- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.141
Ben öğlen de yeniyor diye biliyorum. Belki kahvaltı etmeyip direkt onu yerim, bi de akşam.Cnm sabah normal kahvaltını yapıyorsun.arada hıc bişey yemiyorsun.akşam 1 kabak rendeleyıp 1 yemek kaşıgı zeytınyagında pişirip yoğurtla yıyorsun.istedıgın baharatı koyabılırsın,yoğurdu sarımsakla yapabılırsın.gun içinde Bol su içmen lazım.
2 kabak her bir öğün için öğlen 2 kabak akşam 2 kabak canımBen öğlen de yeniyor diye biliyorum. Belki kahvaltı etmeyip direkt onu yerim, bi de akşam.
Hangi alanda yarışıyor canım. Cuma bildirimin de gözümden kaçmadı, vermiştin. Pazartesi bekliyoruz seni..Kızlar ıyı muhabbet etmıssınız.
Bugün full temızlık vardı bende. Az bı ısım kaldı artık.
Bu hafta pek spor yapamadım. Oğlumun 23 nısan yarışmaları vardı hep. Sınıfça ılce 1.si oldular. Oraya gıttım geldım bı kaç gün. Bırde bugün temzılık derken halım kalmadı.
Aksama kendımı ıyı hıssedersem yaparım sporumu.
Kolaymis yaaa olur ben de katilirim sana yarin tarti oncesi iyi olurCnm sabah normal kahvaltını yapıyorsun.arada hıc bişey yemiyorsun.akşam 1 kabak rendeleyıp 1 yemek kaşıgı zeytınyagında pişirip yoğurtla yıyorsun.istedıgın baharatı koyabılırsın,yoğurdu sarımsakla yapabılırsın.gun içinde Bol su içmen lazım.
Kabakla aram Yok ya bende yapardım da.Kolaymis yaaa olur ben de katilirim sana yarin tarti oncesi iyi olur
ben tarih dinliyorum beynim yandı
Değişik versiyonları var demek ki, günde iki kabak diye okumuştum ben de, birer birer. Öğünde iki kabak bana çok gelir zaten. Birer denerim önce.2 kabak her bir öğün için öğlen 2 kabak akşam 2 kabak canım
gecen hafta kızkardeşim yaptı dedıgım gibi,2 günde 2 kılo gıttı cnm.oda Karatay yapıyor verdıklerınıde almadı ve normal kılo vermeye devam edıyor.ben bakmadım netten yalan olmasın sadece kızkardeşimin tarıfını yazdım.belkıde doğrusu sızın dedıgınız gıbıdır.Değişik versiyonları var demek ki, günde iki kabak diye okumuştum ben de, birer birer. Öğünde iki kabak bana çok gelir zaten. Birer denerim önce.
Bana öğünde 2 kabak bişe yetmemişti çok acıkmıştım yaDeğişik versiyonları var demek ki, günde iki kabak diye okumuştum ben de, birer birer. Öğünde iki kabak bana çok gelir zaten. Birer denerim önce.
Çocuk oyunları yag satarım bal satarım da ilçe 1. Si oldular. Sonra futbol yarışları oldu. Pazartesı de çuval yarışı varmış.Hangi alanda yarışıyor canım. Cuma bildirimin de gözümden kaçmadı, vermiştin. Pazartesi bekliyoruz seni..
2 gunde 2 kılo cok ıyı bende denıyeyım su kabak detoksunu.gecen hafta kızkardeşim yaptı dedıgım gibi,2 günde 2 kılo gıttı cnm.oda Karatay yapıyor verdıklerınıde almadı ve normal kılo vermeye devam edıyor.ben bakmadım netten yalan olmasın sadece kızkardeşimin tarıfını yazdım.belkıde doğrusu sızın dedıgınız gıbıdır.
Yanı kısacası herkes bıldıgı detoksu yapsın o zaman ,bende böyle yapacağım
Menü çok çok boş neden böyle yaptın kiSabah 1 haşlanmış yumurta
Öğlen bir haşlanmış patates bir bardak yoğurt
Akşam ne yesem bilmiyorum kızlar ya acıktım gibi de sizce ne yapsam bir tane haşlanmış patates mi yiyim yine?
Salı günü balo var biraz azaltayım iki üç günlüğüne dedim ama bi şeyler yicsm galiba halsizimMenü çok çok boş neden böyle yaptın ki
49 kilosun zaten gayet iyisinSalı günü balo var biraz azaltayım iki üç günlüğüne dedim ama bi şeyler yicsm galiba halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?