- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.661
Yok canım olmadı tekrar çok şükür.Teşekkürler canım zeytini kendim yaptım ama biraz acı oldu yiyemiyorumevde var diye dışarıdan da almıyorum kaldım öyle Sen nasılsın deprem bi daha yoklamadı inşallah
Menü yazdim yorum goremedimDoğru, en güzel ve en kötü (kacamakli diyelim) menü seçilecek.
Her gece yatmadan önce menüyü yazıp beni etiketleyin, sporunuzu da ekleyip @Verano_porteno yu ekleyin.
Menü ve sporlardan puan kazanılacak
Etiketle canım. Bugün mü yazdın?Menü yazdim yorum goremedimbugünden sonra seni etiket liyim mi
Dün gece yazdım. CanımEtiketle canım. Bugün mü yazdın?
Gece toptan hepsini yazın ki, haftanın en iyi ve en kötü menülerini secicez
Bugünden itibaren başladık seçmeye canım, bugünden öncekilerde çok karbonhidrat olunca pek bişey yazmıyorum :)Dün gece yazdım. Canım
Yazin yazalim ya sacmaliklarim oluyor benim yoksa önünü alamıyorum.Bugünden itibaren başladık seçmeye canım, bugünden öncekilerde çok karbonhidrat olunca pek bişey yazmıyorum :)
Günaydın kızlar
Sabah kahvaltım
2 yumurta
Zeytin
Peynir
Çay
Birazdan spor yapmaya kalkıcam inşallahh
Midemin yarısında. Çoğunu yumurta kaplıyor bence artık:) ekmek yemiyorum sabahlarıAfiyet olsun canım, güzel bir kahvaltı
Bundan sonra her kaçamağı ofsayt çekerim, haberin olsunYazin yazalim ya sacmaliklarim oluyor benim yoksa önünü alamıyorum.
Peynir miktar ı coksa doyarsin. Yeşillik salata Vs. İle zenginlestirmelisin kahvaltini
Koruma daym Die kacamklara kaçtım dö. Amma şu 5 li sayıyı görmeden kacamak yok banaBundan sonra her kaçamağı ofsayt çekerim, haberin olsun
Haftalık farklarla ne kadar artı puan alırsan, o kadar iyi olur senin için. Mesela ptesi 60.5 olsan süper olurKızlar bir de hedef koysak hani . Listede ki arkadaşlara. Mesela benim p.tsei 61.4 um vardı. Cuma 61 ptesi 60. 8 Vs gibi
Tamam gece 12 de olsa sorun olmazMidemin yarısında. Çoğunu yumurta kaplıyor bence artık:) ekmek yemiyorum sabahları
Akşamları zaten yemiyorum
Menümü akşam toplu yazarım ama
Ben 00:00 dan sonra evde oluyorum arada işten fırsat bulursam yazarım
Kusuruma bakmayın bilirsiniz yoksa sabah öğlen akşam her öğünümü yazardım ama iş beni biraz duraksattı ama hergün yazmaya çalışıyorum
Tamam 59.5 a kadar ödül öğün yokKoruma daym Die kacamklara kaçtım dö. Amma şu 5 li sayıyı görmeden kacamak yok bana
Yoo aç kalmıyorum çok şükür karnım doyuyoPeynir miktar ı coksa doyarsin. Yeşillik salata Vs. İle zenginlestirmelisin kahvaltini
Şeker orucunda iki haftan bitti bile :)KAhvaltımı yaptım sonra eşimle yürüyüşe çıktık 30 dk yavaş tempo koşu 30 dk hızlı tempo yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?