- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.001
Tebrikler canım iyi yapmışsın. Bunlar sana tartıda mutluluk olarak dönecek.Kızlar öğlen yediklerimden sonra akşam bişe yemedim. Sadece kuruyemiş bir avuç. Bakalım dengeledim bence.
Misafir geldi bana da. Çekirdekli kuruyemiş koydum. İce tea vardı dondurma vardı. Yemedim. Kendime de inanamadım
Sende foto cek o zamanHu huuu ben geldim şekerim yaptim ama hareketleri pek başaramadım. Bazıları çok kolay geldi bazıları çok zor su pelvis kaslarım şimdiye kadar hiç çalışmamış. Ay o callen ablamız neymiş öyle göbek hiç mi hic yok içine çökük hatta :))))
Yapabildiğim kadar devam ederim inşallah. Ölçü almak için mezuram yok. Mezurasiz ölçü olmaz mi. Evde metre var
Verano_porteno 1 saat callenetics egzersizi yaptım bebiiim
cgdmk su olayı 2 lt
Kaç günde ne kadar verdın :)Ben üç kez yaptım. İkisinde geri almadım. Birinde aldım çünkü sonrasında abimler gelmişti 10 günlüğüne ve tabi yedim, içtim, aldim :) yapıp da kilo vermeyeni bilmiyorum ama dikkat etmezsen alınır geri.
ben hıc anlamam ölçüdenŞimdi ben vücut ölçülerimi aldım ama eksik kaldı mi bilemedim
19.04.2018(callanetics başlangıç)
Göğüs(penye sutyen varken): 98
Bel en ince yerden atletle :79
Göbek(göbek deligimi baz alarak) :94
Basen (aynada en geniş duran yerden alarak) :104.5
Bacak en kalın yerden :61
hos geldin cnm.hepımızn yogun zamanları oluyorKizlar kus bakmayin iki gundur giremiorum dogru durust yogunuz da biraz. Aksama spor listesini de yapcam. Bu hafta da eski listeden yapalim haftaya diger puanlara bakariz. Kus bakmayin vakit bulamadim bi turlu
karatay yap Karatay.hepınızı karataycı yapacağımTebrikler canım iyi yapmışsın. Bunlar sana tartıda mutluluk olarak dönecek.
Bende akşamları eşimle sofra kuruyoruz diye gündüzleri pek yemiyorum. Kuru yemiş meyve yoğurt filan takiliyorum. Ama benimki üşengeçliktenyarından itibaren pazartesiye kadar k flakes diyeti yapmayı düşünüyorum bakalım. 2 öğün kflakes yani kahvaltılık gevrek 1 öğün de normal beslenmece
Aslında genelde çok veriliyor da ben az verenlerden oldum üçünde de :)Kaç günde ne kadar verdın :)
harıkasın cnm.hedef uzak degıl bu gidişleKızlar öğlen yediklerimden sonra akşam bişe yemedim. Sadece kuruyemiş bir avuç. Bakalım dengeledim bence.
Misafir geldi bana da. Çekirdekli kuruyemiş koydum. İce tea vardı dondurma vardı. Yemedim. Kendime de inanamadım
Bende 1 kez isveç yapmıştım 6 günde yaklaşık 4 kilo verdim. 64 ten 60 küsure düşmüştüm. Geri almadim dikkat ettim. Normal diyete devam edince alınmıyor ama kıtlık.moduna girip yemeğe abaninca alınır tabe.Kaç günde ne kadar verdın :)
Çok iyi vermişsin sen. Ben ptesi tekrar deneyebilirim duruma göre.Bende 1 kez isveç yapmıştım 6 günde yaklaşık 4 kilo verdim. 64 ten 60 küsure düşmüştüm. Geri almadim dikkat ettim. Normal diyete devam edince alınmıyor ama kıtlık.moduna girip yemeğe abaninca alınır tabe.
Ama kilo verdiği mi 1.hafta kimse anlamadı. 2. Hafta herkes fark etmişti kesinlikle denemelisin. Çok güzel veriliyor kilolar.
En az 5-6 dıye okumuştum dedım doğrumu acaba.tesekkurler cnm.mayıs ta bakarım yapabılırmıyım dıyeAslında genelde çok veriliyor da ben az verenlerden oldum üçünde de :)
İlkinde 8 gün yaptım 2700 gibi bi rakamdı ama öncesinde bir ay kadar bol karbonhidratlı dönem geçirdim, belki de hepsi ödemdi ama geri almadım. İkincisinde 11 gün yaptım 3300 gibi verdim, dediğim gibi misafirim geldi hepsini aldım :)
Üçüncüsü 13 gündü 2 verdim, almadım geri. O da hepsi ödemdi. Rakamlar az çok değişiklik gösterebilir, net hatırlamıyorum.
Çok iyi vermişsin sen. Ben ptesi tekrar deneyebilirim duruma göre.Bende 1 kez isveç yapmıştım 6 günde yaklaşık 4 kilo verdim. 64 ten 60 küsure düşmüştüm. Geri almadim dikkat ettim. Normal diyete devam edince alınmıyor ama kıtlık.moduna girip yemeğe abaninca alınır tabe.
Ama kilo verdiği mi 1.hafta kimse anlamadı. 2. Hafta herkes fark etmişti kesinlikle denemelisin. Çok güzel veriliyor kilolar.
Olculerimiz hemen hemen aynı. Sen daha uzun olduğun için benden daha fit görünüyorsun muhtemelen.Şimdi ben vücut ölçülerimi aldım ama eksik kaldı mi bilemedim
19.04.2018(callanetics başlangıç)
Göğüs(penye sutyen varken): 98
Bel en ince yerden atletle :79
Göbek(göbek deligimi baz alarak) :94
Basen (aynada en geniş duran yerden alarak) :104.5
Bacak en kalın yerden :61
Bencede cok ıyı vermişsin.sporla bırlıkte yapılırsa daha çok belli olur belkı.mayıs ortalarında yapabılırım cnm.duraksamaya gırdıgım donemde yapabılırım yada.kılo verme durumuma göre karar verecem yanıBende 1 kez isveç yapmıştım 6 günde yaklaşık 4 kilo verdim. 64 ten 60 küsure düşmüştüm. Geri almadim dikkat ettim. Normal diyete devam edince alınmıyor ama kıtlık.moduna girip yemeğe abaninca alınır tabe.
iyi geceleeeer canımmBen yattım kızlar iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?