• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Canımmm pes etmek yok :KK19:
vallaa şuan motivasyonum yerlerde canım ya yani daha ne yapmam lazım kilo vermek için bilmiyorum tamam myom kilo vermemi zorlaştırıyor onun zaten farkındayım da ne bilim iştee bu kadar da değill o kadar şey değiştirdim hayatımda onun hatrına bari biraz işe yarasa ama yok :işsiz:

Kızlar bugünkü menüü

Sabah 09.00
1.5 kandil simidi
Yarım kır pidesi
Azıcık peynir
Çay

Öğle 13.30
Spor sonrası bol lorlu tam buğdaylı Mücver yedim
1 kase yoğurt
Soda

Akşam da 17 17.30 arası 1 kase mercimek çorbası içeceğim

ben pek hayvan yağı yiyemiyorum
ısıdan erimiş falan varsa gidiyorsa sertse no no no :duduk:

Tebrik ederim canım
daim olsun inşallah :nazar:

Tebrik ederim canım :KK200:

tebrikler canım :KK200:
tesekkur ederım cnm.sende cok guzel vermişsin:KK9:

Ben fenalardayım kızlar ya vallaa bırakayım gitsin diyorum o derece yani . 67,2 çıktım artıdayım yani +100 .:KK43: dün yazamadım arkadaşımdaydım sıkıntılı biraz onda kaldım sabaha kadar oturduk :işsiz: normalde yarın falan regli olmam lazım biraz biraz belirtileri de var ama geçen ayda böyleydi sıkıntı stresten falan 10 gün kadar geç oldum inşallah yine öyle olmaz :KK43: haftasonu da aöf sınavlarım var :işsiz: bugün çok negatifim yani kızlar anlıcanızz :mad: ben beceremicem heralde bu kilo verme işini :KK43:
Moral bozmak Yok ama.pazartesıye kadar verırsın.regl dönemınde 4 kılo fazla çıkan bır arkadaşım vardı cnm.tartıya çokta takılma ayrıca,incelmek önemli olan demi ama.spora da başladın artık mutlaka gıdecek o kılolar yeterki Sıkma canını:KK68:
Benim bugün hem gündüz hem de gece misafirlerim var ayrı ayrı. Pek aktif olamam
Ben burdayım şimdilik.haftasonu burda olamam ama kızımın sınavı var bırlıkte çalışmam lazım.:KK39:
Sanada kolay gelsin cnm.ufak çocukla misafır ağırlamak kolay degil:confused:
Ayyy çok severim ama bisikletim yok :KK70:
ılk iş bisiklet al o zaman :KK70:haftasonları aılece tur yapıyoruz normalde ama bu haftasonu yapamayız zaman yok :KK34:

neey 4 kilo mu :oha: pegasus07 pegasus07 fenaymış yahuu . geçen ay geç olunca bu ay durumu kestiremiyorum inşallah yarın öbür gün olurum regl. neysekii boşverip de yemeğe gömülmedim şuan ama gerçekten bu şekilde devam ederse kafayı yemeye gömülebilirimmm :KK53::confused:

Günaydın kızlar dün ve önceki gün sade şeyler tükettim evde sıkıntılar var fazlasıyla çok giremiyorum. Evle ilgili yani. Tadilat başladı ve berbat her yer. Su içemedim çok ondan vermemiş gibiyim demin çıktım tartıya 70.7 çıkardı

neey 4 kilo mu :oha: pegasus07 pegasus07 fenaymış yahuu . geçen ay geç olunca bu ay durumu kestiremiyorum inşallah yarın öbür gün olurum regl. neysekii boşverip de yemeğe gömülmedim şuan ama gerçekten bu şekilde devam ederse kafayı yemeye gömülebilirimmm :KK53::confused:
Evet cnm kız fotoğraf cekıyordu öncesi sonrası dıye:KK70:
Gömülme boşver hep yedıımız şey zaten.dugunu düşün sen gelin olacan yıyemezsin:KK70:

Kızlar bisiklet sürmek kaç puan acaba.kondısyon degıl bildiğimiz dışarıda sürmek.malum havalar ısındı,bısıklet mevsımı açıldı :halay:
AA evet cumartesi benim de planın bisiklet gezisi :)
Bisiklete takılan sayaçlardan var bende , aşağı yukarı hesaplıyor yakışan kaloriyi onu kullanabilirsin canım

Ben fenalardayım kızlar ya vallaa bırakayım gitsin diyorum o derece yani . 67,2 çıktım artıdayım yani +100 .:KK43: dün yazamadım arkadaşımdaydım sıkıntılı biraz onda kaldım sabaha kadar oturduk :işsiz: normalde yarın falan regli olmam lazım biraz biraz belirtileri de var ama geçen ayda böyleydi sıkıntı stresten falan 10 gün kadar geç oldum inşallah yine öyle olmaz :KK43: haftasonu da aöf sınavlarım var :işsiz: bugün çok negatifim yani kızlar anlıcanızz :mad: ben beceremicem heralde bu kilo verme işini :KK43:
pes etme , belki de metabolizman yavaşlamıştır onu hızlandıracak içecekler hazırlamanı tavsiye ederim zencefil ya da sabah aç karnına maydanoz suyu vs , spora ağırlık da verirsen istediğin sonucu alabilirsin bence , bir de regl döneminde zaten vücut su topluyor ben bir kilo fazla çıkıyorum o dönem , sıkma Çan'ımı , bırakma da

Back