Hedef 15 Haziran!

Moralimizi bozarsak iyice boşveririz ama. Haftasonu ben de baya toparlayacağımı düşünüyorum ya. Yani inşallah ptesi güzel gelir sonucum.
Gelir gelir sende o azmi görüyorum ben valla canım ne yalan söyliyim sabah baya bi canım sıkıldı tabi bide uykusuzluk gecenin sıkıntısı regl olucam olmıcam stresi haftasonu sınavların olması hepsi üst üste bindi sanırımm . ama şimdi daha iyiyiiim sayenizde hepiniz sağolun varolunnn bende isveç diyetini tekrar denemeye karar verme aşamasınndayım bi kere yapmıştım ama 6 gün , 2 kg yakın vermiştiim çokta zorlamamıştı beni bakalımmm bu sefer 13 güne tamamlamayı düşünüyorumm inşallah tabii.

İnsanın sinirini bozuyor ya. Yarın aç yiyip sürekli spor yapıcam. Hedefim 1000 puan
yüüürü be kim tutar seniii ben bugün yapamadım spor akşama bırakmıştım dayım gelince yalan olduu şimdide biraz yarınki sınavların notlarına bakıcam yarın artık sınavdan sonra çıkarırım acısını

kasla goz arasinda gruptan atildim ya ama o foto yandan oldugu icin bisi belli olmuyo kiiii, onden olsa gor sen o zaman:))
Olan görünüyor işte..
ben bugün kınaya gittim kızlar çok eğlenceliydi.
Bekar kızlar kınalarınızı bayanlar arası ve organizasyonlu yapın, çooook eğlendim yaa

ben senın o kolların üstünde ayaklar havada fotonu gördükten sonra kesin kalkarsın dıyorum.o nasıl bır hatekettır öyle cnm,100 yıl uğraşsam yapamam herhalde.mikemmel anlatmaya gerek yok
aksam olsa hayatta affetmem de sabah 6 nedir ama

aslinda bi yogaya baslasan sen de yaparsin bikac aya pegasuscum niye yapamayasin? basta zor gorunuyo o hareketler ama calisinca yapilmicak bi tarafi yok

Organizasyonlu değildi bir de kendi düğünüme kadar ben de pek gitmezdim. Bilmiyordum da böyle şeyleri. Karambole geldi Yani, e ben evleneli de 5 yıl olacak nerdeyse
doğru diyosun zaten son bi kaç senede çok moda oldu bu organizasyonlar keyifli de oluyordur illaki bende hiç gitmedim öyle bi kınaya. ama benim nedense hiç hevesim yok böyle şeylere kınaya falan ben en fazla en yakın kız arkadaşlarımla bi yeni nesil meyhaneye gitme düşüncesindeyim şu an

senin dugun ne zamanaydi suenoo:)
Henüz tarih almadık canım yaa ama hayırlısıyla inşallah en geç bu yaz sonu olur. şu zamana kadar almış olcaktık ama işte talihsizlik yaşadık benim işsizliğimin üzerine yaklaşık 1-1,5 ay kadar önce nişanlımda işsiz kaldı hayırlısı diyoruzz artık bakalımmm

Anladim canim, hallolur insallah bir an once. gec olsun guc olmasin:)

Ayyy sunlardan yaptirabilirsin sueno, cok hosuma gidiyolar boyle bekarliga vedalarda falan:))

O da güzel. Maksat eğlenme olsun da. Kozlarla olunca bir de Harika oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…