HCR 35'in Başarı Öyküsü

hacer kızzz cillop hıbı hatun olmussun :)
super yaaaa
benımde 10 kg vermem lazım 24 mart ----- 64.8 kg ile de basladım
31 mart ------62,50
2 nisan -------62 kg
7 nısanda tartılacagım bakalım 61.5 falan olmayı beklıyorum
yadılarını uyguluyorum o cay benı kusturuyor mıdem cok bulandı
ende yıne kk da gordum yeseıl çay 1lt kaynar su elma kabugu tarcın karanfıl tane karabıber koyuyorum demlenıyor gun çınde bunu ıcıyorym bu bulandırmıyor
hergun 1 saat hızlı tempo yuruyorum. nıvea body yapmak zor gelıo :KK43: sen banamoral kaynagı oldun tam bır azım ornegısın kocaman bır masallah dıyorum
bende ızmırlıyım ben ızmırlıler farkını koyuyor :)

hacer kızzz cillop hıbı hatun olmussun :)
super yaaaa
benımde 10 kg vermem lazım 24 mart ----- 64.8 kg ile de basladım
31 mart ------62,50
2 nisan -------62 kg
7 nısanda tartılacagım bakalım 61.5 falan olmayı beklıyorum
yadılarını uyguluyorum o cay benı kusturuyor mıdem cok bulandı
ende yıne kk da gordum yeseıl çay 1lt kaynar su elma kabugu tarcın karanfıl tane karabıber koyuyorum demlenıyor gun çınde bunu ıcıyorym bu bulandırmıyor
hergun 1 saat hızlı tempo yuruyorum. nıvea body yapmak zor gelıo :KK43: sen banamoral kaynagı oldun tam bır azım ornegısın kocaman bır masallah dıyorum
bende ızmırlıyım ben ızmırlıler farkını koyuyor :)

ooo süper canım, inşallah güzel haberlerini bekliyorum
5i1 yerde herkese yaramıyor
ben unutup erkek arkadaşıma içirdim, garibimin 2 gün karnı ağrıdı kaydirigubbakcemile3

Hacer öykünü keyifle okudum
hemen lahana yagını alıcam bende
bizimle paylaştıgın için çok teşeşşkürlerrrrrrrr
bu arada fıstık gibi olmuşsun:1hug::1hug:

hacer seni yürekten tebrik ediyorum. ah bir zaman (2sene önce) bende zayıftım hormon ilaçları ile 47 kilodan 67 kiloya çıktım. boyum 175. spora başladım ama bir yeme düzeni oturtamadım. bana yardım edermisin genelde aç karnına spor yapıyorum. ne yemeliyim ne yapmalıyım. şimdiden sağol.

çok tebrik ediyorum seni hcr35,şu an ben de zayıflamak için yediklerime dikkat ediyorum.motivasyonum azaldıkça hikayeni okuyorum valla.baya katkısı oluyor irademe, çok teşekkürler paylaşımın içina.s.

canım çok tebrik ederim seni
gerçekten benim isteyipte yapamadığımı yapmışsın yürükten kutlarım seni . bende 170 boyundayım vede doğum sonrası kilom 79-80 arasıydı şuan ise 70 kiloya düşmeyi becerebildim ama çok zorlandım iki aydır... bundan sonrada bi 7-8 kilo daha verebilsem bana yettecek gibi gözüküyor ama nasıl becerecem bilmiyorum dayanmak çok zor vede senin dediğin gibi spor şart ama çocukla oda zor bende. neyse inşallah senin gibi azimli ve başarılı olurum bu yolda.tebrik ederm....

sevgili hacer,

keyifle okudum hikayeni, seni tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Hem kısa zamanda vermişsin kilonu hemde çok fit olmuşsun, ayrıca 63 ten daha ince görünüyorsun kesinlikle bu da spor yapmanız zaferi sanırım.

10 üzerinden 10 veriyorum

bende iyice sabırsızlanıyorum, eski ve yeni halimi sizlerle paylaşmayı

kızlar size çok ama çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için
özel mesajlar da alıyorum kilo vermek için neler yapabilirim diye soruyorsunuz
ben yaptığım her şeyi paylaştım sizinle zaten
bunlar dışında ekstra bir şey yapmadım
yazdıklarımda kafanıza takılan bir yer olursa sormaktan çekinmeyin lütfen
64'ten daha zayıf göründüğümü birkaç kişi söyledi
ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz

sizin de başaramanız için hiçbir engel yok, yeter ki isteyin :enbuyukkk:

hacercim eski halinde güzelmiş bence ama yeni halin daha güzel,bende senin gibi uyguladığın yöntemlerle programlı bir diyet yaptım 5 ayda 13 kilo verdim ama sonrası hüsran oldu yoğun saç dökülmem oldu ve çok üzldüm kilo verdiğime bile sevinemedim kan ilaçları derken 67 kilo iken şu an 73 kiloyum inşallah bu kilomu korurum ilaçlarımda bitti zaten merak ettiğim yaptığımız sağlıklı mı acaba yanılmıyorsam seninde saç dökülmen çok oldu ben yinede arkadaşlara doktor kontrolunde zayıflayın diyorum yoksa o güzelim saçlardan olursunuz demedi demeyin.

canım benim saçlarımın dökülmesinin nedeni B12 eksikliği
Bunu ben yurtdışında kaldığım dönemde sağlıksız beslenmeme bağlıyorum.
Tabi ki insanlar aç kalıp da diyet yapıyorum derlerse, sağlıksız beslenirlerse saçları da dökülür, Allah korusun başka sağlık problemleri de çıkabilir.
Bu yüzden herkes dikkatli olsun nolur.
1 ay aç kalıp 4-5 kilo vermek sizi mutlu edebilir, ama sağlık sorunları yaşamanız bu mutluluktan kat kat daha fazla üzer sizi.

hacercim bişi sorcam. 5 i bir arada çay demişsin ya ne çayları onlar. yoksa öyle mi dicem aktara 5i bir arada çay istiyorum mu dicem :uhm:

hacercim bişi sorcam. 5 i bir arada çay demişsin ya ne çayları onlar. yoksa öyle mi dicem aktara 5i bir arada çay istiyorum mu dicem :uhm:

Canım aktarlara beşibir yerde çay dersen bilirler
Ama emin olman açısından içindekileri de sor alınca.
Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı olacak.
Hepsini ben 5 TL'ye almıştım, çok büyük bir miktara satılmıyor yani.
Bazı aktarlar çok yüksek fiyatlara başka bitkiler de satıyor. Dikkatli ol selim Şeniz

Canım aktarlara beşibir yerde çay dersen bilirler
Ama emin olman açısından içindekileri de sor alınca.
Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı olacak.
Hepsini ben 5 TL'ye almıştım, çok büyük bir miktara satılmıyor yani.
Bazı aktarlar çok yüksek fiyatlara başka bitkiler de satıyor. Dikkatli ol selim Şeniz
sağol canım alıcam ben bunları. benimde temmuzun sonuna kadar vermem gereken bir 9 8 kilom varda,işi bırakıcam bu ayın sonu düzenli spora başlicam. göbeğimin erimesi lazım :uhm:

sağol canım alıcam ben bunları. benimde temmuzun sonuna kadar vermem gereken bir 9 8 kilom varda,işi bırakıcam bu ayın sonu düzenli spora başlicam. göbeğimin erimesi lazım :uhm:

çok göbişi var da sanki kaydirigubbakcemile3
düzenli spor ve diyet yaparsan temmuza kadar verirsin istediğin kiloyu
inşallah sağlıkla verirsin:Saruboceq:

çok göbişi var da sanki kaydirigubbakcemile3
düzenli spor ve diyet yaparsan temmuza kadar verirsin istediğin kiloyu
inşallah sağlıkla verirsin:Saruboceq:
amin canım inşallah. öle deme kız gelinlik giycem herhalde güzel durması lazım kaydirigubbakcemile3

hacercim azmine hayran kaldım valla..tebrık ederım senı... harıka gorunuyosun.. benım dugunum var agustosta verılecekte 10 kılom:çok üzgünüm: gece yataga yattıgımda dıyorumkı yarın sabah erken kalkıp yuruyus yapcam sonra ardından saglıklı kahvaltı... dıyetım surup gıtcek... ama nerde sabah kalkıyorum aynı hayat devam edıyo... bır turlu baslıyamıyorum dıyete.. sınır oluyom kendıme yaaaaa...:kızgın:

hacercim azmine hayran kaldım valla..tebrık ederım senı... harıka gorunuyosun.. benım dugunum var agustosta verılecekte 10 kılom:çok üzgünüm: gece yataga yattıgımda dıyorumkı yarın sabah erken kalkıp yuruyus yapcam sonra ardından saglıklı kahvaltı... dıyetım surup gıtcek... ama nerde sabah kalkıyorum aynı hayat devam edıyo... bır turlu baslıyamıyorum dıyete.. sınır oluyom kendıme yaaaaa...:kızgın:

ah hayatım bir kere denesen ne kadar mutlu olduğunu göreceksin
bak havalar da güzelleşiyor
hem düğün yaklaştıkça stres de artacak
yürüyüş en güzel stres atma yöntemi
bir kerelik dene
sonra istemezsen yine gitme
ama bir kere dene en azından olmaz mı kaydirigubbakcemile5

X