- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.121
Bu spor puanlarina bakarken gordum. Hizli ip atladiginda yani dk da 100 u geciceksin 120 civari fln atlaman lazim saatte 700kusur kalori yakilio. En iyi kardiyolardan :)
Ben de ipsiz deniodum biara 100 diyince nefes iptal. Gecenki kardiyo dersinde yanimdaki 60lik teyze tikanmadi yaaa. Massalh nazarim degmesinO dediğin atlama şekliyle 75 yapabiliyorum sadece. Bacaklarım çok ağrıyor. Bir kerede en fazla 300 atlıyorum 3 4 dk da yani, ama çok yoruyor.
Tamam dostum ptesi deneyelim bakalım, hatta tamam kapisalim çünkü 1-12 mayıs arası ben mafişşAzmi’ne hayranım. Her telden çalıyorsun maşallah. Ben de bu 2 gün yapamam zaten. Pazartesi başlayalım.
Cnm hoplamak cicişler i sarkıtırmı acaba.onlar için özel sütyenler var aslında.Yok ya 1 1.5 saate çıkarız. Dur ben en azından ip atlayım da hiç yapmadım demeyim.
Gruptaki diğer kızlar gerçekten ip atlamanın yararını gördüğümü düşünüyorum size de tavsiye ederim.
Benimle yarışmak isteyen olursa da seve seve yaparım
Ben yeni aldim bosa aci cekmisim bunca zamandirCnm hoplamak cicişler i sarkıtırmı acaba.onlar için özel sütyenler var aslında.
Bende düşünüyorum çarşıya çıkarsam alayım dıyeBen yeni aldim bosa aci cekmisim bunca zamandir
O biraz sıkıntı oluyor tabi ben pek önemsemiyorum valla. Taş gibiler diyormuşumCnm hoplamak cicişler i sarkıtırmı acaba.onlar için özel sütyenler var aslında.
Yok canim olmadi bu 500 cal ise normal aerobic puani az olur dk sina 4 puan diorum bununBu arada dün kacamak yapılmadı kızlar.
Verano_porteno cnm 45 dk callen,25 dk bacak hareketı 500 kalorı yazandan ve 7654 adım sporum.gec olmadı demi yazmak için
Tabi bi de o var, zaten büyükler, bi de sonra omzuma asıp gezmek istememCnm hoplamak cicişler i sarkıtırmı acaba.onlar için özel sütyenler var aslında.
Maşallah diyelim.olan var olmayan var demi amaO biraz sıkıntı oluyor tabi ben pek önemsemiyorum valla. Taş gibiler diyormuşum
Nasil biseyYArın kabak detoksu yapacağım 1 günlük.katılmak isteyenler el kaldırsın
Ya benimki buyuk deil cok sarkmasi deil problem ama agrio benim senin agrimiomuO biraz sıkıntı oluyor tabi ben pek önemsemiyorum valla. Taş gibiler diyormuşum
Ya çok etkilemedi sanki canım. Ya bu Arada size laf yetiştircem diye ip atlamadım.Maşallah diyelim.olan var olmayan var demi ama
Cnm aslında bacak hareketlerı yapılıyor.her hareket 3 set halınde 15 tane her set.aslında hareketlerı saysam daha çok puan olurda ,puan peşınde koşmak istemıyorum.o kadarda tok gözlüyüm bakYok canim olmadi bu 500 cal ise normal aerobic puani az olur dk sina 4 puan diorum bunun
Kolay gelsin cnm.Ya çok etkilemedi sanki canım. Ya bu Arada size laf yetiştircem diye ip atlamadım.
Kalkıyorum ben
Cnm sabah normal kahvaltını yapıyorsun.arada hıc bişey yemiyorsun.akşam 1 kabak rendeleyıp 1 yemek kaşıgı zeytınyagında pişirip yoğurtla yıyorsun.istedıgın baharatı koyabılırsın,yoğurdu sarımsakla yapabılırsın.gun içinde Bol su içmen lazım.Nasil bisey
Ben onu geçen hafta yapacaktım, kabak bulamadım pazarda. Yarın yine pazar var. Bulursam yaparım ben deYArın kabak detoksu yapacağım 1 günlük.katılmak isteyenler el kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?