- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.341
ayy evet bunları bende çok seviyorum ya da böle tişörtler falan var onlarda güzeell . bişiler yapıcam elbet kına yapmasakta gelin olduğumuz belli olsun dimiii amaaaAyyy sunlardan yaptirabilirsin sueno, cok hosuma gidiyolar boyle bekarliga vedalarda falan:))
Çok güzel şeyler yapılıyor artık ya. Sana da fikir olsun lazım olur şekerAyyy sunlardan yaptirabilirsin sueno, cok hosuma gidiyolar boyle bekarliga vedalarda falan:))
Aynen maksat eğlencee böle etrafta anne kv dedikoducu komşu akraba olmadan rahat rahatO da güzel. Maksat eğlenme olsun da. Kozlarla olunca bir de Harika oluyor
Hahahah belli olmaz diyosun, bi bakmissiniz bir pazartesi bildiriminde "ya bu arada ben evlendim" diye geliveririmÇok güzel şeyler yapılıyor artık ya. Sana da fikir olsun lazım olur şeker
bana da sanki sıkılaşmışım gibi geliyor ama akıllı ben ölçü almadığım için bilemiyorum. tabii bu iki gün önce hissettiğimdi. şuansa şişkinlikten kendimi sumo güreşçisi gibi falan hissediyorum o ayrıbu arada kisa bi altyazi geciyim. ben diyete baslayali yaklasik 2 ay oldu. bu surede belim 3 cm civari inceldi. Kalcayi da olcucem bi ara ama ondan o kadar umitli degilim
evet ben de acayip sistim, simdi biraz duzeldim neyse ki. kilo veremedigimiz zamanlarda bile inceliyoruz yani, birakmak yok:))bana da sanki sıkılaşmışım gibi geliyor ama akıllı ben ölçü almadığım için bilemiyorum. tabii bu iki gün önce hissettiğimdi. şuansa şişkinlikten kendimi sumo güreşçisi gibi falan hissediyorum o ayrı
kesinlikleee yokk incelmeye devammmevet ben de acayip sistim, simdi biraz duzeldim neyse ki. kilo veremedigimiz zamanlarda bile inceliyoruz yani, birakmak yok:))
hosgeldin canim, katilabilirsin tabi. yalniz biz haftada 2 gun tartiliyoruz pazartesi ve cuma, yarisma pazartesi kilolari ustunden ilerliyor:)Merhaba arkadaşlar ben de burdan devam edebilir miyim emziren anneyim . bugün tartı hedefime çok yakındı ama ben baslangic kilosu olarak.
60.5 yazdirabilr miyim her cuma. Fark Die bildirm yaparım. 15 haziran da 57 olmalıyım
Ooo bu iyi haber.!! p.Tesi tartilarini da severim. Buranın aktif olması. İlgimi çekti. Yarış var mı pekihosgeldin canim, katilabilirsin tabi. yalniz biz haftada 2 gun tartiliyoruz pazartesi ve cuma, yarisma pazartesi kilolari ustunden ilerliyor:)
hiç sanmıyorum o hareketlerı yapabılecegımı ama bakayım ben belkı gaza gelır başlarımaksam olsa hayatta affetmem de sabah 6 nedir ama
aslinda bi yogaya baslasan sen de yaparsin bikac aya pegasuscum niye yapamayasin? basta zor gorunuyo o hareketler ama calisinca yapilmicak bi tarafi yok
bizim zamanımızda organızasyonmu vardı.ahhh zamane gençleridoğru diyosun zaten son bi kaç senede çok moda oldu bu organizasyonlar keyifli de oluyordur illaki bende hiç gitmedim öyle bi kınaya. ama benim nedense hiç hevesim yok böyle şeylere kınaya falan ben en fazla en yakın kız arkadaşlarımla bi yeni nesil meyhaneye gitme düşüncesindeyim şu an
onlar olmazsa olmaz cnm.arada sınırlerın hoplayacak,ağla diye paralanacaklar ,bıde ağlamazsan senı boğacak gibi bakacaklar gıbı gıbıAynen maksat eğlencee böle etrafta anne kv dedikoducu komşu akraba olmadan rahat rahat
cok ıyı cnm.toplqmda kaç kılo verdın 2 ayda.bu arada kisa bi altyazi geciyim. ben diyete baslayali yaklasik 2 ay oldu. bu surede belim 3 cm civari inceldi. Kalcayi da olcucem bi ara ama ondan o kadar umitli degilim
Olmaazz miii alasindanOoo bu iyi haber.!! p.Tesi tartilarini da severim. Buranın aktif olması. İlgimi çekti. Yarış var mı peki
hem de cok feci:)) spor yarisimiz da var sporlarindaOoo bu iyi haber.!! p.Tesi tartilarini da severim. Buranın aktif olması. İlgimi çekti. Yarış var mı peki
pegasuscum 3 kilo civari verdim aslinda, az yani. ama cm olarak yansidi:)hiç sanmıyorum o hareketlerı yapabılecegımı ama bakayım ben belkı gaza gelır başlarım
bizim zamanımızda organızasyonmu vardı.ahhh zamane gençleri
onlar olmazsa olmaz cnm.arada sınırlerın hoplayacak,ağla diye paralanacaklar ,bıde ağlamazsan senı boğacak gibi bakacaklar gıbı gıbı
cok ıyı cnm.toplqmda kaç kılo verdın 2 ayda.
Ben 2 şubatta 83 kıloyla başlamıştım.9 kılo verdım ama sankı pek incelmedım gıbı gelıyor
ahhh keşke bende sizin gibi genç anne olaydımda organizasyonlar eksik kalaydııı canım pegasuscummhiç sanmıyorum o hareketlerı yapabılecegımı ama bakayım ben belkı gaza gelır başlarım
bizim zamanımızda organızasyonmu vardı.ahhh zamane gençleri
onlar olmazsa olmaz cnm.arada sınırlerın hoplayacak,ağla diye paralanacaklar ,bıde ağlamazsan senı boğacak gibi bakacaklar gıbı gıbı
cok ıyı cnm.toplqmda kaç kılo verdın 2 ayda.
Ben 2 şubatta 83 kıloyla başlamıştım.9 kılo verdım ama sankı pek incelmedım gıbı gelıyor
eline saglik veranocum, sayilarla geldin bize:))9 Nisan-15 Nisan Haftasi
kremsokola 270+127.5+307.5+435+0=1140puan
gonulll 301+464+192.5+560+0=1517.5puan
degisimdonusum 135+138+138+30+0=441puan
hatelove 97.5+6+0+0+0= 103.5puan
@ozenti 150+0+0+0+0=150 puan
B bilinmeyenkullanici 432.5+390+500+517.5+735=2575puan
pegasus07 285+295+345+195+100=1220puan
sueno34 408+447+404+435+0=1694puan
@kolera88 280+185+200+0+0=665 puan
Verano_porteno 465+435+615+0+0=1515puan
cgdmk 409+1002+723+105+0=2239puan
seyda586 0+60+126+180+0=366 puan
Zmnesrin 0+50+0+315+0=365 puan
bnnu 0+0+82.5+60+0=142.5 puan
Kizlar bugunku tabloda 5er tane puan var ptsi sali...cuma icin. Puanlarinizi kontrol edin gozumden kacmis olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?