HCR 35'in Başarı Öyküsü

ahhh tatlım bır kereyı becerebılsem gerısı gelcekte.... daha onceden gıtmıstım yuruyuse nekadar faydalı olcanı bılıyorum...bugece yıne soz vercem kendıme yarın sabah gıdecem valla bak... gıdıncede haber vercem sana benı tebrık et olurmukaydirigubbakcemile3

Yaşasınnnnn güzel haberler bekliyorummm :dance: :hooray:

hacer her sabah bir kere hikayeni mutlakaaa okıuyorum resmine bakıyorum
bu arada sabah mecitefendi lahana yagını buldum bir aktarın boynuna sarılmadıgım kaldı:roflol:hiç bu kadar heyecanlı bi rmüşteri görmemiştir eminim:roflol:
sen bence tanıtım ücreti al mecitefendiden:roflol:enn güzel örneksin bizea.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım benim teşekkürler
Hayırlı olsun lahana yağın
ınşallah güzel sonuçlar alırsın bizimle paylaşırsın :Saruboceq:

hacercim,
öncelikle tebrikler. Çok güzel olmuşsun. Canım sana soracaklarım var 5 i bir yerde çayında neler var ve ne kadar kullanılıyor. Bir de lahana yagını yürüyüşten önce mi sürelim ne dersin teşekkürler şimdiden

gerçekten çok güzel bir örneksin..iki halin arasındaki zarafet arasında bi fark göremedim ama zayıflayınca yaşını yansıtmışsın..tebrikler..

Yaşasınnnnn güzel haberler bekliyorummm :dance: :hooray:

evet tatlım sonunda basardım ıkı gundur 8.30 kalkıp tam bır saat yuruyorumsırnaşık şey cok mutluyum bılıyomuusn senın resmıne baktıkca ılham alıyorum...eeee sımdı sıra sende tebrık beklıyorumkaydirigubbakcemile5

hacercım bende senın gıbı besıbırarada ıcıcyorum gunde uc kere yemeklerden once ıcılıyo demı? bırde lahana yagı gunde ıkı keremı kullanılıyo? yardımcı olursun demıyerimseniben

canım ne güzel zayıflamışsın resimlerinide gördüm walla fıstık gibi olmuşsun benimde az kilom kaldı artık ama çok sıkıldım inşallah bende artık istediğim kiloya gelebilirm.

Hacer sana bayiliyorum gercektende, bende daha önce diyetler yapip birakip verdigimin iki mislini aliyordum ama son 1 bucuk haftadir fena halde motive oldum, senin ve arkadaslarin basari öyküleri müthis.

Ayrica bende melek ve mucizesi arkadasim gibi, hergün resmine bakiyorum :) gerce iki halinde cok güzel ama zayiflamis halini gördükce bende bu bana ait olmayan ama bedenime yapismis yaglardan kurtulacam diyorum. kaydirigubbakcemile2

Ve bu sefer azimliyim ve yanliz degilim, burada sorunlarimi korkularimi paylasa biliyorum utanmadan ve beni anlayan insanlar var yerimseniben

çok çok çok teşekkür ederim
hemen çıkmam lazım o yüzden acilen aklıma gelen soruları cevaplayayım

5i1 arada çayı ben sadece kahvaltıda içtim o kadar. Günde 3 kupa falan fazla geliyor bana. Şekersiz içtim, hazırlanışı yazıyor zaten ilk sayfada.

Lahana yağını akşamları sürdüm. Mesela 10 gibi sürdüm. Streç filmle sardım, sonra dizimi izlerken bir yandan nivea body cd.sini yaptım.

Malesef nivea body cd.si internette yok
Çünkü siteye yükleyen kişi videoyu güncellememiş, dolayısı ile izlenemiyor

hulkacım süpersin, aynen böyle devam :lepi:
şimdi çıkmam lazım
sonra görüşürüzzz

Hacer canım bana yanıt mutlaka ver hınt yagı kullandım yazmıssın benım mıdem cok kotu bulandı bu hınt yagının ıcmek ıcın cesıtımı var ben eczaneden aldım cevap beklıyorum canım

yaaa eskidende çok tatlıymışsın ama şimdi çok güzel olmuşşsuuun nazar değmesin diyim de ama 63 değilde çok daha ince görünüorsun, 55 kilo gibisin Vallaa

yazını bugün okudum cnm tbrk ederim seni bende artık bu işe bir dur dedim ve gerçekten bu kadar hiç azimli olmamıştım 19 gün oldu ve bende 5 kilo verdim tabikide az ve sık yiyerek spor ve yürüşle 5i 1 yerde çayımla ben günde 3 fincan içiyorum.Benimde bir sorum olucaktı cnm akşamları içtiğin sirkeli su ılık mı oluyor

Kızlar tekrar selamlar
Teşekkürler güzel sözleriniz için a.s.

Hint yağı midenizi bulandırdıysa 1 tatlı kaşığı zeytinyağı da aynı işlemi görür :lepi:

Sirkeli suyum evet normal ılık su oluyor, yani ısıtma ya da soğutma işlemi yapmıyorum.

cnm ya bazı arkdşlar 20 günde 5 kilo verdiğime çok diyorlar ama ben aç kalarak verdiğimi düşünmüyorum herşeyden az ve sık yiyerek ayrıca spor ve yürüşte yapıyorum sencede çok mu 20 günde 5 kilo vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…