- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.701
Evet canım bana 24 uaşında olmama rağmen 45 hissettiren hiçbir şeyde yanımda olmayan sevgiliya ben sana diyecektim, diğer topikten öyle bir şey hatırlıyorum sevgilin vardı sanki diye. Neyse pot kırmayım dedim.
Ya ya ben ne pis boğaz oluyirm reGL gelmeye yakın oöğlen helva reçel arada da bi kare cikileta yedimTamam 59.5 a kadar ödül öğün yok
30 da az mı, ben on yürüyünce pertim çıkıyorO rekor oldu , tum gun yurumustuk. Dun de 30 oldu sanirim:) cok fena yanmisim ama suan kipkirmiziyim
İşe yaramazmis, iyi olmuşEvet canım bana 24 uaşında olmama rağmen 45 hissettiren hiçbir şeyde yanımda olmayan sevgili
Menü sonuncusu olursun bakKızlar bugün menü vermesem daha iyi olur açık büfe kahvaltıdaydım 1e kadar yedim bir daha da ağzıma bir şey koymadım
İlk cis senden geldi, kaydedeyim hemen1.00 x 1 Porsiyon (150Gr) Omlet (Ezme Ve Çırpma Yumurta) 252 kcal
3 x 1 Çay Bardağı (100Ml) Çay (Şekersiz) 4 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay 6 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Patates Yemeği 250 kcal
3.00 x 1 Su Bardağı Ayran 270 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) 0 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık 90 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği 520 kcal
Çarşamba günü Toplam 1392 kcal
Su: 2 lt
cgdmk
Bugün müYa ya ben ne pis boğaz oluyirm reGL gelmeye yakın oöğlen helva reçel arada da bi kare cikileta yedim
Yiyen yiyene bugün. :)Bugün mü
Bal şekerdir der canan hoca, doğal da olsaYiyen yiyene bugün. :)
Çiğdem 1 çtl bal tereyağa ne diyorsun? İkisi de doğal.
İşe yaramazmis, iyi olmuş
Menü sonuncusu olursun bak
Menü gayet iyi, yulaf ezmesi de masum görünüp masum olmayan cinslerden ama tabi ekmekten çok daha iyicgdmk cim ben kahvaltimi yaptim aksamaa da planim hazir simdi yazim bozarsam solerim soz.
Kahvalti: 1 muz, 3 ymurta baya kucuktuler, 2 yk yulaf ezmesi, 1yk yogurt, yarim avokado, 1 tk tereyag ile omlet , 8 zeytin
Aksam: karnabahar bugulama, ustune yogurt, bol salata beyaz mor lahana, marul,havuc, turp, limon, zeytinyagi. Toplam 1000 kalori
Bu nasıl kahvaltı yahu, bol karbonhidrat depo etmişsin1er yk meze yedim 5 6 çeşit
3 çeşit Kızartma yedim yoğurtlu
Patates kızartması
5 6 tane kuru pasta
Bol çay ve sigara
Aslında Hayır ama keyfim yok bugünlerde sardım yine sigarayaBu nasıl kahvaltı yahu, bol karbonhidrat depo etmişsin
Sigara mı içiyorsun
Karbonhidrat orani yuksek ama gayet saglikli bi secenek. Ben karbonhidrata cok karsi deilim zaten, spor yapiorum mecbur almam lazimMenü gayet iyi, yulaf ezmesi de masum görünüp masum olmayan cinslerden ama tabi ekmekten çok daha iyi
Menü yazdıktan sonra başka yemek yok kızlar, yoksa
Yulaf neden masum değil kiMenü gayet iyi, yulaf ezmesi de masum görünüp masum olmayan cinslerden ama tabi ekmekten çok daha iyi
Menü yazdıktan sonra başka yemek yok kızlar, yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?