- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.581
bunlar galangal bence, tay mutfaginda cok oluyo. Bi cesit zencefilEki Görüntüle 2137159 ayni deil sanirim
Tatli tatli yemenin aci aci artisi oldu amaNe kacamaklar yaptinvorones , hep iyi menu yazilmaz kotulerimizi de yazicaz bak kremsokola nerden bulduysa amerigada cigkofte partisini yemis bi suru ama saklamio
Canim sen ve kanatsizkus arada katildiginiz icin cuma kilonuzu baz aldim, ilk resmi bildiriniz o cunku:) gecen sizi etiketleyip soylemistim hattakremsokola ilk sayfadaki tabloya baktım da ben pazartesi başladım pazartesi 61.5 kilo idim cuma 60.8 çıkmıştım .Başlangıç kiloma 61.5 yazabilir misin acaba , görünce bana da moral olur :))
Yolculuk nasildi sokolacimKizlar bu arada an itibariyle saat farkimiz 13. Yarin tabloyu tr saatiyle gecenin korunde guncelliyebilicem yani, meraklanmayin:)
Iyi gezmelerrr yolculuk nasıldıKizlar bu arada an itibariyle saat farkimiz 13. Yarin tabloyu tr saatiyle gecenin korunde guncelliyebilicem yani, meraklanmayin:)
Tebrikler. Masallahhh sana
Ben 15 demem, ben 5 dedimBen diyim 10, sen de 15
Çok iyi toparliyorsun. 54 ü sabitlemissin demektir.kremsokola canım şimdi şöyle olmuş
geçen pazartesi 55
bu pazartesi 54.1 giden: 900 gr
hadi hayırlısı bakalım
Süpersin yaa çok iyi gidiyorsun maaşallahSlm
Geçen hafta :74,5
Bu gün:73,2
Fark:1,3
Ortalama:17,4
Yanlış hesaplamışsam kontrol edın lütfen
Fotoğraf büyük geldı kırpıp atacağım sonra zaman bulursam
Doğru canım, ben de hesapladim yanlış hesaplamadiysamSlm
Geçen hafta :74,5
Bu gün:73,2
Fark:1,3
Ortalama:17,4
Yanlış hesaplamışsam kontrol edın lütfen
Fotoğraf büyük geldı kırpıp atacağım sonra zaman bulursam
tesekkur ederim cnm.isteyen herkes verır umarım kılolarınıSüpersin yaa çok iyi gidiyorsun maaşallah
gecmişolsunBu arada herkese günaydınlar
Ben daha yataktayim. Ufaklık uyudu, ben de bi posta daha kestireyim, gece uyutmadi hasta olduğundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?