlandim. Kizkiza dagitirizayyyy anlastik cok heyecanlandim simdidenmotreal'in altini ustune getiririz:))
bi tarafi kazitmayi bi ara ben de cok dusundum ama uzarken fena duruyo ya:)) ben o krize girdim piercing taktirdim, dusunebilirsinBenim saclarim da seninki gibi uzundu, sonra kisacik kestirdim. 30 cm sacim duruo evde, bagislicaktim bi arkadasim korkuttu. Satsam mi ki mis gibi sac :) burdayken kisacik kestiresim var bi tarafini kazirmak da olabilir. orta yas krizi sanirim
Uye Adi | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | Toplam |
B bilinmeyenkullanici | 1135 | 417.5 | 740 | - | - | - | - | 2292.5 |
| 105 | 0 | 0 | - | - | - | - | 105 |
| 195 | 0 | 202.5 | - | - | - | - | 397.5 |
| 195 | 540 | 1180 | - | - | - | - | 1915 |
| 0 | 405 | 0 | - | - | - | - | 405 |
| 630 | 1440 | 570 | - | - | - | - | 2640 |
@kolera88 | 315 | 0 | 434 | - | - | - | - | 749 |
| 810 | 840 | - | - | - | - | - | 1650 |
| 0 | 0 | 0 | - | - | - | - | 0 |
| 81 | 180 | 0 | - | - | - | - | 261 |
| 0 | 0 | 540 | - | - | - | - | 540 |
| 615 | 0 | 135 | - | - | - | - | 750 |
| 0 | 0 | 1665 | - | - | - | - | 1665 |
| 405 | 857.5 | 390 | - | - | - | - | 1652.5 |
Pek benlik deil piercing , dovme de sevmem. Kazitma olmasa da kisa baska bi model yaptircam sanirim. ama zayiflamadan olmazzzz. senin gobeginde mi piercingbi tarafi kazitmayi bi ara ben de cok dusundum ama uzarken fena duruyo ya:)) ben o krize girdim piercing taktirdim, dusunebilirsin
evet gobegimde. dovme de istiyorum ama turkiye'de yaptiricam onu, daha ucuzPek benlik deil piercing , dovme de sevmem. Kazitma olmasa da kisa baska bi model yaptircam sanirim. ama zayiflamadan olmazzzz. senin gobeginde mi piercing
hayirdir kolera uyku mu tutmadi :)cgdmk Çiğdem hanım bi güzel sallamışsınız arkamdan Yok kolera şöyle kaçamakcı, yok böyle kaçamakcı..
Yedim de niye yedim bi sor, canım çok istemişti..
Çocuk gibiyim.
vorones benim boy 155 55 de kilo. Bi 54 oluyorum bi 55.
Branşım rehberlik benim. Senle de iyi anlaşırız merak etme. Sen bu Çiğdem’e bakmaankaranın hangi köşesindesin
Sahur Canım. Birkaç gündür kalkıyorum böyle, gece giriyorum tuhaf bişeymiş. Siz sıkılmıyor musunuz böyle? :)hayirdir kolera uyku mu tutmadi :)
Allah Kabul etsin, napalim walla mecburiyet. Sabah da oku oku bitmioSahur Canım. Birkaç gündür kalkıyorum böyle, gece giriyorum tuhaf bişeymiş. Siz sıkılmıyor musunuz böyle? :)
De mi şimdi ben de girdim 7 sayfa okudum. Siz ne güzel geziyorsunuz ya ? 10 gün falan. Biz en fazla 3 gün kaçarızAllah Kabul etsin, napalim walla mecburiyet. Sabah da oku oku bitmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?