- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.161
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Öğlen bir haşlanmış patates bir bardak yoğurt
Akşam ne yesem bilmiyorum kızlar ya acıktım gibi de sizce ne yapsam bir tane haşlanmış patates mi yiyim yine?
Hedefıne yaklaştıkça kaçamakların çoğalmış galıba.Evde tv keyfi temalı menüm
Sabah spordan sonra 1.5 yumurta 3 yk lor ile Tereyağı omlet bol yeşillik yarım kibrit kutusu peynir bir de 2 avuç yer fıstığı
Öğle 4 petibör bisküvi birsürü minik galeta
Akşam 2 yk patlıcan Musakka 1 yk yoğurt
Ara patlamış mısır Milka beyaz çikolata
Super menu benden 100Sabah 1 hs yumurta
Domates salatalık zeytın yesıllık
Ara
Yoğurt
Akşam
Etlı engınar kuzu sac kavurma salata
Ben zaten haftanın 2 veya 3 günü diyet yapıyorum kalan günler böyle oluyor görüntümden memnunum ondan kasmıyorum bir de minik bir depresyon moduna girdim bugün ondan tv karşısında yedim içtimHedefıne yaklaştıkça kaçamakların çoğalmış galıba.
Çıkılara bıskuvıler vs ben ne zaman yesıl ışık Yakacağım acaba.
Ne tatli ya tebrik ederiz canim, buarada gonulcum senin iddian var sporda 4. Dun sanirim aksama yapsan iyi olurÇocuk oyunları yag satarım bal satarım da ilçe 1. Si oldular. Sonra futbol yarışları oldu. Pazartesı de çuval yarışı varmış.
Evet kılolar gıtmeye başladı sevınıyorum.
Bırde tam olarak spora dönüş yapsam daha ıyı olcak. Bı kaç gündür sadece yürüyüş yapabıldım. Bugün temızlık olunca o da YÖK.
Enerjımı toplayıp gece spor yapmam lazım. Pazartesı hedefım 66.9 :)))))
Sağol canım.Super menu benden 100
Sağol canım.Ne tatli ya tebrik ederiz canim, buarada gonulcum senin iddian var sporda 4. Dun sanirim aksama yapsan iyi olur
Sabah 1 hs yumurta
Domates salatalık zeytın yesıllık
Ara
Yoğurt
Akşam
Etlı engınar kuzu sac kavurma salata
Menün de sporun da harikaKizlar 2 saat sporumu yaptim yarim saat trx die bisey onu aletli sayiorim 105 puan, yarim saat beach body o da agirlikli ve kardiyolu biseydi 105 de o 1 saat de zumba 210 da o 420 puan adim da olur baya aksama kadar pazar fln gezcem bugun
Menumu de yazim
Kahvaltim yulafli avokadolu omletim baya zEytin
Aksama da kiymali karnabahar yerim bol salatayla
Ooo biz de gelelim bari yaaSağol canım.
Yarın aksamkı menüde de akşam yemegıne kelle paça var. Kayınvalide sımdıden yapmaya başladı.
Hayirdir canim nie zor bi hafta oldu?Ayy ne güzelsiniz valla bana moral oluyorsunuz kiminiz gezmelere pikniklere kiminiz şehir dışına ziyaretlere... ben de evde takılıyorum kızımlaçok zor bi hafta oldu benim için. İnşallah önümüzdeki haftam güzel geçer bol bol yazın okudukça moral buluyorum
Allah yardımcı olsun canım inşallah zor haftan bitmiştir güzel günler sizinle olsunAyy ne güzelsiniz valla bana moral oluyorsunuz kiminiz gezmelere pikniklere kiminiz şehir dışına ziyaretlere... ben de evde takılıyorum kızımlaçok zor bi hafta oldu benim için. İnşallah önümüzdeki haftam güzel geçer bol bol yazın okudukça moral buluyorum
Eşim hastalanınca hayat durduHayirdir canim nie zor bi hafta oldu?
Amin canım çok sağolAllah yardımcı olsun canım inşallah zor haftan bitmiştir güzel günler sizinle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?