Hedef 15 Haziran!

Çokça karbonhidrat almışsın canım. 9daki çayın yanında biseyler yeme. Kötü bi alışkanlık. Ciss dediğin dondurma en masum kaçamak

kızlar bence spor puanlamasını en iyi spor hocası çözer Verano_porteno sen salona gidiyordun değil mii orda bi hocaya sorsan yardımcı olmaz mı acabaa yani aslında mesela ip atlama koşu spining te birer cardiodur diye biliyorum ben oralarda da bi dengesizlik var

Ingilizce derdimi o kadar anlatabilir miyim bilmiorum Aslinda elimde bi liste var kaloriye gore, guvenilir bi universitenin. . Ama eksikleri var tabi. Kalorileri sadelestirerek bi liste cikarim bi bakin isterseniz. Ikisinin ortasi bisey yapalim.

Ingilizce derdimi o kadar anlatabilir miyim bilmiorum Aslinda elimde bi liste var kaloriye gore, guvenilir bi universitenin. . Ama eksikleri var tabi. Kalorileri sadelestirerek bi liste cikarim bi bakin isterseniz. Ikisinin ortasi bisey yapalim.
seniinn ingilizcenii yiriiiimmm benn çok uğraştırmayalım canım seni de yaa

Ooo super tamam canim fikirlerini alirim bazi spor dallari yok bazilari karisik vs.
tamamdır canım o zaman sen istediğin bişi olunca yaz bende araştırırım saat farkından tabii biraz gecikmeli olur ama olsun seve sevee yaparımm bende elimden ne gelirsee ben şimdilik kaçaar ağrım tekrardan başlamadan uyumaya çalışayım herkesee iyi geceleeer sana iyi günleeer canııımm

Cok saol super olur , iyi gecelerrrr

eveeet gelelim bana, otelde tarti aranamadigim icin pazar sabahi gordugum kilo 63.1 i yazdim, gene eksiyim yani yarisma basindan beri duzenli sekilde kilo almisim bu aralar menu paylasamiyorum cunku ne yedigimi ben de bilmiyorum... hareketliyim ama baya. bugunku sporum 2 saat yavas yuzme, yarim saat yuruyus Verano_porteno

Günaydın arkadaşlar bugün benim için çoooook özel bi gün, geçen yıl bugün altıncı transferim yapıldı. O transfer şimdi evimi neşelendiriyor Transferden iki ay önce glütensiz beslenmeye başlamıştım. Yumurta rezervime hiç etki etmememişti ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bi yumurta diye üstüne basa basa söylemişti Glütensiz beslenme sayesinde kızıma kavuştuğuna inanıyorum ve herkese anlatıyorum belki birilerine faydam dokunur diye Herkese mutlu bir gün diliyorum herkesin hayalleri gerçek olsun

Ne mutlu size
İyi ki dünyanıza girmiş
Allah sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…