HCR 35'in Başarı Öyküsü

maşallah canımm çok güzel olmuşsun, sağlıkla yaşa inşallah :1hug:
lahana yağıyla ilgili yorumlarını okumuştum bugün gördüm başarı öykünü. bende 65 ten 57 ye indim ama hedefim 50, inşallah herkes senin gibi istediği güzelliğe ulaşır. çokkk tebrik ederim a.s.

canım benimde seninkine benzer bi hikayem var kısaca bende 58 kildan 90lara çıktım şuan 68 kiloyum seninkine benzer bi şekilde bende verdim ama tık dedi durdu dahada veremiyorum napcam onuda bilmiyorum çünkü 2 .çocugu düşünüyorum eger b u kiloylahamile kalırsam korkuyorum yine eskiye dönerim diye bu arada boyum 173 yaş 25

Hacercim süper olmuşsun. Helal olsun sana!!!:hooray: Ben de 10 kilo verdim ama koruyamıyodum. Şimdi bunları okuyunca acayip gaza geldim.:dance:

canım ilk kilolar çok çabuk gidiyor sen de o hızlı tempoya alışıyorsun, sonra bir duraklama dönemi geliyor ve artık veremiyorum diye üzülmeye başlıyorsun. Ama lütfen aynı şekilde diyetine ve sporuna dikkat et, bir süre sonra yine kiloların gidecek ve sen de çok güzel bir annişko olacaksın inşallah :CüvCüv:

Hacercim süper olmuşsun. Helal olsun sana!!!:hooray: Ben de 10 kilo verdim ama koruyamıyodum. Şimdi bunları okuyunca acayip gaza geldim.:dance:

hadi bakalım frambuazım sen de vereceksin kilocuklarını, fıstıksın zaten, antep fıstığı olacaksın kaydirigubbakcemile2

harikasin canim okurken senin icin sevinirken kendim icin üzüldüm bende disiplin denen birsey yok of ya

boyumuz ayni benim kilom suan 81 hic bukadar olmamistim, 70 kiloyken okadar memnundumki

kaydirigubbakcemile5:teselli:a.s.
canım benim çok teşekkürler
bak senin de yazdığın gibi harikasın sen
senin de başarmaman için hiçbir sebep yok
yeter ki iste kaydirigubbakcemile5

nereye yazdım diye bakınıyorum aval aval saol cnm artık her zaman moralim bozulunca okuyacagım yazını bnm boum 1.58 kilomonda 48 olmasını istiyorum ama takıldı kaldı çok sinir oluyorum ama devam edecegim

hazirana kadarrrrr ben de aynısını yapcammm yaa çok pis gaza geldimm :)
ben de sözde diyet grubundaydım ama dayanamayıp kaçtım sora da kilo aldım ( bişiler yapmalı.. off.

aman canım sakın salma
ben aynıyım çok şükür bir iki kilo inip çıkıyorum buda doğal
hafta sonu kaçırdım mesala bugün lapa yapıyorum işe yarar inşallah

en kısa zamanda kilonu sabitlemen dileğiyle

MERHABA ....
uzun yazdım demişsiniz ama o kadar sıcak o kadar akıcıve insanı tetkleyen bir yazı ki..bi solukta okuyorum..tek kelime ile muhteşem görünüyorusunuz..ben de daha önce 30 kilo verip36 beden ulaşan biriyim.bunu 6 seneye yakın koruudm ama son 1,5-2 senedir işimle ilgili oluşan bazı mutsuzluklar tüm hayatımı etkiledi ve kilo almaya başladım tartılmıyorum hiç..korkudan...ama ben kendimi tanıyorum sanırım bi 15 kgg ya yakın aldım..ürkütüücüü...fakay çarşamba günü başladım telrar düzenli sık akıllı beslenen eve hareket eden hayatımaa...resmen bir çöp tenekesi gibi yaşıyordum...ama hissediyorum bitti bu kasvetli dönem :) inşallah ben de yazacağım arkadaşlaraaa :)

AZMİNDEN VE VERDİGİN KİLOLARDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM SENİ.. GÜZEL BİR HİKAYEYDİ.. HERKESİN OKUMASI TAVSİYE OLUNUR.. KİLO VERİP TEKRARDAN ALAN BİRİ OLARAK... UMARIM VERİDİG KİLOLARI ALAMAMAN DİLEGİYLE kaydirigubbakcemile5

Canım tebrik derim seni çok büyük bir başarı örneğisin bence.ınşallah bende senin gibi veririm şu başbelası kilolarımı.5i 1 yerde çay demişsin bu çayların içindeki bitkilerin adlarını verebilir misin?Şuan diyetteyim 3 kilo verdim ama hedefim 10 kilo.Kaldı 7 kilo daha inşallah vericem bu kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…