- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.521
yazdim canim onun puanini da, tesekkurler:)kremsokola cım kanatsızkuşun puanı 7, seni etiketlememişti. ben hesaplamıştım.
hahahhaha ay ne guldum yaKızlar ben çevremdeki her şeye ilgimi kaybetmiş durumdayım aşık oldum sanırım aklımda hep tek bir şey var o da diyet değil
Buna ihtiyacım var sanırım , öğlen yemek yok muCnm ben kendı uyguladığımı yazayım.nette değişik cesıtlerı varmış.
Sabah normal kahvaltı yapıyorsun.akşam 1 kabagı rendeleyıp 1 y.k.zeytınyagında pişiriyorsun.ıstedıgın baharatı ekleyebılırsın.tuz koyma ama.yogurtla ye sonra.3 gun yapılabılır dayanırsan tabı.
cok zor seyler soruyosun verano:)) bu vinyasaydi, o yuzden yuksek tempo diyim buna. bugun ve persembe gunkuler hatha yoga, onlara orta derim.Sokolacim hangi yoga 3 seviye var beybi
Cnm benım uyguladığım buydu.dedıklerını yaparsan senın kabak detoksun olur,ne kadar verılır onu bılemem2 kabak olur mubiraz zormuş. Bi de aralarda ceviz fındık falan yiyebilir miyim?
burdakiler mile evet veranocum, ben trdeyken 6'yla falan yuruyodum burda 4'le falanFarklidir o zaman belki burdakiler mile dir
valla ben versem en fazla 1.5 kilo veririm de sen 3 falan verirsin bence pegasuscum:)Kızlar 12 günde en fazla kaç kılo verılır acaba.kızkardeşimle iddiaya gırdık te en çok kım verecek dıye
YokBuna ihtiyacım var sanırım , öğlen yemek yok mu
bebekle squat yap kanatsizkus, agirlikli squatAaaaah aaah veronacığım minik kızım gece 10 da yatıp sabah 7 de kalkıyormaaşallah gece beni hiç yormuyor ama gel gör ki gündüz uykusu 5 dk , hiçbirşey yaptırmıyor anca kucakta gezdiriyorum gece uyuyan çocuk babayı, gündüz uyuyan çocuk anneyi severmiş bizimki babacı yoksaaa ben sizi sporda geçerim yani
O zaman siz diyin 3,ben diyim 4valla ben versem en fazla 1.5 kilo veririm de sen 3 falan verirsin bence pegasuscum:)
valla yorgunluga cozum yok bnnucum, ama ittir kendini yap bi spor leslie meslie. neler neler yapiyoruz istemeden, yarim saatcik spor cok mu:)Eki Görüntüle 2140139 İyi akşamlar kızlar bugünki menüme ek şekersiz filtre kahve var
Spor yok yine ya çok yoruluyorum şu saatlerde oturuyorum o da oturmak ne kelime düşüyorum koltuğa resmen , yok mudur bunun çözümü
benim agzim sarma yesin mi o zaman, bayilirim sarmayaO zaman siz diyin 3,ben diyim 4
tatlim bildirim yapma amacimiz kendimizi kontrol altinda tutmak, o yuzden + da olsan bildirim yap bence. bak ben haftalardir artidaydim bu hafta sonunda eksi gorebildim:)) yarim kilo cok da kotu degil ayrica ya, dikkat etsen 3-4 gune toparlarsinKızlar iki gündür gelemedim menu yazamadım. Çünkü diyeti bozdum. Bugün menu yazarak geri geldim her türlü fikre sopaya cezaya hazırım yeter ki arti artılar lâ gelmeyeyim. p. Tesi Kilo bildirmek yapmaya yüzüm tutmadi61.4 olmusm haftasonu abartinca
Regl gelecekti gelmedi ondan da sis hissediyorum ama ne bilim 5li leri göremeden verdiğimi almaya başladım Die. Moral bozdum bozdukca hele ki artı çıktıkça cikolata Vs. Isiriyorum yaaatatlim bildirim yapma amacimiz kendimizi kontrol altinda tutmak, o yuzden + da olsan bildirim yap bence. bak ben haftalardir artidaydim bu hafta sonunda eksi gorebildim:)) yarim kilo cok da kotu degil ayrica ya, dikkat etsen 3-4 gune toparlarsin
Ne motivasyonu kız Bebe zayıflama diyet yapma diyip duruyor daha çok kg aldıracakhahahhaha ay ne guldum yamotivasyon sebebi iste ne guzel:)
Ya inceledim biraz , öğlen de yiyorlarmış :))Yok
Kendıne göre degiştır istersen ama daha az kılo verırsın bence
Bahanem yok ama halim de yokvalla yorgunluga cozum yok bnnucum, ama ittir kendini yap bi spor leslie meslie. neler neler yapiyoruz istemeden, yarim saatcik spor cok mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?