- 9 Ocak 2009
- 4.201
- 0
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
süper ya insan azmedince yapamayacağı şey yoktur sende bunu en iyi şekilde örneklemişsin tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımcım senin deneyimlerinden sonra lahana yağımı aldım nivea body de indirdim..Diyete başlayalı yaklaşık 4 hafta kadar oldu..İlk hafta 3 kilo verdim..İkinci hafta yarım kilo verdim..Regli dönemindeydim..Son 2 haftadırda veremiyorum malesef..Bi haftadır spora başladım..Çok moralim bozuluyo..Böyle devam ederse vazgeçmekten korkuyorum..Bi önerin var mı??Sende yaşadın mı böyle bi durum??Yardım edersen sevinirim..
Canımcım öncelikle tebrikler verdiğin kilolar için
Sağlıklı olan haftada 1 kilo vermek
Sen ilk hafta 3 kilo vermişsin, sonra regl olmuşsun
2 hafta vücudun duraklama dönemine girmiş demekki
Benim sana tavsiyem spora devam etmen, yediklerine de aynı şekilde devam etmen
Zamanla göreceksin ki kilo vermiyor olsan dahi vücudun sıkılaşmış, ölçülerin küçülmüş olacak
Önemli olan yağ kaybetmek değil mi ?
Belki de kaybettiğin yağın yerini kas ile kapatıyorsundur.
Sporu kesinlikle bırakma canım
Vücudunun bu kiloya alışmasına izin ver, çok zorlama kendini
Güzel haberlerini bekliyorum alkisalkisalkis
hacercim bu ne azim imrendim vallahi.tebrik ediyorum.
inanılmaz güzel bi enerjiniz var maşallah çok hoşsunuz..
fizikte on numara :))
yanlız bişey sorayım..o kadar kısa zamanda kilo alıp verdiniz..çatlama olmadı mı..olmadıysa olmaması için ne yaptınız..
şimdiden teşekkürler..a.s.
hmm ok canım cevabın için çok teşekkürler..
bende alayım o zman lahana yağı doğum kilom kaldı bi 5 kilo versem süper olacak..
bide çok sordum ama nasıl kullanıyosun lahana yağını..
yıkıyomusun kullandıktan sonra.. ne kadar kalıyo üzerinde..
tebrikler canım..şuanki mutluluğunu çok iyi anlıyorum..
daha önce bende çok kilolar verip hedefime ulaştım hemde bu başarıyo en az üç kez yaptım..
sonra rahatsızlığımdan dikkat etmeyi bıraktım..
hergün kilo aldımmı verdimi diyerek tartılmaktan bıktım 25 yaşınadyım bunun abartısız 13 senesi diyetle geçti..bende bıraktım herşeyi kendi haline tartılmadım normal yedim.. 6 ayı geçti böğle olalı..
şimdi yaz geldi çıkardım kıyfetleri oysa dünya kıyafet almıştım geçen yaz sonu bu sene giyerim diye ..
ama hiç biri yakışmadı bana ozaman narin inceydim şimdi kalas gibi oldu resmen vucudum..
kendine gel dedim kendi kendime sabah tartıya çıktı 68 kg olmuşum .
en son 60 kg felandım...bilmiyorum hırslanamıyorum sanki biri bana kalk diyet yap zayıfla demesi gerekiyo....yoruldum belkide diyet yapmaktan diyet kelimesi beni çileden çıkaran bir kelime oldu artık. şimdi karar verip diyet yapmam gerekiyor ama bu sefer ne pahasına olursa olsun son olucak ve bidaga kilo almak istemiyorum ...
şuan pide yiyorum artık yarın başlarım....
ben senelerce hamur işi tatlı yemediğimi bilirim ..
noldu bana böğle yaşlandımmı...
7 yaşındaki oğlum bile habarlerde diyetle ilgi bişi çıkınca anne bak zayıflamak isteyenler diyo baksana diyo ..senağlamadelikafadulden