Hedef 15 Haziran!

Tebrikler canım iyi yapmışsın. Bunlar sana tartıda mutluluk olarak dönecek.
Bende akşamları eşimle sofra kuruyoruz diye gündüzleri pek yemiyorum. Kuru yemiş meyve yoğurt filan takiliyorum. Ama benimki üşengeçlikten yarından itibaren pazartesiye kadar k flakes diyeti yapmayı düşünüyorum bakalım. 2 öğün kflakes yani kahvaltılık gevrek 1 öğün de normal beslenmece

Sende foto cek o zaman
Cnm 1 haftaya hareketlerı tam yaparsın.yaptıkcada seversın umarım.

Kaç günde ne kadar verdın :)

ben hıc anlamam ölçüden

Kizlar kus bakmayin iki gundur giremiorum dogru durust yogunuz da biraz. Aksama spor listesini de yapcam. Bu hafta da eski listeden yapalim haftaya diger puanlara bakariz. Kus bakmayin vakit bulamadim bi turlu
hos geldin cnm.hepımızn yogun zamanları oluyor
karatay yap Karatay.hepınızı karataycı yapacağım

Aslında genelde çok veriliyor da ben az verenlerden oldum üçünde de :)
İlkinde 8 gün yaptım 2700 gibi bi rakamdı ama öncesinde bir ay kadar bol karbonhidratlı dönem geçirdim, belki de hepsi ödemdi ama geri almadım. İkincisinde 11 gün yaptım 3300 gibi verdim, dediğim gibi misafirim geldi hepsini aldım :)
Üçüncüsü 13 gündü 2 verdim, almadım geri. O da hepsi ödemdi. Rakamlar az çok değişiklik gösterebilir, net hatırlamıyorum.

harıkasın cnm.hedef uzak degıl bu gidişle

Bende 1 kez isveç yapmıştım 6 günde yaklaşık 4 kilo verdim. 64 ten 60 küsure düşmüştüm. Geri almadim dikkat ettim. Normal diyete devam edince alınmıyor ama kıtlık.moduna girip yemeğe abaninca alınır tabe.
Ama kilo verdiği mi 1.hafta kimse anlamadı. 2. Hafta herkes fark etmişti kesinlikle denemelisin. Çok güzel veriliyor kilolar.

Çok iyi vermişsin sen. Ben ptesi tekrar deneyebilirim duruma göre.

En az 5-6 dıye okumuştum dedım doğrumu acaba.tesekkurler cnm.mayıs ta bakarım yapabılırmıyım dıye

Çok iyi vermişsin sen. Ben ptesi tekrar deneyebilirim duruma göre.

Olculerimiz hemen hemen aynı. Sen daha uzun olduğun için benden daha fit görünüyorsun muhtemelen.

Bencede cok ıyı vermişsin.sporla bırlıkte yapılırsa daha çok belli olur belkı.mayıs ortalarında yapabılırım cnm.duraksamaya gırdıgım donemde yapabılırım yada.kılo verme durumuma göre karar verecem yanı

İsveç'i bende yapmıştımm ama o zamanlar bu kadar kilom yoktu tabii 6 gün yapmıştım ben 2 kg falan vermiştimm zorlamıştı beni biraz o yüzden devam etmedim bugünlerde tekrar yapmayı düşünürken sevgili @pegasus07 cum beni karataycı yaptı bugünde iyi geçiyor bakalımm inşallah faydasını görcem

Bi ben yatmadim galiba ütü çamaşır derken. Şimdi de süt Sagan ben anca geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…