- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
-
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
hacer kızzz cillop hıbı hatun olmussun :)
super yaaaa
benımde 10 kg vermem lazım 24 mart ----- 64.8 kg ile de basladım
31 mart ------62,50
2 nisan -------62 kg
7 nısanda tartılacagım bakalım 61.5 falan olmayı beklıyorum
yadılarını uyguluyorum o cay benı kusturuyor mıdem cok bulandı
ende yıne kk da gordum yeseıl çay 1lt kaynar su elma kabugu tarcın karanfıl tane karabıber koyuyorum demlenıyor gun çınde bunu ıcıyorym bu bulandırmıyor
hergun 1 saat hızlı tempo yuruyorum. nıvea body yapmak zor gelıosen banamoral kaynagı oldun tam bır azım ornegısın kocaman bır masallah dıyorum
bende ızmırlıyım ben ızmırlıler farkını koyuyor :)
hacercim bişi sorcam. 5 i bir arada çay demişsin ya ne çayları onlar. yoksa öyle mi dicem aktara 5i bir arada çay istiyorum mu dicem :uhm:
sağol canım alıcam ben bunları. benimde temmuzun sonuna kadar vermem gereken bir 9 8 kilom varda,işi bırakıcam bu ayın sonu düzenli spora başlicam. göbeğimin erimesi lazım :uhm:Canım aktarlara beşibir yerde çay dersen bilirler
Ama emin olman açısından içindekileri de sor alınca.
Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı olacak.
Hepsini ben 5 TL'ye almıştım, çok büyük bir miktara satılmıyor yani.
Bazı aktarlar çok yüksek fiyatlara başka bitkiler de satıyor. Dikkatli ol selim Şeniz
sağol canım alıcam ben bunları. benimde temmuzun sonuna kadar vermem gereken bir 9 8 kilom varda,işi bırakıcam bu ayın sonu düzenli spora başlicam. göbeğimin erimesi lazım :uhm:
amin canım inşallah. öle deme kız gelinlik giycem herhalde güzel durması lazım kaydirigubbakcemile3çok göbişi var da sanki kaydirigubbakcemile3
düzenli spor ve diyet yaparsan temmuza kadar verirsin istediğin kiloyu
inşallah sağlıkla verirsin:Saruboceq:
hacercim azmine hayran kaldım valla..tebrık ederım senı... harıka gorunuyosun.. benım dugunum var agustosta verılecekte 10 kılom:çok üzgünüm: gece yataga yattıgımda dıyorumkı yarın sabah erken kalkıp yuruyus yapcam sonra ardından saglıklı kahvaltı... dıyetım surup gıtcek... ama nerde sabah kalkıyorum aynı hayat devam edıyo... bır turlu baslıyamıyorum dıyete.. sınır oluyom kendıme yaaaaa...