Hedef 15 Haziran!

Çemendeki kalori durumu ne acaba? Ev yapımı bir de? ben de çok severim çemeni, kahvaltılık sosları
Kendim yaptım çemeni. Domates, acı biber, tatlı biber salçasını karıştırdım içine ceviz, sarımsak, maydanoz, karabiber, kimyon, zeytinyağı koydum o kadar. İnçe bi tabaka sürdüm zaten loru tatlandırsın diye bence kalorisi yok menülerin toplu yazılması gerektiğini görmemiştim bi ara kuralları topluca yazar mısınız çok fena geride kalıyorum

degisimdonusum spor istiorummm spor diger arkidisler de menu ister
@seyda586 hani resimler balo da bitti spor yap
@Zmnesrin senin de spor yok henuz :)

Verano_porteno canım aslında geçen hafta jillian a başladım ufak ufak
ama bildirim yapamadım
hem regl hali,hem işlerimin yoğunluğu pek katılamadım aranıza

haftasonum çok yoğun geçti, hala yorgunluğu var üzerimde, belim ve bacaklarım ağrıyor
onları attıktan sonra jillian yapmaya devam edeceğim

menümü de paylaşayım
sabah 1,5 yumurtadan peynirli omlet +2 çay + 1 yeşilçay
öğlen tavuklu patates yemeği + 1 bardak ayran
akşam için de yeşil mercimek yemeği düşünüyorum
ekmeksiz 2 tabak yerim sanırım + ayranla kapatırım günü

Patates yemeği olmamış. Yeni kuralımız var canım sanırım okumadın. Haftalık en iyi ve kötü menüleri secicez ve ona göre puanlama yapicaz. Gecenin sonunda yediklerini toplu yaz ve beni etiketle bu patates seni yakacak

Siyah zeytin. Önce tuzla kurdum, sulanmaya başlayınca suyunu azıcık bıraktım dibinde daha sonra içine yarım çay bardağı kadar ayçiçeği yağı ekledim 5 lt lik bidona, öyle dediler ben de yaptım
Biz de kendimiz yaparız da ondan sordum canım. Suyunu birakmasaydin keşke hiç ve erken yedin demek ki. Biraz daha salamurlasmasi gerekiyormus sanki. Bi de ayçiçek değil de zeytine zeytinyağı koy yine de senin için anneme sorayım bi nasıl acılığı gider diye.

Çok sağol canım valla çok sevinirim 10 kilo zeytin öyle bana bakıyor

okumadım canım yeni kuralları
vakit bulamadım geçmişi okumaya
bana sayfa sayısını yazarsan dönüp bi okuyayım

öğlen başka yerde yeme şansım yok, yanında bulgur pilavı vardı
onu almadım yemeği aldım
ekmek yemedim
bence iyi
ama senin aklında beni cezalandırmak varsa o başka

Sabah yazmıştı kolera, çok eskide değildir, sayfa sayısını hatırlamıyorum canim.
Patates yemeğinden daha iyi bulgur pilavı

alıntılarına bak canım. Seni etiketlemiştim

Kızlar ya şu etiketleme işini nasıl yapıyoruz?
Alıntılanmak istediğin kişinin adının başına @ yazıp peşine de kullanıcı adını yazıyoruz mesela mavi1000
Ya da mesajını alıntılanmak istiyorsan mesajın altında beğen çoklu alıntı ve cevapla yazar , bir mesajı alıntılayacaksan cevapla de , birkaç kişiyi alıntılayacaksan çoklu alıntıya tıkla canım

Birisi seni alıntılamışsa sayfanın yukarısındaki bildirimlerde gözükür

alıntılarına bak canım. Seni etiketlemiştim

bu muydu canım
bi tek beni etiketlememişsin sanırım kaçırmışım
ayak uydurmaya çalışırım
cgdmk canım ben bu saatlerde menümü yazsam olur mu
akşamları giremiyorum nete,
ekstra bişey yersem ertesi gün bildiririm onu da olabilebilir mi acaba

Tamam canım olur ama akşam yemeğini yazdıktan sonra bişey yemeyeceksin, söz mü?

Hemen yaptigin gun soylemek zorunda deilsin toplu soylesen de olur. Ptsi 30 dk jillian yapmistim vs gibi, sali yarim saat yurumustum vs gibi.. Pazara kadara soylemen yeterli. Kolay gelsin

Yaparsinnn sen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…