- Emoji Skoru
- 7.596
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.861
onu da severim bakÇiğdem yok, yok Çiğdem migdem
Simit var simitonu da severim bakbenim cidden sevmedigim gida maddesi yok galiba
aaa simit de severim niye sevmiyim. gevrek ama onun adiSimit var simit
Canim banyo park emzirme tarzi seyleri yaz yada sen de sikistir sureyiVerano_porteno canım 45 dk normal hızda yürüyüş yapabıldım. Ev işi çocuklar....
Küçük bebegımın bez degısımı gunde 4-5 defa kaka yaptığı ıcın baya bez degısımımız oluyor. Kıyafet degısımı yemegı uyutması büyük kızımda aynı sekılde. Bunlara nasıl puan hesaplaması olcak bılemedım. Bazen Kızım kucağımda işimi yapıyorum.
cgdmk yarından ıtıbaren menü paylaşımı yapayım artık.
2 gündür hem gündüz hem gece mısafırım vardı cok yorgun düştüm. Bu gecede yemeklı mısafırım vardı.
Ayy ne güzel gezide kilo vermek falaan yaaa vallahii kıskandımmKizlar ben de bugun buyuk temizlik yaptim. 1 saat normal , 1 saat de buyuk temizlik. Yerleri eski usul sildim, banyo fln da var. Cuma gunu 10 gunluk geziye cikioruz. Ben ptsi kilo bildirimini bu cumadan yaparimkremsokola . Obur ptsi ye donmus oluruz sanirim. Menulerim de bu surede cok ic acici olmicak cgdmk cim uygun olsun die fast food takilmak zorunda kalioruz. Ama saglam yuruyoruz o yuzden her gezide bikac kilo veriorum ins 2 kilo veririm.
ayy super nereye gidiyosunuz veranooKizlar ben de bugun buyuk temizlik yaptim. 1 saat normal , 1 saat de buyuk temizlik. Yerleri eski usul sildim, banyo fln da var. Cuma gunu 10 gunluk geziye cikioruz. Ben ptsi kilo bildirimini bu cumadan yaparimkremsokola . Obur ptsi ye donmus oluruz sanirim. Menulerim de bu surede cok ic acici olmicak cgdmk cim uygun olsun die fast food takilmak zorunda kalioruz. Ama saglam yuruyoruz o yuzden her gezide bikac kilo veriorum ins 2 kilo veririm.
Bu can simidiaaa simit de severim niye sevmiyim. gevrek ama onun adi
ay evet onu sevmem bak simdi. ve ne yazik ki bende cok varBu can simidi
Hem biz gevrek demeyiz
New york washington 5 er gun, new yorka ikinci gidisimiz hem yakin hem de cokkkk guzelllayy super nereye gidiyosunuz veranoo
yaaa ne guzelll, gotur beniiii gittigin yereee veranoNew york washington 5 er gun, new yorka ikinci gidisimiz hem yakin hem de cokkkk guzelll
Gunluk min 25 km lik yuruyusler fln yapioruz, biz direk sehri tabana kuvvet gezioruz. Eger ucuz ve lezzetli yemek bulabildigin bi yerse olmuo tabi bu dedigim. Ama bu sefer extra dikkatli olcam, cumaya kadar verirmiyim bilmiorum ama 57 ile donucem insallah.Ayy ne güzel gezide kilo vermek falaan yaaa vallahii kıskandımm
Olur atla gel yokmu seminer fln bu taraflarda , ucuza getirsenyaaa ne guzelll, gotur beniiii gittigin yereee verano
Neymis sole bakimkizlar online olunca bana ses edin sac konusunda fikirlerinize ihtiyacim var:))
ya sacimi gene balyaj mi yaptirsam diyorum. onceden yaptirdigim halini atmistim hatirlarsan eski gruba, onun ustunden nerdeyse iki sene gecti. sacim uzayinca ombre gibi oldu, ki kotu degil aslinda da eski komple acik halini ozluyorum. bi de o kadar mor sampuan kullanmama ragmen turunculasti birazNeymis sole bakim
kanada'da var bi tane ekimde. gel orda bulusalim:))Olur atla gel yokmu seminer fln bu taraflarda , ucuza getirsen
Pek anladigim bi konu deil sokolacim yaaa sacimi sadece bi defa boyadim . Ama yipratma sacini renk ne kadar guzel olursa olsun yipranmis sac kotu duruoya sacimi gene balyaj mi yaptirsam diyorum. onceden yaptirdigim halini atmistim hatirlarsan eski gruba, onun ustunden nerdeyse iki sene gecti. sacim uzayinca ombre gibi oldu, ki kotu degil aslinda da eski komple acik halini ozluyorum. bi de o kadar mor sampuan kullanmama ragmen turunculasti biraztekrar yaptirasim var ama korkum sacimin yipranmasi, ikinci kere balyaj yaptirdigimda uclari cok kirilmisti cunku. su anki halini koyucam simdi albume
Haha ben gelirim her turlu ekimde mi hangi sehirkanada'da var bi tane ekimde. gel orda bulusalim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?