HCR 35'in Başarı Öyküsü

çok süper yaa... resimler özellikle çok motive edici.. şimdi 63 kilomusun hiç örünmüyorsun..
ben şimdi 63 kiloyum ve 58 e düşmek istiyrum... inşallah bu yazın benim aklımı başıma getirir :1hug:

hacer harikasın tatlım yaaa :)))) bu yaptıklarının aynısını bende yapıyorum bi tek elma sirkeli suyu yapmıyodum yarın ilk iş en uzak markete gidip elma sirkesi almak :) en uzak marketin amacı hızlı hızlı yürüyüş :)))) nivea body yide indiriyorum şimdi :))))

hacer ciddi olamazsın dicem ama saçma olur inanmıyorum ahhh be güzelim gerçekten başarı öyküsü olmuş ya bizde çıtır çıtır diye seviyoruz seni maşallah ne azim var sende senin ilk halin gibi duruyorum ben şimdi acep uysam senin yaptıklarına bende verirmiyim dersin ..fıstık gibisin şimdi hiç bozma kendini süpersin=)

Ah canlarım benim
Çok tatlısınız, güzel sözleriniz için çok ama çok teşekkürler
ınsan isteyince, kafasına koyunca, azıcık da üşenmeyince çorap söküğü gibi geliyor her şey.

Ben herkese aynı şeyi söyledim.
Bir kere deneyin bunları yapmayı, denemekten ne kaybedersiniz ki ?

Canımcım senin deneyimlerinden sonra lahana yağımı aldım nivea body de indirdim..Diyete başlayalı yaklaşık 4 hafta kadar oldu..ılk hafta 3 kilo verdim..ıkinci hafta yarım kilo verdim..Regli dönemindeydim..Son 2 haftadırda veremiyorum malesef..Bi haftadır spora başladım..Çok moralim bozuluyo..Böyle devam ederse vazgeçmekten korkuyorum..Bi önerin var mı??Sende yaşadın mı böyle bi durum??Yardım edersen sevinirim..

Canımcım öncelikle tebrikler verdiğin kilolar için
Sağlıklı olan haftada 1 kilo vermek
Sen ilk hafta 3 kilo vermişsin, sonra regl olmuşsun
2 hafta vücudun duraklama dönemine girmiş demekki
Benim sana tavsiyem spora devam etmen, yediklerine de aynı şekilde devam etmen
Zamanla göreceksin ki kilo vermiyor olsan dahi vücudun sıkılaşmış, ölçülerin küçülmüş olacak
Önemli olan yağ kaybetmek değil mi ?
Belki de kaybettiğin yağın yerini kas ile kapatıyorsundur.
Sporu kesinlikle bırakma canım
Vücudunun bu kiloya alışmasına izin ver, çok zorlama kendini
Güzel haberlerini bekliyorum alkisalkisalkis

Umarım dediğin gibidir tatlım..Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için..

inanılmaz güzel bi enerjiniz var maşallah çok hoşsunuz..

fizikte on numara :))

yanlız bişey sorayım..o kadar kısa zamanda kilo alıp verdiniz..çatlama olmadı mı..olmadıysa olmaması için ne yaptınız..

şimdiden teşekkürler..a.s.

teşekkür ederim estel
benim zaten küçüklüğümden beri böyle kilo alma-verme durumlarım olmuştur
o yüzden çok küçük yaşlarımdan beri bacağın tam diz arkasındaki kısımda, bel-kalça arasındaki kısımda çatlaklarım var zaten kendimi bildim bileli
ama hayatımda ilk kez karar verip sabırla diyet uyguladım
ekstra çatlamalar olmadı, o da lahana yağının etkisi diye düşünüyorum CADIARZU

hmm ok canım cevabın için çok teşekkürler..

bende alayım o zman lahana yağı doğum kilom kaldı bi 5 kilo versem süper olacak..

bide çok sordum ama nasıl kullanıyosun lahana yağını..

yıkıyomusun kullandıktan sonra.. ne kadar kalıyo üzerinde..

estağfurullah yaa öyle demee
lahana yağını gece yatmadan 2 saat önce sürüp, streç filmle sarıyorsunuz
üzerine normal günlük kıyafetlerinizi giyebilirsiniz
o 2 saat içinde spor yapmanız yağın etkisini arttıracaktır ben de öyle kullandım
2 saat sonra streç filmi açıp ıslak mendille ya da sabunlu bez ile silebilirsiniz
bu kadarrr kaydirigubbakcemile2

tebrikler canım..şuanki mutluluğunu çok iyi anlıyorum..
daha önce bende çok kilolar verip hedefime ulaştım hemde bu başarıyo en az üç kez yaptım..
sonra rahatsızlığımdan dikkat etmeyi bıraktım..
hergün kilo aldımmı verdimi diyerek tartılmaktan bıktım 25 yaşınadyım bunun abartısız 13 senesi diyetle geçti..bende bıraktım herşeyi kendi haline tartılmadım normal yedim.. 6 ayı geçti böğle olalı..
şimdi yaz geldi çıkardım kıyfetleri oysa dünya kıyafet almıştım geçen yaz sonu bu sene giyerim diye ..
ama hiç biri yakışmadı bana ozaman narin inceydim şimdi kalas gibi oldu resmen vucudum..
kendine gel dedim kendi kendime sabah tartıya çıktı 68 kg olmuşum .
en son 60 kg felandım...bilmiyorum hırslanamıyorum sanki biri bana kalk diyet yap zayıfla demesi gerekiyo....yoruldum belkide diyet yapmaktan diyet kelimesi beni çileden çıkaran bir kelime oldu artık. şimdi karar verip diyet yapmam gerekiyor ama bu sefer ne pahasına olursa olsun son olucak ve bidaga kilo almak istemiyorum ...
şuan pide yiyorum artık yarın başlarım....
ben senelerce hamur işi tatlı yemediğimi bilirim ..
noldu bana böğle yaşlandımmı...
7 yaşındaki oğlum bile habarlerde diyetle ilgi bişi çıkınca anne bak zayıflamak isteyenler diyo baksana diyo ..
senağlamadelikafadulden

zemus canım bence sendeki problem senin diyet kelimesine karşı duyduğun antipati
çünkü çoğumuz diyet dediğimizde çok çok az yemek yemek, zayıflatıcı kürler kullanmak, normal hayatın dışında şeyler yapmak gibi şeyleri aklına getiriyor
halbuki benim düşüncem şöyle
pide yiyorum diyorsun ya
ben diyetteyken de pide yiyorum
ama tabiki oturup 3-4 tane yemiyorum
1 tane yiyorum, yanında bol ayran ve yeşillikle beraber
diyet yediğine dikkat etmektir, aç kalmak değil
sen bunları benden çok daha iyi biliyorsun eminim
üstelik çok çok fazla kilon da yok
1,5-2 ay içinde yine 60 kilo olman için bir engel var
O da sensin canım
Pideni de ye, tatlını da, yağını da, kaymağını da
Vücudun hepsine ihtiyacı var
Ama kararında
Güzel olan ne biliyor musun ?
Durumun farkında olman.
Ben senin yine istediğin kiloda olacağına inanıyorum
Çünkü defalarca hedefine ulaşan senden başkası değildi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…