- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.281
Yapınca bana da sonucu özellikle söyler misin canım? Merak ediyorum. Deneyebilirim. Çok duydumKabak detoksu düşünüyorum cumartesi-pazar inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapınca bana da sonucu özellikle söyler misin canım? Merak ediyorum. Deneyebilirim. Çok duydumKabak detoksu düşünüyorum cumartesi-pazar inşallah
vallaa şuan motivasyonum yerlerde canım ya yani daha ne yapmam lazım kilo vermek için bilmiyorum tamam myom kilo vermemi zorlaştırıyor onun zaten farkındayım da ne bilim iştee bu kadar da değill o kadar şey değiştirdim hayatımda onun hatrına bari biraz işe yarasa ama yokCanımmm pes etmek yok![]()
Görürsün bence çok az kalmış.09.04.2018- 50.4
13.04.2018- 50.2
Pazartesiye lanetli 49 u göreyim artık![]()
tesekkur ederım cnm.sende cok guzel vermişsinben pek hayvan yağı yiyemiyorum
ısıdan erimiş falan varsa gidiyorsa sertse no no no
Tebrik ederim canım
daim olsun inşallah
Tebrik ederim canım
tebrikler canım![]()
Moral bozmak Yok ama.pazartesıye kadar verırsın.regl dönemınde 4 kılo fazla çıkan bır arkadaşım vardı cnm.tartıya çokta takılma ayrıca,incelmek önemli olan demi ama.spora da başladın artık mutlaka gıdecek o kılolar yeterki Sıkma canınıBen fenalardayım kızlar ya vallaa bırakayım gitsin diyorum o derece yani . 67,2 çıktım artıdayım yani +100 .dün yazamadım arkadaşımdaydım sıkıntılı biraz onda kaldım sabaha kadar oturduk
normalde yarın falan regli olmam lazım biraz biraz belirtileri de var ama geçen ayda böyleydi sıkıntı stresten falan 10 gün kadar geç oldum inşallah yine öyle olmaz
haftasonu da aöf sınavlarım var
bugün çok negatifim yani kızlar anlıcanızz
ben beceremicem heralde bu kilo verme işini
![]()
Ben burdayım şimdilik.haftasonu burda olamam ama kızımın sınavı var bırlıkte çalışmam lazım.Benim bugün hem gündüz hem de gece misafirlerim var ayrı ayrı. Pek aktif olamam
ılk iş bisiklet al o zamanAyyy çok severim ama bisikletim yok![]()
Evet cnm kız fotoğraf cekıyordu öncesi sonrası dıyeneey 4 kilo mu![]()
pegasus07 fenaymış yahuu . geçen ay geç olunca bu ay durumu kestiremiyorum inşallah yarın öbür gün olurum regl. neysekii boşverip de yemeğe gömülmedim şuan ama gerçekten bu şekilde devam ederse kafayı yemeye gömülebilirimmm
![]()
Pazartesi’ye verırsın cnm dıkkat edersenPtsi kilom 60.9
Cuma 60.5
Yine basa donebildim anca
Tebrıkler.darısı başımızaPzt 60.1
Bugün 59.6
şükür 5li rakamları gördüm.
AA evet cumartesi benim de planın bisiklet gezisi :)Kızlar bisiklet sürmek kaç puan acaba.kondısyon degıl bildiğimiz dışarıda sürmek.malum havalar ısındı,bısıklet mevsımı açıldı![]()
pes etme , belki de metabolizman yavaşlamıştır onu hızlandıracak içecekler hazırlamanı tavsiye ederim zencefil ya da sabah aç karnına maydanoz suyu vs , spora ağırlık da verirsen istediğin sonucu alabilirsin bence , bir de regl döneminde zaten vücut su topluyor ben bir kilo fazla çıkıyorum o dönem , sıkma Çan'ımı , bırakma daBen fenalardayım kızlar ya vallaa bırakayım gitsin diyorum o derece yani . 67,2 çıktım artıdayım yani +100 .dün yazamadım arkadaşımdaydım sıkıntılı biraz onda kaldım sabaha kadar oturduk
normalde yarın falan regli olmam lazım biraz biraz belirtileri de var ama geçen ayda böyleydi sıkıntı stresten falan 10 gün kadar geç oldum inşallah yine öyle olmaz
haftasonu da aöf sınavlarım var
bugün çok negatifim yani kızlar anlıcanızz
ben beceremicem heralde bu kilo verme işini
![]()
Tebrıkler cnmBugün ofis çok yoğundu hiç giremedim sabahki tartışmamı yazayım
Başlangıç : 61.5
Şu an : 60.8
Fark :700 gr
Evet tatlim 11di saat:)Orda saat gece 11 falan mı sokolacim
yok tatlim hesaplamiyoruz, cgdmk durum nasi diye bi bakmis:)