- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.961
Birkaç gündür yoktum memleketteyim demiştim kızlar. Bugün yolcuyum inşallah gidiyorum evime. Bu sabah dayanamayıp tartıldım 49.8
Umarım yarına daha fazla eksi görürüm. Baloya son 6 gün
Cumartesi pazar bi detoks yapmayı düşünüyorum inşallah 48lerde çıkarım :)ptesiye 49.5 bekliyorum
Benimki de 22 mayısta yaşına girecek inşallah31 mayıs
Detoks yapacaksan tek günlük süt detoksunu öneririm, hem protein almış olursun kastan gitmezCumartesi pazar bi detoks yapmayı düşünüyorum inşallah 48lerde çıkarım :)
SüperKızlar ya. Ben kaçamak yapıyorm ama sanirim yüz bulmakta da haklıyım bugün ise gelirken içine aslâ giremeem sandığım gomlegin içine badi de giyerek . Ve kalem etegimi giyerek geldim . Kalan 2 Kilo yu 5lleeiri görmeden Kilo almak istemiyorum ya
Evet koruma kısmı çok zor coookkEkmek yemiyorum gene ama ucundan tadiyorm. Bisküviler sokmazdim ağzıma ama bi ısırık bi tanecik derken yedim . İşin kötü tarafı en ufak kaçamak sabitlik belki de Kilo artış ı olarak geri dönecek. Hep bu modda da yaşamak istemiom aslında .
Bu 3. Diyet tecrübem dğer iki sinde hamile kaldım koruma yapmadımEvet koruma kısmı çok zor coookk
Çok haklısın. Yok bugün öğlen nispeten düne göre iyiydim. Sabah kahvaltısı yapmayonca öğle saldırı oluyor resmenKaçamak yaptın diye asla pes etme bugün yeni bir gün dünü unut diyete devam et
Çok güzel menün canım. Spor da harika. Cidden bunlar seni kısa sürede hedefe goturwcekYediklerim kızlar
Sabah
2 haşlanmış yumurtalı Karatay kahvaltısı
Akşam
Kabak yemeği,çöp şiş,ayran,salata
Su
2,7 lt
Spor
45 dk callen
10163 adım tempolu yürüyüş yaparak
25 dk squat gırl vıdeosu.revayete göre 500 kalorılıkbacak çalıştıran hareket yanı hepsi Verano_porteno
Bugün düne göre iyi olur sonraki gün daha iyi olur mera etme ben de bugün kahvaltı yapmadım öğlen her şeyi yemek istedim hala öyleÇok haklısın. Yok bugün öğlen nispeten düne göre iyiydim. Sabah kahvaltısı yapmayonca öğle saldırı oluyor resmen
Ay inşallah cnm ya.her yerim yağ bağlamış.o yağlar nasıl erıyecek hiç bılmıyorum.elinden gelenı yapayım barı dedım.bu gün şortlarım olmadı bana yazın ne güzel bol bıle oluyorlardıÇok güzel menün canım. Spor da harika. Cidden bunlar seni kısa sürede hedefe goturwcek
İki ayda çok dikkat edersen verebilirsin. Vücudun da sporla sikilasacagi için veremezsen bile rahat giyersinAy inşallah cnm ya.her yerim yağ bağlamış.o yağlar nasıl erıyecek hiç bılmıyorum.elinden gelenı yapayım barı dedım.bu gün şortlarım olmadı bana yazın ne güzel bol bıle oluyorlardı
Hazıran sonunda bır etkınlık var o zamana kadar 60 olsam barı
Önümüzdekı ay İsveç yapayım dıyorum.acaba faydası olurmu.sen yapmıştın sanırım verılen kılolar kolay alınıyormu isvecteİki ayda çok dikkat edersen verebilirsin. Vücudun da sporla sikilasacagi için veremezsen bile rahat giyersin
Afıyet olsun cnm.aşırı bişey yememişsinKızlar misafirlikteydim ordan markete gittim. Anaaam çok yoruldum valla. Migros’ta indirim varmış da mahvetti çocuk beni. Neyse anca biraz önce eve gelebildim.
Öğlen de kendimi tutabildiğim kadar tuttum. İyi de geçtiğini düşünüyorum kendime göre tabiki
Analı kızlı çorba
Bir üçgen kıymalı üçgen börek
1 kaşık salatalıklı patatesli salata
1 kaşık semizotu salatası
1 kk kadar muhallebili tatlı
Ama kuru dolma vardı, peynirli börek vardı, ağlayan pasta vardı.. şerbetli bi tatlı vardı. Hiçbirine bakmadım valla. Eski kolera olsaa ohooo
Afıyet olsun cnm.sabaaah ;
2 yumurta
1 salatalık, 1 domates,yarım kivi 3 çilek
4 zeytin biraz burgu peynir
bi avuç ceviz fındık
akşam;
barbunyaa . yoğurt içine salatalık yeşil soğan, baharat
gün içinde de 2 kahve var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?