- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.321
Kesinliklee seni destekliyorum canımFotoya baktım bende. Seni gruptan atıyorum canım. Sen zaten olmuşsun, bizle uğraşma bence
Gelir gelir sende o azmi görüyorum benMoralimizi bozarsak iyice boşveririz ama. Haftasonu ben de baya toparlayacağımı düşünüyorum ya. Yani inşallah ptesi güzel gelir sonucum.
İnsanın sinirini bozuyor ya. Yarın aç yiyip sürekli spor yapıcam. Hedefim 1000 puanKesinliklee seni destekliyorum canım
kasla goz arasinda gruptan atildim yaFotoya baktım bende. Seni gruptan atıyorum canım. Sen zaten olmuşsun, bizle uğraşma bence
yüüürü be kim tutar seniiiİnsanın sinirini bozuyor ya. Yarın aç yiyip sürekli spor yapıcam. Hedefim 1000 puan
kiz ac ac spor yapma bak aman diyim:)İnsanın sinirini bozuyor ya. Yarın aç yiyip sürekli spor yapıcam. Hedefim 1000 puan
Olan görünüyor işte..kasla goz arasinda gruptan atildim yaama o foto yandan oldugu icin bisi belli olmuyo kiiii, onden olsa gor sen o zaman:))
aksam olsa hayatta affetmem de sabah 6 nedir amaben senın o kolların üstünde ayaklar havada fotonu gördükten sonra kesin kalkarsın dıyorum.o nasıl bır hatekettır öyle cnm,100 yıl uğraşsam yapamam herhalde.mikemmel anlatmaya gerek yok
biz görücemizi gördük kremcim hiiiç kendini yormakasla goz arasinda gruptan atildim yaama o foto yandan oldugu icin bisi belli olmuyo kiiii, onden olsa gor sen o zaman:))
Orasını hallederim merak etme sen. Yarın çooook işim var ya. Yazlık falan çıkarcam. Yarın kendimi unutabilirimkiz ac ac spor yapma bak aman diyim:)
biliyo musun, ben hic kinaya gitmedim:) gittigim dugun sayisi bile 4-5i gecmemistir, cok cahilim o konudaOlan görünüyor işte..
ben bugün kınaya gittim kızlar çok eğlenceliydi.
Bekar kızlar kınalarınızı bayanlar arası ve organizasyonlu yapın, çooook eğlendim yaa
sen kına yapmadın mı canımmOlan görünüyor işte..
ben bugün kınaya gittim kızlar çok eğlenceliydi.
Bekar kızlar kınalarınızı bayanlar arası ve organizasyonlu yapın, çooook eğlendim yaa
Organizasyonlu değildi bir de kendi düğünüme kadar ben de pek gitmezdim. Bilmiyordum da böyle şeyleri. Karambole geldi Yani, e ben evleneli de 5 yıl olacak nerdeysesen kına yapmadın mı canımm
senin dugun ne zamanaydi suenoo:)sen kına yapmadın mı canımm
doğru diyosun zaten son bi kaç senede çok moda oldu bu organizasyonlar keyifli de oluyordur illaki bende hiç gitmedim öyle bi kınaya. ama benim nedense hiç hevesim yok böyle şeylere kınaya falan ben en fazla en yakın kız arkadaşlarımla bi yeni nesil meyhaneye gitme düşüncesindeyim şu anOrganizasyonlu değildi bir de kendi düğünüme kadar ben de pek gitmezdim. Bilmiyordum da böyle şeyleri. Karambole geldi Yani, e ben evleneli de 5 yıl olacak nerdeyse
Henüz tarih almadık canım yaa ama hayırlısıyla inşallah en geç bu yaz sonu olur. şu zamana kadar almış olcaktık ama işte talihsizlik yaşadık benim işsizliğimin üzerine yaklaşık 1-1,5 ay kadar önce nişanlımda işsiz kaldısenin dugun ne zamanaydi suenoo:)
Anladim canim, hallolur insallah bir an once. gec olsun guc olmasin:)Henüz tarih almadık canım yaa ama hayırlısıyla inşallah en geç bu yaz sonu olur. şu zamana kadar almış olcaktık ama işte talihsizlik yaşadık benim işsizliğimin üzerine yaklaşık 1-1,5 ay kadar önce nişanlımda işsiz kaldıhayırlısı diyoruzz artık bakalımmm
Ayyy sunlardan yaptirabilirsin sueno, cok hosuma gidiyolar boyle bekarliga vedalarda falan:))doğru diyosun zaten son bi kaç senede çok moda oldu bu organizasyonlar keyifli de oluyordur illaki bende hiç gitmedim öyle bi kınaya. ama benim nedense hiç hevesim yok böyle şeylere kınaya falan ben en fazla en yakın kız arkadaşlarımla bi yeni nesil meyhaneye gitme düşüncesindeyim şu an
Aynen öylee canımm bakalımm bi yerden bişey çıkacak illakii .Anladim canim, hallolur insallah bir an once. gec olsun guc olmasin:)
O da güzel. Maksat eğlenme olsun da. Kozlarla olunca bir de Harika oluyordoğru diyosun zaten son bi kaç senede çok moda oldu bu organizasyonlar keyifli de oluyordur illaki bende hiç gitmedim öyle bi kınaya. ama benim nedense hiç hevesim yok böyle şeylere kınaya falan ben en fazla en yakın kız arkadaşlarımla bi yeni nesil meyhaneye gitme düşüncesindeyim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?