• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

bnnu bnnu yaa heralde bilemedim artık bakıcaz dört gözle bekliyorum regl olayım diye :D şu maydanoz suyunu hep unutuyorum yaa :kızgın: geçen sabah yaptım sonrası kaldıı acaba sadece sabahlarımı fayda ediyordur sonradan içsek bi işe yararmıı :KK64:

Selamlaaar. Benim de durumum su:
Pazartesi: 62.9
Cuma: 62.7
Fark: 0.2

Memnunum, boyle devam eder umarim pazartesiye kadar.

Kilo verenleri coook cok tebrik ederim, veremeyenler de uzulmesin. Bu ara tartilmalarin amaci durumumuzu gorup erken mudahale etmek sonucta:KK66:
işte sıkıntıı daha fazla nasıl müdahale edebilirim bilmiyorumm :D

Anneminde bugün sınırlarımı zorlayacağı tuttuuu :D :D 5 çayında kalkmış tahinli çörek getiriyor akşam yemeğinden sonra da helvaa :D :confused: şaka gibiii bi gün yaniiii :D

işte sıkıntıı daha fazla nasıl müdahale edebilirim bilmiyorumm :KK70:
Acil mudahale plani: pazartesiye kadar karbonhidrati iyice kesiyosun ve kalori sayiyosun. kendini oldurmeden soyle 1300 kalori civari tuketiyosun, ama karbonhidrat cok az olucak. Pazartesiye kadar sik disini bak nasi odem atiyosun:)

Tartışmayı unuttum ben. Orucumu açmadan önce tartılcaktım sözde. Mısafır vardı yemeğe unutmuşum.
Ödem ıcın maydonoz yedım sofrada bayaca. Maydonoz tarçın lımon karşımı yapmayı düşünüyorum bakalım ıns faydasını gorurum.

Kizlar ben pazar gunu bi konferansa gidiyorum sehir disina, bu haftaki bildirimimi pazar sabahi yapsam sorun olur mu sizin icin? Donusum cuma olucak, bildirimsiz gecmiyim dedim. Pazartesi uygun bi vakitte puan listesini guncellicem o konuda sikinti yok:)

kafayı yemiş bi gelin olurum bendee :eğlence::confused:
yemek yok,iç ama yeme:KK70:

Anneminde bugün sınırlarımı zorlayacağı tuttuuu :KK70: :KK70: 5 çayında kalkmış tahinli çörek getiriyor akşam yemeğinden sonra da helvaa :KK70: :confused: şaka gibiii bi gün yaniiii :KK70:
oyy teyzem naptın sen.ıradene kuvvet:KK70:

4 olmazmı pazarlık payı yokmu:rolleyes:

Kizlar ben pazar gunu bi konferansa gidiyorum sehir disina, bu haftaki bildirimimi pazar sabahi yapsam sorun olur mu sizin icin? Donusum cuma olucak, bildirimsiz gecmiyim dedim. Pazartesi uygun bi vakitte puan listesini guncellicem o konuda sikinti yok:)
bence sorun olmaz cnm.pazartesı bıldırım yapamayacaksan eger uygundur

Kalicagim otelde sabah 6'da yoga varmis. Sizce kremsokolanin sabah 6 yogasina uyanma ihtimali yuzde kactir:))
ben senın o kolların üstünde ayaklar havada fotonu gördükten sonra kesin kalkarsın dıyorum.o nasıl bır hatekettır öyle cnm,100 yıl uğraşsam yapamam herhalde.mikemmel anlatmaya gerek yok:KK70:

Sabah 1 tam buğday ekmeği zeytin oeynir haşlanmış yumurta
Yemekhanede bikaç yemekten turtıkladım canım istemiyordu ama 6-7 kaşık rahat bulgur pişavı yemişimdir
Akşam sandviç ekmeğinde et döner yedim
Genelde 800 kal civarı alıyordum bence bugün 1000 kaloriyi bulmuşumdur :KK43:

Sabah 1 tam buğday ekmeği zeytin oeynir haşlanmış yumurta
Yemekhanede bikaç yemekten turtıkladım canım istemiyordu ama 6-7 kaşık rahat bulgur pişavı yemişimdir
Akşam sandviç ekmeğinde et döner yedim
Genelde 800 kal civarı alıyordum bence bugün 1000 kaloriyi bulmuşumdur :KK43:
Afıyet olsun cnm.kalorı hesaplayan arkadaşlar bılırler kaç kalorı olduğunu ❤️

Acil mudahale plani: pazartesiye kadar karbonhidrati iyice kesiyosun ve kalori sayiyosun. kendini oldurmeden soyle 1300 kalori civari tuketiyosun, ama karbonhidrat cok az olucak. Pazartesiye kadar sik disini bak nasi odem atiyosun:)
hmmmm bunu ben bi deneyeyimm o zaman :D çok mersiiii canımmm

duuur pegasus07 pegasus07 canım duuur daha bitmediii üstüne dayım geldi sağolsun canım benimm eli hiç boş gelmez baklava getirmiş :D :D neysekii şerbetli tatlılarla pek aram yoktur ahaaa aram olmayan bişey buldum şoktayımm :eek: :D :D

duuur pegasus07 pegasus07 canım duuur daha bitmediii üstüne dayım geldi sağolsun canım benimm eli hiç boş gelmez baklava getirmiş :KK70: :KK70: neysekii şerbetli tatlılarla pek aram yoktur ahaaa aram olmayan bişey buldum şoktayımm :eek: :KK70: :KK70:
Sütlaç olsaydı kurtuluşu yoktu dıyorsun yani:KK70:
Bu gun yemediysen artık kacamak yapmazsın cnm sen.haftayada en az 1 kılo eksilmiş olursun:halay:

Sütlaç olsaydı kurtuluşu yoktu dıyorsun yani:KK70:
Bu gun yemediysen artık kacamak yapmazsın cnm sen.haftayada en az 1 kılo eksilmiş olursun:halay:
Bencedee kaçamak konusunda irade şuan için sağlamm inşallaah dediğin gibii olur yarım kiloya bile razıyım :D reglim bi başlayıp bitse rahatlıcam ama henüz gelen giden yok :işsiz: geçen ayki gibi sıkıntı olursaa işte o zaman vayyy halimeee vaayy :confused:

Bencedee kaçamak konusunda irade şuan için sağlamm inşallaah dediğin gibii olur yarım kiloya bile razıyım :KK70: reglim bi başlayıp bitse rahatlıcam ama henüz gelen giden yok :işsiz: geçen ayki gibi sıkıntı olursaa işte o zaman vayyy halimeee vaayy :confused:
Moralimizi bozarsak iyice boşveririz ama. Haftasonu ben de baya toparlayacağımı düşünüyorum ya. Yani inşallah ptesi güzel gelir sonucum.

Back